Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-09-2017, 02:31 PM
syahsyah1234 syahsyah1234 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Location: Ipoh, Perak
Posts: 2,664
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default [WTA] Bisnes chicken wings. Perlukan nasihat dan pembekal.

Salam,

kawan saya nk meniaga chicken wings. dia masuk jadi vendor niaga seminggu kat gombak nanti. so ada beberapa perkara nak tahu bab chicken wings ni.

1. freezer rental area bt caves atau kl.

2. pembekal raw chicken wings.
kat pasar selayang ada jual chicken wings saja atau lebih baik beli yang frozen? kalau ada yang tahu pembekal kepak ayam kl sgt dialu alukan.

3. nasihat niaga.
utk yang baru nk mula niaga. banner stall semua dah ada. apa perkara yang perlu dititik beratkan utk maju dalam bisnes ni.

ps : dia duduk luar kl. susah nk ke sana survey harga etc. google pembekal atau freezer rental pun mcm tak membantu sgt.


terima kasih
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 13-09-2017, 02:49 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 31,597
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 435
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

saya suka chicken wings

paling sedap pizza hut smoked chicken wing

cuba belajar chicken wing camnie

smoked deli wings

rasa leh kaya kot

__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk yang rekemen pelanggan pada saya di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #3  
Old 13-09-2017, 05:55 PM
syahsyah1234 syahsyah1234 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Location: Ipoh, Perak
Posts: 2,664
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
saya suka chicken wings

paling sedap pizza hut smoked chicken wing

cuba belajar chicken wing camnie

smoked deli wings

rasa leh kaya kot

mmg buat camni pun daus. ada 4 menu. bukan jenis bakar mcm pasar mlm tu.

cuma tgh cari freezer nak sewa seminggu. dengan supplier kepak ayam.
Reply With Quote
  #4  
Old 13-09-2017, 08:54 PM
syahsyah1234 syahsyah1234 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Location: Ipoh, Perak
Posts: 2,664
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

bump
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Reply With Quote
  #5  
Old 21-09-2017, 03:18 PM
riv riv is offline
Junior

riv's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 66
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Saya takde pengalaman niaga chicken wing tapi biasa beli barang kat selayang

1. Kenapa sewa? kekangan modal nak beli ke?

2. Kat selayang chicken wing fresh dan frozen dua2 ada, kalau nak kena perap senang beli fresh tak payah defrost.. cuma masalah kalau beli fresh ni risiko stok tak konsisten, akan ada masa stok kurang, barang tak cantik, saiz tak sama (ada besar ada kecik).. Frozen saiz selalunya saiz konsisten, stok jarang tak putus.. kalau stok habis pun boleh pergi kedai lain cari barang yang sama

3. Mintak feedback customer, improve produk & servis dari situ

Kawan tu duduk mana? rasanya elok turun sekali dulu survey kedai dan harga..
__________________
IGNORE LIST
EONE BINA / kewangan / mat jenin / ilyushin-stritzhy-17 / jackstan / dr_filsuf / questcom
Reply With Quote
  #6  
Old 22-09-2017, 07:52 AM
jom jom is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,080
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

sedap chicken wing...pasti ramai org beli..semoga berjaya...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold