Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #151  
Old 17-07-2017, 01:46 PM
albab94 albab94 is offline
Regular

albab94's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 335
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

aku bukan anak buah najib, tapi serious aku ckp, pengangkutan awam Kita terbaik Di ASEAN, MRT Kita, dgn Australia kita lg baik.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #152  
Old 17-07-2017, 01:50 PM
Laici Laici is offline
Active Plus

Laici's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 3,109
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 103
Active Level
Default



haha, pandai peiyem kita bergurau..makan dalam tu..jilakerr
Reply With Quote
  #153  
Old 17-07-2017, 01:53 PM
lpsoldier007 lpsoldier007 is offline
CG Top Poster Club

lpsoldier007's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2010
Posts: 21,718
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 247
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by puyol View Post
Menteri Kerja Raya ada. Mana menteri pengangkutan?
------------------------------------------------
Reply With Quote
  #154  
Old 17-07-2017, 01:54 PM
lpsoldier007 lpsoldier007 is offline
CG Top Poster Club

lpsoldier007's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2010
Posts: 21,718
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 247
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
nak pergi kl sentral, kena turun muzium negara ke??
Aah. Ada laluan dr stesen muzium negara ke kl sentral.
Reply With Quote
  #155  
Old 17-07-2017, 01:57 PM
silasroon silasroon is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 897
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 81
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Laici View Post


haha, pandai peiyem kita bergurau..makan dalam tu..jilakerr


Rasanya yang jaga akaun Twitter najib bukan dia. Tapi orang lain. Tapi tweet ni memang kelakarlah...
__________________
"Terletak di antara dua perbezaan adalah KENIKMATAN"

"Bukan salah orang yang mengajak, tetapi salah diri yang berkehendak"
Reply With Quote
  #156  
Old 17-07-2017, 07:01 PM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 24,085
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 136
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

hujung minggu ni nak naik MRT lah tengok kawasan.
__________________

E-Book Panduan FB Ads Untuk Buta IT [RM20] | PM SEKARANG!
SERVIS REKA GRAFIK DI SINI!

Reply With Quote
  #157  
Old 17-07-2017, 07:11 PM
qamboo qamboo is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2017
Posts: 178
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

bagos juga ni...boleh reki dari su buloh ke kajang...
Reply With Quote
  #158  
Old 17-07-2017, 07:13 PM
shane shane is offline
Legendary Member

shane's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Location: Kedah, Pg, S'ngor
Posts: 13,799
Thanks (Received): 112
Likes (Received): 33
Active Level
My Mood:
Default

Yg free MRT dari 4pm tu hanya laluan Muzium Negara - Kajang. Saya jumpa ramai kat MRT Sg Buloh yg kecewa & rasa tak puashati sebab pengumuman tak detail, seolah2 free all d way from Sg Buloh.
Reply With Quote
  #159  
Old 17-07-2017, 07:17 PM
Deenz Work Deenz Work is offline
Active Member

Deenz Work's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2013
Location: Puchong
Posts: 2,427
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Nanti ada masa boleh juga ni try naik mrt.
Reply With Quote
  #160  
Old 17-07-2017, 07:25 PM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,482
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 247
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Niyang View Post
aiyaaa boss x penah sampai DM... dok sg buloh ke...
Tinggal di Kajang.

Daripada kecil sampai ke besar tak berkesempatan.

Setiap kali ada terasa nak pergi ada saja malapetaka berlaku.

Banjir lah, reformasi lah, macam2.

Lepas tu terus patah hati nak gi sana.

Tetapi bawa kereta memamg ada lalu lalang lah.

Cuma tak pernah jejak kaki.

Dengan adanya MRT ni, barulah dapat merasa kot.

Terima kasih kerajaan Malaysia.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump