Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex General Discussion

Forex General Discussion General discussion of forex trading. Any common discussion related of forex could be find here except of Forex systems.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 07-08-2011, 06:22 PM
RuthlessFairy RuthlessFairy is offline
CG Top Poster Club

RuthlessFairy's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2009
Location: Lost in Paradise, Kingdom of Broken Heart.
Posts: 27,502
Thanks (Received): 113
Likes (Received): 1
Blog Entries: 147
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by imutm View Post
ni baru betul...aku tgk lately ramai yang offer kursus jual ea ntah apa2 ntah..tgk post baru 2 - 3 je. ni nak offer kursus terus. mesti orang ingt nak cari duit raya le nih...kalo post dah ribu2 tu lain le. dah aktif kat CG seblum ni lain crite..
asal lembut lidah manis bicara, jadik la.
__________________
IF U HAVE A PROBLEM WITH ME - CALL ME.
if u dont hv my number then that means u dont know me well enuff to have a problem.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 07-08-2011, 06:27 PM
-pojie- -pojie- is offline
Well-Known
Member
XM Official
Representative

-pojie-'s Avatar
 
Trader Rating: (77)
Join Date: Oct 2008
Location: dlm rumah~~~
Posts: 20,948
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nasehat di terima bos..
Reply With Quote
  #23  
Old 07-08-2011, 06:31 PM
jutawanzaman jutawanzaman is offline
Active Plus

jutawanzaman's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,227
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

berita faham..roger...
Reply With Quote
  #24  
Old 07-08-2011, 06:33 PM
harley harley is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2009
Location: BELAKANG BAPAK KO
Posts: 5,268
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by imutm View Post
ni baru betul...aku tgk lately ramai yang offer kursus jual ea ntah apa2 ntah..tgk post baru 2 - 3 je. ni nak offer kursus terus. mesti orang ingt nak cari duit raya le nih...kalo post dah ribu2 tu lain le. dah aktif kat CG seblum ni lain crite..
sekarang gua tak kira, dia member cg paling lama dari tahun cg mula2 bukak ke, dia ada post 10k ke, dia ada pangkat the top post ke, dia ada pangkat ahli vip ke.. yang penting apa yg di buat mesti masyuk dlu 100% dari hasil forex..

dlu lain, skrng gua lain, dlu gua beli barang2 forex hanya tengok sekeping statement dan kata2 sedap je.. berikan saya LAPTOP dan lihatla bagaimana sy menghasilkan 10k sehari ..

skeng gua hanya beli barang2 forex, kalau dia adalah full time forex trader, dia dikenali di luar sana sebagai forex trader, dia berani tunjuk live account dgn investor password, dia berani jumpa bila2 masa untuk trade besama-sama dan kongsi apa sahaja berkenan forex. ada yg nak tambah,

itu pendapat SAYA ler..

tapi walau mcm mana pun,saya disini tetap ingin mengucapkan setinggi terima kasih buat nasir yaakob, kerana beliaulah saya mengenali FOREX. dan kerana beliaulah saya tidak lagi menbeli barang2 forex.
Reply With Quote
  #25  
Old 07-08-2011, 06:37 PM
GhostTrader GhostTrader is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2011
Posts: 4,702
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Tq Bos...Arahan diterima
Reply With Quote
  #26  
Old 07-08-2011, 06:40 PM
abangjedi abangjedi is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 1,102
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

terbaik la, baru terbuka minda ni.
Reply With Quote
  #27  
Old 07-08-2011, 06:49 PM
taufic taufic is offline
Legendary Member

taufic's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Feb 2008
Posts: 14,676
Thanks (Received): 690
Likes (Received): 4
Active Level
Default

lol trader main-main
aku la tu
Reply With Quote
  #28  
Old 07-08-2011, 06:58 PM
gemagemuruh gemagemuruh is offline
Super Active

gemagemuruh's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 5,162
Thanks (Received): 45
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

TQ Boss....noted
__________________
So When You Lose Your Way
To ALLAH You Should Turn
As HE Promise HE Will Always Be There....
Reply With Quote
  #29  
Old 07-08-2011, 07:04 PM
real_rolls real_rolls is offline
Super Active

real_rolls's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jun 2006
Location: Ampang & KJ
Posts: 6,722
Thanks (Received): 266
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mantap nasihat ni
Reply With Quote
  #30  
Old 07-08-2011, 07:12 PM
akukurt akukurt is offline
Legendary Member

akukurt's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Feb 2010
Location: GBP/USD
Posts: 10,592
Thanks (Received): 59
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

terbaek boss..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump