Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 12-09-2017, 04:22 PM
nyioq nyioq is offline
Regular

nyioq's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2007
Posts: 483
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by reduan View Post
saya punya kalau mengantuk kuar mcm ni peringatannya
Woww..canggih..kalau terlelap mau dia grip seat belt kot..
Mau tak mengantuk, dah 3 pagi kot hehehee
__________________
Code:
what goes around come around...
Eksklusif! Teres baru @ Bukit Rahman Putra
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 12-09-2017, 04:29 PM
reduan reduan is offline
Legendary Member

reduan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 11,257
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nyioq View Post
Woww..canggih..kalau terlelap mau dia grip seat belt kot..
Mau tak mengantuk, dah 3 pagi kot hehehee
selagi tak stop drive, peringatan akan kuar setiap 10 minit
sebab rimas, cari la RNR ari tu
Reply With Quote
  #33  
Old 12-09-2017, 04:32 PM
ownz ownz is offline
Regular

ownz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Location: Wherever Life Takes Visa
Posts: 708
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by abdul_ir View Post
X6 first keluar 2008.

Tayar 4 biji boleh dpt 4K kalau nak save, bajet lebih... RM10k.

R35 rm7500 sebiji tayar..betul ke?
Thanks tolong betulkan bab year tu..
Tapi point dia mmg mahal la..

member pakai sebijik..nangis rse dgar rega tayar
__________________
Champions do not become champions when they win the event, but in the hours, weeks, months and years they spend preparing for it. The victorious performance itself is merely the demonstration of their championship character
Reply With Quote
  #34  
Old 12-09-2017, 04:34 PM
nyioq nyioq is offline
Regular

nyioq's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2007
Posts: 483
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by reduan View Post
selagi tak stop drive, peringatan akan kuar setiap 10 minit
sebab rimas, cari la RNR ari tu
Woww..sangat annoying hahahaa.
C200 ada juga tuan? Alfa romeo?
Bekenan kat 159.
Giulia mampu tengok saja la. hahaa
__________________
Code:
what goes around come around...
Eksklusif! Teres baru @ Bukit Rahman Putra
Reply With Quote
  #35  
Old 12-09-2017, 04:57 PM
reduan reduan is offline
Legendary Member

reduan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 11,257
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nyioq View Post
Woww..sangat annoying hahahaa.
C200 ada juga tuan? Alfa romeo?
Bekenan kat 159.
Giulia mampu tengok saja la. hahaa
C200 dari W204 FL introduce system detect mengantuk ni dalam automotive

Kereta ni tengok paling penting cost of ownership tu. Kalau kos tak membebankan, ambik je tuan. Janji puas hati

Tapi kalau dah pakai kete Conti, memang tak pilih lain .
Reply With Quote
  #36  
Old 20-09-2017, 10:08 PM
abdul_ir abdul_ir is offline
Super Active

abdul_ir's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2009
Posts: 6,610
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 10
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by C_Kenek View Post
warning isi angin tayar walaupun tayar angin dah ok lagi warning tukar pad brake la macam2 warning la duk bunyi. dah la cari suis bukak tangki minyak tak jumpa sampai berpeluh carik rupanya main tekan kat luar jek nak bukak
ni la masalah BMW.. bnyk sensor.. kot sensor rosak..padahal brg x rosak pon..

bab buka tangki tu kawan x heran sgt..

persona kawan pon buka ikut luar

Tapi masa kat stesen minyak ritu, bangla tu boleh plak kate, known issue
tau2 je dia nk buka
__________________
DRIVER ON BOOKING (DOB)

-DAFTAR SEBAGAI DRIVER

-DAFTAR SEBAGAI RIDER
Reply With Quote
  #37  
Old 20-09-2017, 10:10 PM
abdul_ir abdul_ir is offline
Super Active

abdul_ir's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2009
Posts: 6,610
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 10
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Kamm Matt View Post
tuka je pakai tyr mcm xtrail t32.. ehhehe jimat duit
sebelum ni godek2 mmg jumpa 2.5k sebiji.. 1 set rm10k.

tapi baru2 ni terjumpa plak dalam 850 sebiji..
tapi spec x cek la..
X6 cut 240kmj, rsanya xde masalah..
__________________
DRIVER ON BOOKING (DOB)

-DAFTAR SEBAGAI DRIVER

-DAFTAR SEBAGAI RIDER
Reply With Quote
  #38  
Old 20-09-2017, 10:13 PM
abdul_ir abdul_ir is offline
Super Active

abdul_ir's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2009
Posts: 6,610
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 10
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by no trade View Post
sama lah keta poton saya heheheeh... btw X6 ni mmg salah satu keta yg den idamkan.. nak2 kaler merah hati tu fuh.....
sama la kita..merah tu menawan
__________________
DRIVER ON BOOKING (DOB)

-DAFTAR SEBAGAI DRIVER

-DAFTAR SEBAGAI RIDER
Reply With Quote
  #39  
Old 20-09-2017, 10:48 PM
TamingSari TamingSari is offline
CG Top Poster Club

TamingSari's Avatar

 
Trader Rating: (28)
Join Date: Jun 2006
Location: FBS.MY
Posts: 25,114
Thanks (Received): 126
Likes (Received): 3
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by C_Kenek View Post
warning isi angin tayar walaupun tayar angin dah ok lagi warning tukar pad brake la macam2 warning la duk bunyi. dah la cari suis bukak tangki minyak tak jumpa sampai berpeluh carik rupanya main tekan kat luar jek nak bukak
lepas isi kene reset
__________________
Quote:
100% Bonus Boleh Withdraw |Register SINI
Call/SMS/WhatsApp: 012.Tujuh99.1752
Reply With Quote
  #40  
Old 23-09-2017, 12:24 PM
mat gen2 mat gen2 is offline
Active Plus

mat gen2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: ipoh-sepang-banting
Posts: 3,106
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

rasenye skrg bwah 150k dpt dh..mmg masih mngancam lg nk2 plak kaler matte
__________________
PEACE NO WAR
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold