Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Blogger

Blogger A place for bloggers to discuss everything about BLOG. DO NOT PROMOTE BLOG HERE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #11  
Old 02-01-2012, 12:30 AM
nika nika is offline
Account locked as requested

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,603
Thanks (Received): 68
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

sob sob sob, aku apa pun tak ada, nak main BH asik kena ban dan rasa guilty
nak main wh baru upah orang buat seo..jauh lagi pejalanan nak dapat 1 usd pun
sedih2.
Paid Advertisement
  #12  
Old 02-01-2012, 12:32 AM
Zam_Nap Zam_Nap is offline
Regular

Zam_Nap's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 155
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

happy new year everybody....
  #13  
Old 02-01-2012, 01:16 AM
hink hink is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 20
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

salam sume masta adsense...

nak tumpang tanya..

bleh tak kalo nak apply google adsense guna blog wordpress yang baru berusia beberapa hari?..Apa yang perlu @ syarat untuk melayakkan blog wordpress diterima utk adsense?..

thanks in advance...
  #14  
Old 02-01-2012, 07:26 AM
zuldagreat zuldagreat is offline
Regular

zuldagreat's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2011
Posts: 853
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Part 3 da kira advance da an.? hehe
  #15  
Old 02-01-2012, 10:15 AM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 18,539
Thanks (Received): 462
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hink View Post
salam sume masta adsense...

nak tumpang tanya..

bleh tak kalo nak apply google adsense guna blog wordpress yang baru berusia beberapa hari?..Apa yang perlu @ syarat untuk melayakkan blog wordpress diterima utk adsense?..

thanks in advance...
kalu ikut memang kena ada kasi website matang...tapi google adsense bukannya manusia..ianya adalah robot...

boleh try dulu apply mungkin nasib bro bernasib baik....


Quote:
Originally Posted by sharemalaysia View Post
jealousnya aku ngn masta CH4...

Kenapa ko boleh buat 1st post kat rumah baru ni..!! Aku nak wat xda internet pulak
sorry masta......
Quote:
Originally Posted by zuldagreat View Post
Part 3 da kira advance da an.? hehe
tak kot ..ikut tahun.

Quote:
Originally Posted by nika View Post
sob sob sob, aku apa pun tak ada, nak main BH asik kena ban dan rasa guilty
nak main wh baru upah orang buat seo..jauh lagi pejalanan nak dapat 1 usd pun
sedih2.
BH mmng la kena banned...

Quote:
Originally Posted by Zam_Nap View Post
happy new year everybody....
happy new silent masta adsense...

Last edited by CH4; 02-01-2012 at 10:18 AM..
  #16  
Old 02-01-2012, 10:55 AM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 18,539
Thanks (Received): 462
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

  #17  
Old 02-01-2012, 11:01 AM
[email protected] amy@promatt is offline
CG Top Poster Club

amy@promatt's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2009
Location: www.lelongbank.com
Posts: 20,011
Thanks (Received): 446
Likes (Received): 10
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

wah terbaik....thread lg satu pun dh close secara rasmi...so menginap jer kat sini...para pemain adsense semua....
__________________
  #18  
Old 02-01-2012, 12:47 PM
mohdashraf mohdashraf is offline
Super Active

mohdashraf's Avatar
 
Trader Rating: (28)
Join Date: Apr 2010
Location: Mana2 Di Malaysia
Posts: 6,685
Thanks (Received): 476
Likes (Received): 1
Active Level
Default

agak2 website sya yg cmni leh apply adsense tak ???

nak simpan banner kat sebelah logo n bwh gambar tu...site check siggy...

blh ke masta ???
  #19  
Old 02-01-2012, 01:51 PM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 18,539
Thanks (Received): 462
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mohdashraf View Post
agak2 website sya yg cmni leh apply adsense tak ???

nak simpan banner kat sebelah logo n bwh gambar tu...site check siggy...

blh ke masta ???
memmeng terbaik la...tapi aku tak sure kalu gambar tanpa text bole ker adsense....
  #20  
Old 02-01-2012, 06:30 PM
mohdashraf mohdashraf is offline
Super Active

mohdashraf's Avatar
 
Trader Rating: (28)
Join Date: Apr 2010
Location: Mana2 Di Malaysia
Posts: 6,685
Thanks (Received): 476
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by CH4 View Post
memmeng terbaik la...tapi aku tak sure kalu gambar tanpa text bole ker adsense....
masta tak nak cube try apply ke ???bg pm jap...brp nak bayar
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold