Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Blogger

Blogger A place for bloggers to discuss everything about BLOG. DO NOT PROMOTE BLOG HERE.

Forex Exchanges
Recommended Brokers

CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #7601  
Old 24-03-2009, 02:39 AM
aniey aniey is offline
Active Member

aniey's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,065
Thanks (Received): 187
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hanz View Post
dah payment ker???
mcm ner nak guna WU???
nak guna WU ni susah gak.. cuba2 la tanya otai2 kat sini .. dorang dpt tolong punya la..
Paid Advertisement
  #7602  
Old 24-03-2009, 02:41 AM
hanz hanz is offline
Active Plus

hanz's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Sep 2008
Posts: 3,075
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aniey View Post
nak guna WU ni susah gak.. cuba2 la tanya otai2 kat sini .. dorang dpt tolong punya la..
la susah ker....
__________________
Mesothelioma

YNWA
  #7603  
Old 24-03-2009, 02:43 AM
aniey aniey is offline
Active Member

aniey's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,065
Thanks (Received): 187
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hanz View Post
la susah ker....
susah tu tak susah sangat la.. tak senang sangat.. kira sedang2 la..
  #7604  
Old 24-03-2009, 10:45 PM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,946
Thanks (Received): 584
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hanz View Post
dah payment ker???
mcm ner nak guna WU???
WU tak perlu register apa2 dia senang nak paham camni.
Google akan bagi awak password berbentuk Nombor. Nombor tu dipanggil MTCN. Nombor tu akan diberi jika awak lepas $100 setiap hujung bulan. Nombor tu dibagi bila awak login akaun GA.

Step Kedua - Dengan Nombor tersebut awak salin buh save kat handphone
siap2 bawa pergi mana2 bank or tempat kat malaysia ni yg ada lambang WU. Isi borang claim BUKAN borang register. Then isi dan jawab soalan dalam borang tu..Tunggu Nombor dipanggil..Jumpa kerani bank serah borang..bagi IC tunggu 5 minit last dapatlah duit TUNAI note RM100 X 100 keping jika itulah jumlah yg terkmaktub
dalam akaun GA awak.


Step 3 Jika
- Pengulangan langkah satu dan dua berlaku setiap bulan kepada ramai orang di thread nih. Harap dapat membantu awak.
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.

Thanks maliq7776, duan47, ahib0205 thanked for this post
  #7605  
Old 24-03-2009, 10:47 PM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,946
Thanks (Received): 584
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

OK saya kunci thread ni untuk buka cerita baru pasal adsense.
Jadi tinggallah Thread ni dalam sejarah 2006 - 2009

Thread Adsense yg Baru - Sini
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.

Thanks maliq7776, eez, zekerosy, khairulkaya, CH4 thanked for this post
Sponsored Links
Closed Thread

Tags
adsense, blog, blogger, create blog, google adsense

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buat duit dengan google adsense... roneytyc Other Classifieds 13 15-03-2012 01:34 PM
Suteralink Laman-Laman Terbaik Google Adsense buzen5 Other Classifieds 8 23-02-2009 08:07 PM
Google Earth azlann1981 Santai, Others 26 16-10-2008 01:42 PM


All times are GMT +8. The time now is 01:50 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you