Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #111  
Old 13-10-2017, 10:06 AM
asx23 asx23 is offline
Active Member

asx23's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 2,023
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 105
Active Level
Default

kalau nak senang, bagi alamat ofis. kwn sy slalu bt mcm tu. posmen pun senang cari.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #112  
Old 13-10-2017, 10:47 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 32,609
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 476
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

ye poslaju kadang merapu

ada time pos dari kelantan ke Labuan Sabah harinie pos esok sampai

Sampai Pelanggan kat Labuan Sabah tanya camne awal sampai

selalunya saya beli barang semenanjung sampai 3 ke 4 hari

saya pun nganga

ada kes dari Rawang Selangor pos ke Johor

6 hari baru sampai barang

sampai dia call maki nak buat laporan polis kena tipu

sedangkan poslaju merapu

macam macam poslaju nie

kadang terlalu laju

kadang lagi lembap pada siput vaaaviii
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Likes Archangel17 liked this post
  #113  
Old 13-10-2017, 11:08 AM
Archangel17 Archangel17 is offline
Active Member

Archangel17's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 1,028
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 90
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
ye poslaju kadang merapu

ada time pos dari kelantan ke Labuan Sabah harinie pos esok sampai

Sampai Pelanggan kat Labuan Sabah tanya camne awal sampai

selalunya saya beli barang semenanjung sampai 3 ke 4 hari

saya pun nganga

ada kes dari Rawang Selangor pos ke Johor

6 hari baru sampai barang

sampai dia call maki nak buat laporan polis kena tipu

sedangkan poslaju merapu

macam macam poslaju nie

kadang terlalu laju

kadang lagi lembap pada siput vaaaviii
perasan gak ade perbezaan pos laju dulu ngan skrg.. maybe sbb lambakan online store n bisnes store.. seharusnya pihak pengurusan pos laju buat sesuatu untuk memenuhi kehendak semasa / selesaikan isu berbangkit.. tapi cam biasa la kalau GLC ni orang cakap sama cam gomen nya sevice.. (lambat berubah/bertindak - compare to swasta)
Reply With Quote
  #114  
Old 13-10-2017, 11:10 AM
stillFX stillFX is offline
Active Member

stillFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Posts: 1,950
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 90
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by notepad View Post
poslaju hantar terus ke rumah dalam kawasan bandar. kawasan luar bandar poslaju hantar pada posbiasa. dalam tracking ada tulis P.L dengan P.O
posmen kerja 7 hari seminggu. hari jumaat pejabat pos tutup posmen kena kerja tak boleh cuti macam cikgu .
kampong2 postmen dah bagi nombor tapi orang kampong ramai yg degil tak mau bubuh nombor depan rumah. cayalah abam postmen boleh hafal nombor rumah punya banyak kampong.
betul tuan.... sampai dia kenal muka sorang sorang dalam kampung. Dulu orang pesan... kalo nak cari sapa sapa kat kampung tu... tanya posmen yang antar surat kat kampung tu.
__________________
Reply With Quote
  #115  
Old 19-10-2017, 09:12 AM
rayz rayz is offline
Legendary Member

rayz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2007
Posts: 12,122
Thanks (Received): 633
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by stillFX View Post
betul tuan.... sampai dia kenal muka sorang sorang dalam kampung. Dulu orang pesan... kalo nak cari sapa sapa kat kampung tu... tanya posmen yang antar surat kat kampung tu.
pernah kampung aku posmen lama dh berhneti yg baru pening kepala pulak sbb umah xder nomborrrr..

bg surat tersalah sbb nama nak sama..
Reply With Quote
  #116  
Old 21-10-2017, 08:57 AM
Mohd Aswad Mohd Aswad is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2017
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Thumbs down

Kesilapan teknikal mesti akan berlaku. tambah2 kalau ada staff baru.

sekarang ni rasanya pos laju dah ok sikit.. tapi pos express pulak yang jadi tak express.. dgr kata dalam proses nak ubah dari pos express kepada express drop..

htr dokumen 5 hari baru sampai..

hampeh
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold