Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 17-07-2017, 03:41 PM
nazrirazra nazrirazra is offline
Legendary Member

nazrirazra's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2009
Posts: 11,428
Thanks (Received): 113
Likes (Received): 23
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

sah mamat yang ngutuk awek ni dah boncet sakan. ntah2 rambut pun dah gugur,.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 17-07-2017, 03:44 PM
sayasuka sayasuka is offline
Legendary Member

sayasuka's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2011
Posts: 11,451
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 41
Active Level
Default

besar betul perubahan yang dia mampu buat
Reply With Quote
  #13  
Old 17-07-2017, 03:49 PM
midi2020 midi2020 is online now
Active Plus

midi2020's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2012
Posts: 2,577
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tengok menu tu, dia memang tak makan nasi ke?
__________________
Gadis comel nyanyi lagu #AWAY
Reply With Quote
  #14  
Old 17-07-2017, 03:51 PM
GamezStar GamezStar is online now
CG Top Poster Club

GamezStar's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 24,480
Thanks (Received): 196
Likes (Received): 65
Active Level
My Mood:
Default

ni berita national ke?
Reply With Quote
  #15  
Old 17-07-2017, 03:51 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 24,439
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 954
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by belam View Post
time gemuk knp hitam?bila kurus muka jd putih
saya pun tak faham kenapa time kurus, boleh jadi putih..

kalau kat Thailand, ada operation boleh memutihkan muka dan seluruh badan, pastu boleh jugak menguruskan badan..
__________________

<a href=http://www.mediafire.com/file/8ktgzcqck8cdpcd/Banner_RKK_GIF_468x60.gif target=_blank>
</a>
Reply With Quote
  #16  
Old 17-07-2017, 03:53 PM
fazarudin fazarudin is online now
Legendary Member

fazarudin's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2006
Location: K L A N G
Posts: 10,710
Thanks (Received): 211
Likes (Received): 18
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

akak ni ke yg buat video viral tu?
Reply With Quote
  #17  
Old 17-07-2017, 03:53 PM
Yul-Minho Yul-Minho is offline
Legendary Member

Yul-Minho's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jul 2012
Location: ~Hijau Bumi Tuhan~
Posts: 15,713
Thanks (Received): 839
Likes (Received): 296
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by midi2020 View Post
tengok menu tu, dia memang tak makan nasi ke?
Diet Atkins... Low Carbs Hi Protein..

http://carigold.com/portal/forums/sh...ghlight=atkins
Reply With Quote
  #18  
Old 17-07-2017, 03:54 PM
Niyang Niyang is offline
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 35,327
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 178
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
saya pun tak faham kenapa time kurus, boleh jadi putih..

kalau kat Thailand, ada operation boleh memutihkan muka dan seluruh badan, pastu boleh jugak menguruskan badan..
tuh la kkdang ppuan ni bile dier berisi.. dorg rendah diri sgt.. x reti nk jg penampilan.. biar jerk nampak selekeh... bile dah kurus br la terhegeh nk solek bagai... kt opis sy ade jerk doctor2 yg chubby.. tp dorg jg penampilan... nampak cantik jerk...
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #19  
Old 17-07-2017, 03:56 PM
belam belam is offline
Active Plus

belam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 4,682
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 20
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
saya pun tak faham kenapa time kurus, boleh jadi putih..

kalau kat Thailand, ada operation boleh memutihkan muka dan seluruh badan, pastu boleh jugak menguruskan badan..
bkn apa...klu time gemuk dia putih n muka mekap cntik cm time kurus..aku rs lawa la jugak..ini mentang2 gemuk slekeh pulak gaya dia.

pm me if interested
__________________
YNWA
يو ويلل نيۏير ولق الون
Reply With Quote
  #20  
Old 17-07-2017, 03:58 PM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,993
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 76
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by midi2020 View Post
tengok menu tu, dia memang tak makan nasi ke?
nasi punca kabo yg utama

dapat elak nasi dan air sejuk dapat banyak improvements

tapi 2 3 kali dapat nasi straight, pom.... meletop terus badan
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump