Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 17-07-2017, 04:01 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 22,640
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 672
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Niyang View Post
tuh la kkdang ppuan ni bile dier berisi.. dorg rendah diri sgt.. x reti nk jg penampilan.. biar jerk nampak selekeh... bile dah kurus br la terhegeh nk solek bagai... kt opis sy ade jerk doctor2 yg chubby.. tp dorg jg penampilan... nampak cantik jerk...
betul kata tuan ni..

sebenarnya perempuan ni, tak kira slim ke berisi ke, kena jaga penampilan biar nampak presentable.
walau berisi, sepatutnya rasa konfiden pada diri sendiri, jadi diri pun senang hati..
jadi kita yg tengok pun rasa puas hati
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 17-07-2017, 04:05 PM
azam74 azam74 is offline
Super Active

azam74's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 9,962
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 46
Active Level
Default

kt amirika, wanita badan berisi ni mmg jadik pilihan abg2 black..
__________________
TTR 901
Reply With Quote
  #23  
Old 17-07-2017, 04:11 PM
Ashburn Ashburn is offline
Regular

Ashburn's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Posts: 603
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Yul-Minho View Post
Diet Atkins... Low Carbs Hi Protein..

http://carigold.com/portal/forums/sh...ghlight=atkins
keto diet ni, langsung takde carb.... tapi fatty food dibenarkan.
Reply With Quote
  #24  
Old 17-07-2017, 04:15 PM
Ashburn Ashburn is offline
Regular

Ashburn's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Posts: 603
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
betul kata tuan ni..

sebenarnya perempuan ni, tak kira slim ke berisi ke, kena jaga penampilan biar nampak presentable.
walau berisi, sepatutnya rasa konfiden pada diri sendiri, jadi diri pun senang hati..
jadi kita yg tengok pun rasa puas hati
biasanya bila badan berisi, cepat berpeluh, so body odor agak kuat. camner nak konpiden...
Reply With Quote
  #25  
Old 17-07-2017, 04:20 PM
I like Mee Bandung I like Mee Bandung is offline
Regular

I like Mee Bandung's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Location: Muor-Kuala Selangor
Posts: 252
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Gambar yg dulu tu kn tepi laut..maybe sunburn..

Gambar yg kurus tu nmpak muke je..tangan tak nampak..dikhuatiri mekap tebal..

Sekian..
__________________
Buat survey dapat $$$$
FREE JE
KLIK SINI
Reply With Quote
  #26  
Old 17-07-2017, 04:20 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 22,640
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 672
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Ashburn View Post
biasanya bila badan berisi, cepat berpeluh, so body odor agak kuat. camner nak konpiden...
oh, body odor pulak datang. masalah jugak tu..

senior senior saya yg dah umur 30-an, walau badan berisi tapi bergaya sungguh saya tengok, dengan make up tebalnya, baju berfashion fashion
diorang nak bagitau bahawa, walau badan berisi tak menghalang mereka utk bergaya
__________________
Reply With Quote
  #27  
Old 17-07-2017, 04:29 PM
kiddd2 kiddd2 is offline
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 15,256
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1014
Active Level
My Mood:
Default

Not bad laa muka dia time berisi..

ada shape dan lawa..

sbb tu kot laki tu nak jumpa dia, tgk muka je..
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #28  
Old 17-07-2017, 04:32 PM
giigaa giigaa is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2014
Posts: 1,688
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Yul-Minho View Post
"Aku Ingat Badak Yang Aku Jumpa," Kata-Kata Diterima Dari Lelaki Selepas Kali Pertama Ajak Berjumpa



Setiap orang tidak minta dilahirkan dengan keadaan kekurangan, setiap manusia ada kekurangan cuma mungkin tidak menonjol pada fizikal.

Kekurangan atau kelebihan adalah kurniaan daripadaNya, hina kekurangan fizikal setiap manusia sama seperti menghina ciptaanNya.

Dikongsikan oleh seorang wanita bernama Nik Yam Chik Zainab, beliau pada dulunya mempunyai bentuk badan yang agak besar, namun pengalaman kali pertama berjumpa dengan seorang lelaki yang dikenalinya di Facebook merupakan pengalaman yang tidak boleh dilupakannya.

Jom baca perkongsian dan tips pemakanan yang diberikan beliau.



Dulu aku pernah kenal seorang lelaki di Facebook, dia ajak aku bercinta, sekali itu kami berjumpa dan dia datang jumpa dengan kawan dia.

Dia dan kawan dia gelak-gelak , aku dah agak dah mesti gelakkan aku sebab gemuk la tu, lepas itu bila dah balik rumah, dia buat-buat silap anta mesej, waktu itu Shatsapp tak wujud lagi.

Dia kata, "Aku ingat badak yang aku jumpa". Tudia, badak dia panggil aku.

Saya pun cakap la tak payah la nak buat-buat salah hantar mesej, tak tahu macammana dia terus jujur keluar habis perkataan badak air m badak sumbu, gorila kepada aku.

Menangis aku waktu tu, apa lagi, aku "login" Facebook dan trus ''block'' dia, habis cerita.

Tapi tak rasa sangat nak kurus waktu itu, setia menunggu jejaka terima waktu kita gemuk, dia akan terima kita ikhlas kita kuruslah untuk dia.

Jaga elok-elok dia, jangan rasa selesa bila orang terima kita, tapi kita makan tak ingat dunia.

Tulus ikhlas,

Badak Sumbu




cantik gigi dia.....
__________________
Bolos saja dinding itooooooooooo.....!!!
Reply With Quote
  #29  
Old 17-07-2017, 04:34 PM
userun userun is offline
Super Active

userun's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2009
Posts: 6,139
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 11
Active Level
Default

mana nasi nya? gile tak makan nasi.....
__________________
Nak Mempelam Harumanis Perlis? Whatsapp 01127422082
Reply With Quote
  #30  
Old 17-07-2017, 05:15 PM
azam74 azam74 is offline
Super Active

azam74's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 9,962
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 46
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by userun View Post
mana nasi nya? gile tak makan nasi.....
org asia je kuat makan nasi

actually, leh je makan nasi, cuma jgn la amik nasi penuh sepinggan. aku pun biasa amik dlm 2 senduk je...
__________________
TTR 901
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold