Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 09-08-2012, 11:23 AM
FaridZainol FaridZainol is offline
Active Member

FaridZainol's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Posts: 1,875
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by iamdenis View Post
Whoa. Rumah baru. Gudluck TT
Insyaallah. January 2015 baru siap mungkin
__________________
"The greatest discovery of mankind is that one can change his life by changing his attitude".
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 09-08-2012, 04:37 PM
razman03 razman03 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

nak beli...tapi dapat mix response dari org yg jaga counter.

hari isnin, bapa mertua saya pegi, diorang kata ada a few units. tapi harga RM 299k.

smlm, wife saya call, dah sold out...

sedara beli berapa harganye? tingkat berapa yek?
Reply With Quote
  #23  
Old 10-08-2012, 03:54 PM
FaridZainol FaridZainol is offline
Active Member

FaridZainol's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Posts: 1,875
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by razman03 View Post
nak beli...tapi dapat mix response dari org yg jaga counter.

hari isnin, bapa mertua saya pegi, diorang kata ada a few units. tapi harga RM 299k.

smlm, wife saya call, dah sold out...

sedara beli berapa harganye? tingkat berapa yek?
Harga mmg 299k. Harga rumah 250k + 50k upgrade compulsary.
Unit ada lagi sebenarnya x banyak tp dorg mmg xkan bagi senang2 je aku pon xtau kenapa...launching pon xde sbb ramai sgt yg beratur nak katanya. So yg selected je dia bagi.
Aku dapat sbb ayah aku org DBKL so mmg dr awal2 dah book unit.
__________________
"The greatest discovery of mankind is that one can change his life by changing his attitude".
Reply With Quote
  #24  
Old 10-08-2012, 05:18 PM
mercunpadi mercunpadi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 140
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by FaridZainol View Post
Harga mmg 299k. Harga rumah 250k + 50k upgrade compulsary.
Unit ada lagi sebenarnya x banyak tp dorg mmg xkan bagi senang2 je aku pon xtau kenapa...launching pon xde sbb ramai sgt yg beratur nak katanya. So yg selected je dia bagi.
Aku dapat sbb ayah aku org DBKL so mmg dr awal2 dah book unit.
ambil blok A?...saya blok D

kalau tak nak, ramai yang menunggu untuk beli

dah submit loan dan sedang menunggu bankers...berapa interest dia orang boleh offer
Reply With Quote
  #25  
Old 11-08-2012, 06:02 AM
razman03 razman03 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Thanks bro, sbb response cepat. Btw, 299k yg size 1100+ kan? Kalu 1300+ berapa lak harganye?
50k upgrade tu, untuk apa?
Reply With Quote
  #26  
Old 13-08-2012, 02:50 PM
FaridZainol FaridZainol is offline
Active Member

FaridZainol's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Posts: 1,875
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mercunpadi View Post
ambil blok A?...saya blok D

kalau tak nak, ramai yang menunggu untuk beli

dah submit loan dan sedang menunggu bankers...berapa interest dia orang boleh offer
Aku x submit loan lg sbb still tgh tunggu surat dr developer
Pape update la sini ye ttg offer bank yg awak dapat..
__________________
"The greatest discovery of mankind is that one can change his life by changing his attitude".
Reply With Quote
  #27  
Old 13-08-2012, 03:51 PM
mercunpadi mercunpadi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 140
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by razman03 View Post
Thanks bro, sbb response cepat. Btw, 299k yg size 1100+ kan? Kalu 1300+ berapa lak harganye?
50k upgrade tu, untuk apa?
1,300 tu kena tambah lagi rm50k..harga jadi rm349,990

50k tu standard upgrade je...cth mcm plaster siling, tiles 2x2, etc...
Reply With Quote
  #28  
Old 13-08-2012, 04:00 PM
deqyah deqyah is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 254
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

giler betul harga rumah skrg.. kami dulu beli kat sane harga umah baru rm115k (included reno).. huhu.. Alhamdulillah beli umah dolu2, if skrg beli mmg xmampu den.. huhuhu..
Reply With Quote
  #29  
Old 13-08-2012, 10:10 PM
mat_letop mat_letop is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 6,636
Thanks (Received): 64
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Kondo kt tasik pemaisuri mmg sold out
Yg pelik harga die
250k plus 50k
50k lari ke dbkl
Mmg lanon btl dbkl

Perhatian . Kondo situ semua kawasan lombok tambak
Huhu
Risiko beb
Reply With Quote
  #30  
Old 14-08-2012, 09:46 AM
mercunpadi mercunpadi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 140
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by deqyah View Post
giler betul harga rumah skrg.. kami dulu beli kat sane harga umah baru rm115k (included reno).. huhu.. Alhamdulillah beli umah dolu2, if skrg beli mmg xmampu den.. huhuhu..
memang betul tu...tak taulah berapa pulak harga rumah zaman anak-anak dah besar nanti...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump