Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 30-06-2015, 06:29 PM
hj_maikel hj_maikel is online now
CG Top Poster Club

hj_maikel's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2010
Location: semenanjung emas
Posts: 24,079
Thanks (Received): 378
Likes (Received): 520
Active Level
My Mood:
Default

aku risau ada stesen minyak kena bakor jer....
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 30-06-2015, 06:31 PM
FXerha FXerha is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Location: Kuala Terengganu
Posts: 4,775
Thanks (Received): 61
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Rakyat malaysia mudah ditipu..
Kalo marah pn sekejap aje..
Nnt sume lali dibuai brim..
Haha
Reply With Quote
  #23  
Old 30-06-2015, 06:31 PM
goldhunter818 goldhunter818 is offline
Active Member

goldhunter818's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Location: --:: In YoUR mIND ::--
Posts: 1,487
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Breekachu View Post
Eh haritu aku baca,kalau stock lama,kena jual harga lama,tqk kira turun atau naik. Tak jadi je undang2 tu?
Ada ke stock lama jual harga lama?
Rasanya xde mcm tu sbbnya jika harga naik, harga yg ditetapkan di pam akan terus diselaraskan di kesemua pam seluruh negara...xkira la stock dlm tangki tu lama ke baru...
Klu kelmarin masih guna stock lama, ada balance lg 3 mggu nak habis utk tangki lama, xde maknanya dia nk kekalkan harga lama kt pam tu sbb harga baru dh digazetkan...
Reply With Quote
  #24  
Old 30-06-2015, 06:37 PM
pudins70 pudins70 is online now
Active Plus

pudins70's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 4,906
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 69
Active Level
Default

Ranking no.2 selepas Mat Maselan ni..
Reply With Quote
  #25  
Old 30-06-2015, 06:43 PM
zmtuah zmtuah is offline
Active Plus

zmtuah's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2011
Posts: 3,461
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Confirm malam ni naik lagi... Hadiah hari raya
Reply With Quote
  #26  
Old 30-06-2015, 06:45 PM
saxxon saxxon is offline
Active Plus

saxxon's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2008
Posts: 3,853
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 9
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by goldhunter818 View Post
Ada ke stock lama jual harga lama?
Rasanya xde mcm tu sbbnya jika harga naik, harga yg ditetapkan di pam akan terus diselaraskan di kesemua pam seluruh negara...xkira la stock dlm tangki tu lama ke baru...
Klu kelmarin masih guna stock lama, ada balance lg 3 mggu nak habis utk tangki lama, xde maknanya dia nk kekalkan harga lama kt pam tu sbb harga baru dh digazetkan...
ada tak stesen minyak yang claim minyak habis ...sementara tunggu harga naik .. bila diumumkan harga baru yang lebih tinggi..tiba2 ada pulak minyak ... ada tengok kes macam ni pada waktu petang sebelum announcement of the new fuel price ..
Reply With Quote
  #27  
Old 30-06-2015, 06:46 PM
[email protected] adie@coway is offline
Super Active

adie@coway's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Dec 2011
Location: beRteBaraN diMUka BUmi
Posts: 8,166
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

umum awal minyak naek...
belom sempat 12 tgh malam...
da berbakol2 org troll...
__________________
untuk tempahan produk Coway sila klik sini
http://cowaypilihanku.wordpress.com
Reply With Quote
  #28  
Old 30-06-2015, 06:48 PM
goldhunter818 goldhunter818 is offline
Active Member

goldhunter818's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Location: --:: In YoUR mIND ::--
Posts: 1,487
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by saxxon View Post
ada tak stesen minyak yang claim minyak habis ...sementara tunggu harga naik .. bila diumumkan harga baru yang lebih tinggi..tiba2 ada pulak minyak ... ada tengok kes macam ni pada waktu petang sebelum announcement of the new fuel price ..
Haaaa...
Tau xpe...lagi mau cepat2 letak harga baru yg lagi mahal ada la...
Reply With Quote
  #29  
Old 30-06-2015, 06:50 PM
oldtbone oldtbone is offline
Super Active

oldtbone's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2012
Location: Lubuk Belida
Posts: 7,571
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 444
Active Level
My Mood:
Default

Jadi tengah malam ni la bru tau harga naik ke turun ye. Time tu terawih dh abis, mmg penuh la stesen minyak.
Reply With Quote
  #30  
Old 30-06-2015, 06:54 PM
CyberMachine CyberMachine is online now
Legendary Member

CyberMachine's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2009
Posts: 19,724
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 18
Active Level
My Mood:
Default

Kompem naik punya la.....

Hahaha
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump