Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 17-07-2017, 06:57 PM
penjejak penjejak is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 147
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

terima kasih TT..baru aku perasan..selalu main buang jer resit tu..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 17-07-2017, 06:59 PM
Zulkarnine Zulkarnine is offline
Super Active

Zulkarnine's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2007
Location: Seksyen 32 Shah Alam
Posts: 7,297
Thanks (Received): 64
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

pergi je kat KFC..ada org buang je resit ni...aku kutip...isi survey, lps tu terus guna...
__________________
Banjir Melanda Negara...adakah balasan kerana ambil BRIM??

=> Kisah yang belum pernah diceritakan
Reply With Quote
  #23  
Old 17-07-2017, 07:10 PM
alpine_star alpine_star is online now
Legendary Member

alpine_star's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2010
Posts: 13,055
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 47
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Breekachu View Post
Tak pernah nampak pun brand ni, tempat aku semua brand dlaam kotak ja.
Brand ni pasar raya kecik atau kedai runcit biasa slalu ada..tp bg aku biasa jer...org psr mlm mmg guna tepung ni..xder lg tepung lain dah..
__________________
Reply With Quote
  #24  
Old 17-07-2017, 07:12 PM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,482
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 247
Active Level
My Mood:
Default

Setiap kali saya makan Subway, saya akan isi survey untuk dapat cookie choc chips percuma masa pembelian baru.

Dominos Pizza akan dapat roti atau onion rings percuma.

Saya cuma akan isi survey kalau ada hadiah percuma.

Survey Lazada semua tu, jangan harap nak isi. Tak berbaloi.
Reply With Quote
  #25  
Old 17-07-2017, 07:13 PM
Deenz Work Deenz Work is offline
Active Member

Deenz Work's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2013
Location: Puchong
Posts: 2,427
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Ini ilmu yg bagus. Terima kasih.
Reply With Quote
  #26  
Old 17-07-2017, 07:14 PM
SmileAlways SmileAlways is online now
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 6,765
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 106
Active Level
My Mood:
Default

kepsi skrg dah mahal

Harga Snack Plate KFC
RM 12.50 (Lunch / Dinner treat: 12-3pm, 6-9pm)
RM 13.70 (Normal Price)

Dinner Plate
RM 15.90 (Lunch / Dinner treat: 12-3pm, 6-9pm)
RM 17.40 (normal price)
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat

http://KemanaArahKita.blogspot.com
Reply With Quote
  #27  
Old 17-07-2017, 07:22 PM
marvelous marvelous is offline
Super Active

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 7,720
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 20
Active Level
My Mood:
Default

strategi marketing 10%

tp masih ramai yang tak follow....mungkin untuk pengemar tegar ok lah kot...yg sebulan sekali pegi makan..x amik port pun...
__________________
Hotlink High Komisen
Reply With Quote
  #28  
Old 17-07-2017, 07:23 PM
ADI78 ADI78 is online now
Super Active

ADI78's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Location: celah gunung
Posts: 6,148
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

thn ni aku x pegi lg kepci..pizza...mekd...domino...psl x mampu nk bli mkn untuk 7org kuarga aku....sesakkkk
__________________
JuruGambar Utara
Reply With Quote
  #29  
Old 17-07-2017, 07:26 PM
abdulricks85 abdulricks85 is offline
Active Plus

abdulricks85's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2010
Location: JDT
Posts: 2,877
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Breekachu View Post
Tak pernah nampak pun brand ni, tempat aku semua brand dlaam kotak ja.
Sedap...bini aku slalu guna klu goreng ayam.yg spicy tu pedas btul...
Reply With Quote
  #30  
Old 17-07-2017, 07:29 PM
babyblacky babyblacky is offline
Legendary Member

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 18,500
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 34
Active Level
My Mood:
Default

bukan dah lame ke bende nie?
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump