Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers > Introducing Brokers (IB) / White Label

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-10-2010, 05:39 PM
IFX NS-M IFX NS-M is offline
Newbies
InstaForex Official
Introducing Broker

IFX NS-M's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 37
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default CG ID IFX NS-M - IB of InstaForex.com

As'salam / Selamat petang semua ,

Saya dengan ini ingin memaklumkan bahawa pejabat instaforex untuk Negeri Sembilan di Uptown Avenue, Seremban Dua dengan ini ingin menjemput kawan kawan semua untuk sebuah majlis yang julung julung kalinya akan diadakan di Bandar Seremban dengan perincian seperti dibawah .

Majlis : IFX NS Mini Seminar & Corporate Lunch
Tarikh : 26hb Februari, 2011
Tempat : Allson Kelana Resort Seremban
Waktu : 9:15 pg hingga 1:00 tengahari
Fee : USD 30 / RM 111 ( akan dikreditkan semula ke akaun trading
sebagai bonus )

Secara umumnya, majlis ini akan melibatkan taklimat ringkas tetapi padat dengan ilmu ilmu dagangan dari dua orang penceramah tersohor dari Johor Bahru dan Shah Alam yang dijemput khas untuk majlis ini . Selepas tamat dua taklimat ini, para hadirin dijemput untuk sama sama menikmati juadah makan tengahari yang terkenal enaknya di Resort hotel ini.

Majlis juga akan diselang selikan dengan cabutan cabutan bertuah dengan hadiah hadiah yang lumayan. Jangan terlepas peluang untuk meraih hadiah hadiah istimewa ini .

Sila sahkan kehadiran saudara saudari secepat mungkin kerana tempat adalah terhad dan akan diberikan secara "first come, first served basis"
Segala tempahan atau pertanyaan bolehlah dialamatkan kepada email dibawah.

[email protected]

Jangan tunggu lagi, "Chopek Jang Chopek !!"
__________________
IFX NS-M Office
Seremban 2, NSDK.

Last edited by IFX NS-M; 07-02-2011 at 04:29 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 01-10-2010, 05:43 PM
Azhar FX Azhar FX is offline
Marked as Scammer
(until issue resolved)

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Location: Hawtorn Campus
Posts: 2,168
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aisehmaN.kalau zaman den sekolah kek nogoie dulu dah ado opis nie kan best.heheehehe
Reply With Quote
  #3  
Old 01-10-2010, 05:59 PM
dayof40 dayof40 is offline
Super Active

dayof40's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 6,823
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Tahniah atas pembukaan IFX - Cawangan Seremban moga akan memeriahkan lagi dunia FX di Msia
__________________
JOIN GROUP WHATSAPP AVANGERS ELITE GROUP
PERCUMA MENJADI KEAHLIAN AVANGERS EDUCATION GROUP WHATSAPP 0176322133
Reply With Quote
  #4  
Old 01-10-2010, 06:09 PM
abu85 abu85 is offline
CG Top Poster Club

abu85's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: May 2008
Location: Supporter Instaforex
Posts: 29,413
Thanks (Received): 401
Likes (Received): 26
Active Level
My Mood:
Default

Ifx ni insta ker
__________________
IB INSTAFOREX
LOCAL DEPO AND WITHDRAW
REBATE 80% SETIAP MINGGU BANK IN
CLICK HERE AFFILATE PDY
[SMS/CALL/WHATSAPP] 0128382849
Reply With Quote
  #5  
Old 01-10-2010, 06:11 PM
nwar nwar is offline
Active Member

nwar's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2009
Location: kt bontot.....
Posts: 1,505
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

"official punya or supporter nie?
__________________
( JOM register )
BUKA AKAUN DISINI
Welcome bonus 30% setiap kali anda deposit ke akaun Trading Rebate 90%
instaforex
BEST BROKER IN Asia WORLD FINANCE 2009/2010 FOREX AWARDS
Reply With Quote
  #6  
Old 01-10-2010, 06:16 PM
lizzqute lizzqute is online now
Super Active

lizzqute's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2010
Location: Putra>>>KL>>>PJ
Posts: 9,221
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by IFX NS-M View Post
Salam sejahtera semua ,

Dengan rasa syukur dan rendah diri , kami dari pejabat IFX Seremban 2 ingin memaklumkan bahawa pejabat kami telah bersedia dan telah mula beroperasi dari hari ini , iaitu 1hb Oktober 2010 .

Kami bersedia untuk memberikan sebarang khidmat sokongan samada secara dalam talian ataupun secara berdepan . Sila kunjungi pejabat kami seperti alamat dibawah :

No 203 , First Floor,
Jalan S2 B14, Uptown Avenue,
70300, Seremban 2, Negeri Sembilan.

Kami juga menyediakan perkhidmatan kelas bimbingan trading untuk peringkat Basic, Intermediate dan Advanced . Bayaran Yuran untuk kelas bimbingan berkenaan akan dikreditkan semula 100 % ke dalam akaun trading para pelanggan sebagai bonus . ( bermakna kelas berkenaan adalah percuma )

Kami mengalu-alukan sebarang feedback dari semua dan kami menunggu dengan penuh harapan kehadiran tuan tuan dan puan puan semua ke pejabat kami .

Salam hormat .
Instaforex punya office ker ni???
Reply With Quote
  #7  
Old 01-10-2010, 06:17 PM
lizzqute lizzqute is online now
Super Active

lizzqute's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2010
Location: Putra>>>KL>>>PJ
Posts: 9,221
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Kalo Instafx punya.. Best la.. Dekat sikit ngan tempat tinggal umah pakcik hamba..... Senang sikit nak deposit, widraw..... hehehehehe
Reply With Quote
  #8  
Old 01-10-2010, 06:19 PM
nwar nwar is offline
Active Member

nwar's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2009
Location: kt bontot.....
Posts: 1,505
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lizzqute View Post
Instaforex punya office ker ni???
"sama mcm tuan la official punya office ke mcm mna nie..
__________________
( JOM register )
BUKA AKAUN DISINI
Welcome bonus 30% setiap kali anda deposit ke akaun Trading Rebate 90%
instaforex
BEST BROKER IN Asia WORLD FINANCE 2009/2010 FOREX AWARDS
Reply With Quote
  #9  
Old 01-10-2010, 06:35 PM
IFX NS-M IFX NS-M is offline
Newbies
InstaForex Official
Introducing Broker

IFX NS-M's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 37
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Salam semua ,

Ya saya . Ini adalah Pejabat Rasmi Instaforex .
__________________
IFX NS-M Office
Seremban 2, NSDK.
Reply With Quote
  #10  
Old 01-10-2010, 07:06 PM
IFX NS-M IFX NS-M is offline
Newbies
InstaForex Official
Introducing Broker

IFX NS-M's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 37
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dayof40 View Post
Tahniah atas pembukaan IFX - Cawangan Seremban moga akan memeriahkan lagi dunia FX di Msia
Thanks bro . Sila lah melawat kami disini ... boleh pekena Kopi Tongkat Ali 3 in 1 ..
__________________
IFX NS-M Office
Seremban 2, NSDK.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump