Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 22-03-2012, 11:13 PM
-RIZUAN- -RIZUAN- is offline
CG Top Poster Club

-RIZUAN-'s Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2008
Location: Galaxy............................................
Posts: 20,955
Thanks (Received): 636
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

keter apa..kalau perodua nasihat ikhlas aku gi perodua servis centre
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 22-03-2012, 11:15 PM
kemolok kemolok is offline
Super Active

kemolok's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Location: N9
Posts: 6,123
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

bab aircond memang banyak abis duit klu tak kena caranya..

aku dulu, satu kedai tu aku saje test, dia kata kompresser kong..

tak caya aku, pehtu aku gi kedai yang biasa aku buat, dia kata ada wayar touch body... rm5 hengget je kena...
Reply With Quote
  #23  
Old 22-03-2012, 11:15 PM
hannuz1010 hannuz1010 is offline
Super Active

hannuz1010's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2008
Location: shah alam
Posts: 6,241
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by -RIZUAN- View Post
keter apa..kalau perodua nasihat ikhlas aku gi perodua servis centre
peroduala..huhu
__________________
KRYPTON= sxxk
CERAMIC= sxxk
CLUB ASTERIA= sxxk
1AUTOCASH= sxxk
Reply With Quote
  #24  
Old 22-03-2012, 11:59 PM
balang balang is offline
Super Active

balang's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Location: Jay Bee
Posts: 7,091
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 3
Active Level
Default

bro, senang camni la, bro ada member mekanik ker??tanya2 la dia sikit..pastu bawak la dia makan mcd..dari bro kena sembelih kat bengkel nanti..
__________________
GEMPAR! TEKNIK JANA PENDAPATAN TERHEBAT ABAD INI!
http://www.pendapatanmudah.com
Reply With Quote
  #25  
Old 23-03-2012, 01:27 AM
zamreda zamreda is offline
CG Top Poster Club

zamreda's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2008
Posts: 31,398
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hannuz1010 View Post
salam...ok camni kereta aku aircondnya tak sejuk...g kedai 1st katanya compressor rosak...kedai kedua paip atau hos yg bocor..taktau mane 1 yg rosak...aircond aku ada bau busuk skit sblm aircond tak sejuk..apakah punca kerosakan tersebut?..
kedai pertama tu nak scam...

perkara asas dulu adalah masukkan udara biasa termampat dulu..cek dgn air sabun tgk mana2 bocor...

klau clear tade apa...tukar compressor....
Reply With Quote
  #26  
Old 23-03-2012, 01:33 AM
Hang B Hang F Hang B Hang F is offline
Active Plus

Hang B Hang F's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,303
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ocean gurl80 View Post
TT stay ktne? kalau tt nk aku rekemen satu kedai air aircond terbaik,,pm saya k,,

mmg confirm sgt best kedai tu...aku repair air cond dr thn 2007 smapai sekarang air cond tk pernah ada masalah

dah pernah rekemen kt banyak org gak kedai tu,,semuanya ok je,,terbaik sgt..kerja pun tk main main
kedai tu kat mana? nak gak tau..sekarang air aircond dalam kereta aku asik menitik2..sampai banjir habis tempat letak kaki..huhu..aku nak kena ganti hos tu katanya..so nak tanya gak kedai2 mana yang bagus..
Reply With Quote
  #27  
Old 23-03-2012, 01:35 AM
Ecurrency Experts Ecurrency Experts is offline
CG Top Poster Club

Ecurrency Experts's Avatar

 
Trader Rating: (150)
Join Date: Aug 2011
Location: Regional Representative of Octafx Malaysia
Posts: 25,365
Thanks (Received): 110
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ada leaking tu bro..
keta aku pon dulu mcmtu jgk,tiap2 hari kena tambah air..lepas tambah air tu ok kejap..esk kena isi lg..
x pon ada benda mati dalam tu..
Reply With Quote
  #28  
Old 23-03-2012, 01:38 AM
zamreda zamreda is offline
CG Top Poster Club

zamreda's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2008
Posts: 31,398
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zharifsofia View Post
ada leaking tu bro..
keta aku pon dulu mcmtu jgk,tiap2 hari kena tambah air..lepas tambah air tu ok kejap..esk kena isi lg..
x pon ada benda mati dalam tu..


airkon ada tambah air?..
Reply With Quote
  #29  
Old 23-03-2012, 01:50 AM
Ecurrency Experts Ecurrency Experts is offline
CG Top Poster Club

Ecurrency Experts's Avatar

 
Trader Rating: (150)
Join Date: Aug 2011
Location: Regional Representative of Octafx Malaysia
Posts: 25,365
Thanks (Received): 110
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zamreda View Post


airkon ada tambah air?..
effect jgk kalau keta bro ada leaking mana2 tempat..
keta aku dulu mcmtu,kalau panas je aircond keta aku turn isi air jap..x lama lepas tu ok blik..
kalau xda leaking mayb sbb gas econ tu hbis /bocor kot..

Last edited by Ecurrency Experts; 23-03-2012 at 01:55 AM..
Reply With Quote
  #30  
Old 23-03-2012, 07:52 AM
ocean gurl80 ocean gurl80 is offline
Super Active

ocean gurl80's Avatar
 
Trader Rating: (43)
Join Date: Jan 2010
Posts: 7,602
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Hang B Hang F View Post
kedai tu kat mana? nak gak tau..sekarang air aircond dalam kereta aku asik menitik2..sampai banjir habis tempat letak kaki..huhu..aku nak kena ganti hos tu katanya..so nak tanya gak kedai2 mana yang bagus..
salam bro,,kedai tu kt pandan indah..kedai ni mmg pakar dlm air cond..yg penting keje diaorg tk main main,,kalau rosak,,kata rosak,,kalau tk rosak,,kata tk rosak,,

setengah kedai tu,,tk rosak pun kata rosak,,dah banyak member aku rekemen kt kedai tu,,semuanya puas hati,,harga tk mahal,,

num hp kedai tu ada kt resit kt umh aku..kalau ko serius nk,,ko pm aku,,nanti tkt aku lupa lak kalau tk pm,,

jgn risau k,,aku cuma tlg je member member kt sini,,tk makan apa apa komisyen pun
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold