Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 14-05-2013, 03:29 PM
N3 Smart N3 Smart is offline
Regular

N3 Smart's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 466
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalu nk minimise kos...apa yg saya buat.. beli sendiri barang2 spt tile, simen, pasir, etc. kontraktor datang buat je. so kita just bayar upah.
__________________
Hesyam
Call/Whatapps 013-2015659
Kenanga Financial Advisor(KL Branch)

Best Syariah Unit Trust Performance
http://kenangasyariahfund.blogspot.com
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #82  
Old 14-05-2013, 03:55 PM
Jeb Jeb is online now
CG Top Poster Club

Jeb's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jan 2007
Location: Rumah
Posts: 39,529
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Dapat ke nk renovate rm100 psqft? Ade boleh pm aku..
__________________
siggy untuk disewa
Reply With Quote
  #83  
Old 15-11-2013, 09:48 AM
shah rizal shah rizal is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2013
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

salam saya dari sinfonia project..kami membuat renovation rumah dan construction di area melaka johor khas untuk gov.
boleh hubungi saya
rizal : 0136416342

untuk keterangan lanjut:-)
Reply With Quote
  #84  
Old 29-11-2013, 11:48 AM
TeamMoney TeamMoney is offline
Regular

TeamMoney's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 596
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Aku baru je reno rumah kat salak tinggi...wat extension dapur tarik 15 kaki lebar 24 kaki....tak sure pulak satu square feet berapa sebab dia kira lump sump...

tapi dalam 5 quotation yang aku layan....dia yang paling murah and finishing nye TERBAIK and material dia guna aku check sendiri memang puas hati...

jiran aku pun layan dia jugak and aku memang rekomen kan sape2 yang nak cari kontraktor yang boleh di percayai untuk reno...cuma yang kurang bestnye....kontraktor nie cha ya nun alif.....
Reply With Quote
  #85  
Old 29-11-2013, 11:53 AM
bebird bebird is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,773
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 52
Active Level
Default

member aku keje jkr kata... kalo renovate sikit je..
tak payah mohon kelulusan dulu..
selalunya lambat nak lulus..

member aku kata.. buat je dulu... bile kene saman.. baru mohon kelulusan..
konpem lulus..

tp kalo tak kene saman... anda selamat la...
Reply With Quote
  #86  
Old 01-01-2018, 01:39 AM
holoqlaq holoqlaq is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2012
Posts: 58
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Aku nak reno dapur rumah
.exten dlm 120sqf saja..kene pecah dinding ape semua tu..kene apply kelulusan pbt tak..rumah area sungai petani kedah..nak wat syiling plaster jgk..klu ade contractor dlm ni buat belah sne bleh jgk bg sebut [email protected]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump