Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #71  
Old 21-02-2018, 05:13 PM
The Room The Room is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2018
Posts: 184
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 11
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dme30 View Post
****** betol..rm9 tu kalau mai perlis ni 2.50 ja cmpur sirap bandung ****2 rm4 total..yg tokey pon hg x boleh estimate ka bila org tu ambik kaki ayam org tu kira xmampu la.xkan nk mencekik lagi?xdak hati perut lgsg..kalau aku peniaga aku kasi rm3 saja..sedekah..baru bisnes boleh maju.
Jgn banding dgn perlis.
Cuba awak dtg melaka mkn lunch kat area melakaraya. Terduduk tgk harga.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #72  
Old 24-02-2018, 03:39 PM
waepy waepy is offline
Active Plus

waepy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 4,383
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 98
Active Level
Default



ambil kaki sampai 3 mmglah...
air rm2,
nasi rm2, pedal rm2, kaki rm3
nampak byk gak pedal dia ambik tu...

munasabah lah tu...
makan kt restoran, bukan kedai makan...
pasar mlm pun, pedal ayam goreng 3 seringgit..
nie harga kedai yg kena byr api, air, sewa kedai beribu sebulan, pekerja lagi...
xde pergi haji balik hari pun, byk yg kaya aku tgk tokey kedai makan western & korea, tokey kedai makan Melayu biasa jer...
Reply With Quote
  #73  
Old 24-02-2018, 03:41 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 42,836
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1037
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Kalau rasa mahal jangan pi dah

Nak murah

Saya ajar

Tak sampai rm3 kot

Pi ambik nasi putih tambah sikit

Buh kuah campur semua

Jangan buh lauk pun

Lepas tue minta ais kosong atau air suam

Rasa saya harga dalam rm2 ke rm3 ja
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump