Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #181  
Old 22-11-2017, 04:17 AM
fuhrer_69 fuhrer_69 is online now
Active Member

fuhrer_69's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,251
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 49
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
kat kampung aku, masih ada yg guna 384kbps rm38
patut tm kasi upgrade la kpd 1Mbps

utk pakej baru buat la
1mbps rm38
2mbps rm60
4mbps rm80
aku salah sorg pengguna 384kbps tu bro, tapi akaun kat kg la.

ak langgan lama dah, last dapat offer haritu (tahun bila lupa da).

offer 1 mbps tapi harga kat rm100. giler, mmg xamik la.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #182  
Old 07-02-2018, 08:29 AM
tr4falgar tr4falgar is online now
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,325
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 120
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

bole ke kita nak apply streamyx utk umah yg kita sewa je?

atau boleh ke kita pindahkan streamyx kat umah kita kepada rumah sewa?

yang mana rumah yang hendak dipasang itu masih tidak mempunyai line telefon lagi

kalo bleh, camno procedure dia ya?
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #183  
Old 07-02-2018, 08:32 AM
ameant ameant is offline
Super Active

ameant's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Mar 2007
Posts: 6,182
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 90
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
bole ke kita nak apply streamyx utk umah yg kita sewa je?

atau boleh ke kita pindahkan streamyx kat umah kita kepada rumah sewa?

yang mana rumah yang hendak dipasang itu masih tidak mempunyai line telefon lagi

kalo bleh, camno procedure dia ya?
boleh pindah.. bila nak apply tempat baru, nanti tm akan tanya kat belakang atau depan rumah dah ada belum tiang telepon, kalau ada, dia akan proceed.
__________________
ynwa.......
Reply With Quote
  #184  
Old 07-02-2018, 09:04 AM
tr4falgar tr4falgar is online now
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,325
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 120
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ameant View Post
boleh pindah.. bila nak apply tempat baru, nanti tm akan tanya kat belakang atau depan rumah dah ada belum tiang telepon, kalau ada, dia akan proceed.
yg nak pindah ni kawasan umah dah lama, umah taman.. patut ado dah la tiang tepon kan ..

den raso ado unifi kat situ.. raso jo la hehe, kalo ado bole ke kita nak apply unifi utk umah sewa ye? den bkan tuan umah
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump