Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 04-02-2017, 02:45 PM
ayied_flex ayied_flex is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,009
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ayied_flex View Post
Assalamualaikum,

Sekarang ni semua sedia maklum dobi layan diri mmg byk dan sambutan pon menggalakkan terutama area kampus & bandar.....saya sedang menilai utk bisnes ni..boleh x tuan2 kongsikan serba sedikit & ilmu bagi sesiapa yg sudah memiliki atau dah tau cara mmemulakan bisnes ni...

Terutama dari segi
-modal
-supplier
-pulangan /keuntungan
x der ker yg ada pengalaman....atau serba sedikit
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 04-02-2017, 03:07 PM
balang balang is offline
Super Active

balang's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Location: Jay Bee
Posts: 7,162
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 9
Active Level
Default

kedai macam ni selain lokasi, kebersihan dan interior yang cantik pun main peranan..boleh kata tempat den ni ada dekat 13 buah kedai macam ni..semua dekat2, den perhatikan kedai yang bersih dan cantik jadi tumpuan..antara semua 13 kedai ni, ada satu kedai yang customer kena que untuk basuh baju sebab terlalu ramai yang suka basuh kat situ..bukan sebab murah, tapi sebab bersih dan cantik..rasanya dekat 300 orang purata sehari memabasuh kat kedai tu..
__________________
GEMPAR! TEKNIK JANA PENDAPATAN TERHEBAT ABAD INI!
http://www.pendapatanmudah.com
Reply With Quote
  #43  
Old 02-06-2017, 06:37 AM
mizan6551 mizan6551 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 11
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

as salam Mr Aziz...dengan siapa bole saya berhubung...nak tanya pasal pakej, supplier n apa2 yg berkaitan?
Reply With Quote
  #44  
Old 02-08-2017, 12:30 AM
zahrinzakaria zahrinzakaria is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2014
Posts: 484
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Hye we are from Premier Qaseh Enterprise(www.premierqaseh.com)

We would like to offer our expertise in self service laundry business to all entrepreneurs interested in this industry.

Our expertise is from supplying the best equipment(washer and dryer) with reasonable and lowest price in market.

We also have the best expertise in setup the whole system for laundry business
-Setup piping system
-Setup wiring system
-Washer & dryer installation process

Why choose us?

Good news is that we are offering all this at a lower price in the market.
Entrepreneurs has the choice to use your own branding and profit is 100% own by the owner
No royalty fee

Dream to have your own self service laundry?
Type:-Yes I want to know more about selfservice laundry to whatsapp/sms at 017-208 7786(Zahrin)
or

email at:-
[email protected]

We will assist and offer the best service to our client
Thank You
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Salam Sejahtera

Kami dari Premier Qaseh Enterprise (www.premierqaseh.com) ingin menawarkan kepakaran kami dalam perniagaan Dobi Layan Diri ini kepada para usahawan yang berminat menceburi perniagaan ini.

Kepakaran kami telah terbukti kerana telah membantu ramai usahawan usahawan baru yang menceburi dalam perniagaan ini diseluruh Malaysia.

Kepakaran kami merangkumi

- Pengedaran mesin pembasuh dan pengering yang berkualiti dengan harga yang berpatutan
- Pemasangan sistem saluran
- Pemasangan sistem gas yang selamat
- Pemasangan sistem pendawaian elektrik yang selamat

Mengapa anda harus memilih kami

- Kami menawarkan segala kepakaran kami ini dengan harga yang rendah dan berpatutan di pasaran
- Anda bebas menggunakan jenama anda sendiri dan tiada sebarang "royalty fee" dikenakan

Mengimpikan perniagaan dobi anda sendiri???

Type:- "Saya berminat untuk memiliki perniagaan dobi layan diri" ke

whatsapp/sms:- 017-2087786(Zahrin)

Atau

Email pada:- [email protected]


Kami akan membantu anda merealisasikan impian anda
Reply With Quote
  #45  
Old 06-09-2017, 12:14 PM
kerunai kerunai is offline
CG Top Poster Club

kerunai's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2007
Posts: 24,972
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

kat kamunting ni ..mmg purata 10k sebulan

dah setahun lebih ...dia bukak satu lagi

skang ni dah ada 2 biji kedai dobi

orang lain duk pening nak buat bisnes, pening buat forex, pening buat bitcoin, bisnes online dropship kosmetik bagai

dia senang2 aje dah bukak outlet ke dua kedai dobi

HUSTLE bro HUSTLE

adik aku dentist ..nak paring dgn hannan nak bukak klinik gigi modal 100k

aku cakap ..better bukak dobi

ko nak bisnes ke ko nak makan gaji ?

kalo setakat bukak klinik income 5k aje lebih sebulan pastu pening kepala letih bosan xde masa nk enjoy sama jugak macam keja gomen

baik keja gomen aje ...

tapi biasa la GEN Y ...degil tanak dengar kata
Reply With Quote
  #46  
Old 20-01-2018, 06:13 PM
PedangSetiawan PedangSetiawan is offline
Super Active

 
Trader Rating: (15)
Join Date: May 2010
Posts: 8,291
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 28
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kerunai View Post
kat kamunting ni ..mmg purata 10k sebulan

dah setahun lebih ...dia bukak satu lagi

skang ni dah ada 2 biji kedai dobi

orang lain duk pening nak buat bisnes, pening buat forex, pening buat bitcoin, bisnes online dropship kosmetik bagai

dia senang2 aje dah bukak outlet ke dua kedai dobi

HUSTLE bro HUSTLE

adik aku dentist ..nak paring dgn hannan nak bukak klinik gigi modal 100k

aku cakap ..better bukak dobi

ko nak bisnes ke ko nak makan gaji ?

kalo setakat bukak klinik income 5k aje lebih sebulan pastu pening kepala letih bosan xde masa nk enjoy sama jugak macam keja gomen

baik keja gomen aje ...

tapi biasa la GEN Y ...degil tanak dengar kata
haha setuju2, btw, hannan tu company apa?
Reply With Quote
  #47  
Old 20-01-2018, 07:04 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 41,340
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 934
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kerunai View Post
kat kamunting ni ..mmg purata 10k sebulan

dah setahun lebih ...dia bukak satu lagi

skang ni dah ada 2 biji kedai dobi

orang lain duk pening nak buat bisnes, pening buat forex, pening buat bitcoin, bisnes online dropship kosmetik bagai

dia senang2 aje dah bukak outlet ke dua kedai dobi

HUSTLE bro HUSTLE

adik aku dentist ..nak paring dgn hannan nak bukak klinik gigi modal 100k

aku cakap ..better bukak dobi

ko nak bisnes ke ko nak makan gaji ?

kalo setakat bukak klinik income 5k aje lebih sebulan pastu pening kepala letih bosan xde masa nk enjoy sama jugak macam keja gomen

baik keja gomen aje ...

tapi biasa la GEN Y ...degil tanak dengar kata
Tapi bagi saya betul juga

Lani banyak tempat buat dobi layan sendiri

Memang nampak bercambah dan pelanggan pun ramai support
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #48  
Old 31-01-2018, 03:49 PM
syahrul89 syahrul89 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2016
Posts: 13
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

saya ada buka bisnes dobi di asrama guna mesin biasa. so far ok dalam setahun balik modal dalam setahun.
Reply With Quote
  #49  
Old 09-02-2018, 02:40 PM
fuhrer_69 fuhrer_69 is offline
Active Member

fuhrer_69's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,249
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 49
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syahrul89 View Post
saya ada buka bisnes dobi di asrama guna mesin biasa. so far ok dalam setahun balik modal dalam setahun.
kene masuk tender ke tuan kalo nak buka bisnes dobi dekat asrama?

asrama sekolah harian ke tuan?
Reply With Quote
  #50  
Old 09-02-2018, 02:44 PM
fuhrer_69 fuhrer_69 is offline
Active Member

fuhrer_69's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,249
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 49
Active Level
My Mood:
Default

yg betul2 untung kedai dobi ni masa musim mujan haritu, dekat 5-6 kedai dobi pergi sume full.

dia punya Q pulak kalo tengok, terus rasa nak demam.

padahal nak guna dryer je pun.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump