Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,191
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 15,896
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,763
More...
Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 21-04-2017, 09:53 PM
imrantech imrantech is offline
Active Member

imrantech's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 1,307
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 18
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
TT nii, saya muda lagi dari tu laa , mana ada auntie auntie ni haha
mek ni muda lagi ke , anak berapa dah ni?
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #82  
Old 21-04-2017, 09:55 PM
the_one the_one is offline
Active Plus

the_one's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,754
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 7
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Sekarang ni ramai yang hangin dengan dia katanya menunjuk-nunjuk, yela kot up gambar tiket ke oversea skali gambar jam mahal

Tapi syok tengok certain billionaire luar negara macam mark zekerberg fb pakai t shirt n rumah biasa-biasa je.

sama macam syed al bukhari billionaire malaysia, biasa-biasa je.
__________________
Ada orang suka update news benda bagus, tapi bila berasakan sudah bagus sampai tak boleh tegur,provoke sana sini kumpulan lain, itu tak bagus!! Mohon terasa
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #83  
Old 24-04-2017, 12:49 AM
miehensem miehensem is offline
Legendary Member

miehensem's Avatar
 
Trader Rating: (52)
Join Date: Dec 2007
Location: Sg.Petani Kedah
Posts: 13,212
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 467
Dislikes (Received): 20
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by the_one View Post
Sekarang ni ramai yang hangin dengan dia katanya menunjuk-nunjuk, yela kot up gambar tiket ke oversea skali gambar jam mahal

Tapi syok tengok certain billionaire luar negara macam mark zekerberg fb pakai t shirt n rumah biasa-biasa je.

sama macam syed al bukhari billionaire malaysia, biasa-biasa je.
lama2 nanti alif ni akan jadi mcm mark dan syed tu la..


mark zukebeg ngan syed tu dok gelak tgk perangai alip tu.. budak2 baru nak up.. mcm tu la.
__________________
Sambung Bayar Keta+Fixed Income Utk Owner Keta
Viva 1.0 (A) RM100/day | Myvi 1.3 (A) RM130/day | Proton Persona 1.6 (A) RM150/Day
Sungai Petani Car Rental( SPCR Enterprise )
PM/Call/SMS : 011-19987867
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #84  
Old 24-04-2017, 01:12 AM
hj_maikel hj_maikel is online now
CG Top Poster Club

hj_maikel's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2010
Location: semenanjung emas
Posts: 22,753
Thanks (Received): 378
Likes (Received): 410
Dislikes (Received): 46
Active Level
My Mood:
Default

Biarlah dia..
Dia kaya dgn hasil usaha dia..
Nk kata dia nk menunjuk ke riak ke apa ke itu kita yg kata... dengan maksud kita yg mengata dia..
Dan dah itu cara dia nk appreciate isteri pi lantak dia janji dia laki bini suka dan bahgia..
So why not kita tak contohi dia dan berjaya dari asik mengata...


Ps: kalau aku kaya aku beli ferrari adakah aku menunjuk2 pada org2 disekeliling aku...??
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #85  
Old 24-04-2017, 01:22 AM
orangseni orangseni is offline
Legendary Member

orangseni's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Aug 2010
Posts: 10,707
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 3
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

cer cari mana datin shahida ... hehe
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #86  
Old 24-04-2017, 01:23 AM
thezul thezul is offline
Active Plus

thezul's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,718
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 27
Dislikes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to thezul
Default

Quote:
Originally Posted by the_one View Post
Sekarang ni ramai yang hangin dengan dia katanya menunjuk-nunjuk, yela kot up gambar tiket ke oversea skali gambar jam mahal

Tapi syok tengok certain billionaire luar negara macam mark zekerberg fb pakai t shirt n rumah biasa-biasa je.

sama macam syed al bukhari billionaire malaysia, biasa-biasa je.
Kalau aku jadi Mark Zuckerberg dah tentu aku beli yang paling orang tak mampu beli.

Apa guna bilionaire tapi dok pakai selekeh lagi.tak faham
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #87  
Old 24-04-2017, 02:03 AM
Gigahertz CS Gigahertz CS is offline
Regular

Gigahertz CS's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2011
Location: Ampang - Selayang
Posts: 378
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Gigahertz CS Send a message via Skype™ to Gigahertz CS
Default

Quote:
Originally Posted by thezul View Post
Kalau aku jadi Mark Zuckerberg dah tentu aku beli yang paling orang tak mampu beli.

Apa guna bilionaire tapi dok pakai selekeh lagi.tak faham
tu pasal anda tidak bleh menjadi bilionair kerana belum jadi bilionair anda sudah pasang cinta cinta utk membeli itu ini.
__________________
Dqpatkan Bateri Adapter Keyboard model model acer aspire ,hp pavillion , dell inspirion klik kat bawah ni

DEALER PRICE UNTUK CG
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #88  
Old 24-04-2017, 02:12 AM
Gigahertz CS Gigahertz CS is offline
Regular

Gigahertz CS's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2011
Location: Ampang - Selayang
Posts: 378
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Gigahertz CS Send a message via Skype™ to Gigahertz CS
Default

Quote:
Originally Posted by azam575 View Post
bagus lah hehehe ...

Suami diuji bila banyak duit .... hahahaha ...

we wait n see
tu kereta angkat hutang. under nama company name. tak silap aku Dherbs ada beberapa nama company atas nama Dherbs. utk beli kereta macam tu dan seangkatanya atleast turnover setahun (diulangi setahun) tak kurang RM 2 juta.

Bende ni jugaklah Warga asing / kaum cina / kaum India idop di Malaysia ni cari makan. tu pasal Nabi Muhammad soh umat islam meniaga. Nabi tak maksudkan zaman nabi. di maksudkan tu adalah zaman kita sekarang.

korang perasan tak syampoo upin ipin tu ? tu pun salah konsep. suruh budak botak iklankan syampoo rambut.
__________________
Dqpatkan Bateri Adapter Keyboard model model acer aspire ,hp pavillion , dell inspirion klik kat bawah ni

DEALER PRICE UNTUK CG
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:38 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you