Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Programming, Web Development

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #171  
Old 29-01-2013, 08:53 PM
haiihh haiihh is offline
Regular

haiihh's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 318
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

SIFU...ada mslh dgn autoloader..bila run program yg sy paste dlm CG keluar error

"undefined subroutine &autoloade::autoload at C:/...../GUI.pm line 979"

sbb tak install outoload ke sifu?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #172  
Old 29-01-2013, 09:34 PM
azlanhussain azlanhussain is offline
CG Top Poster Club

azlanhussain's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Sep 2008
Location: KLCC, MY
Posts: 20,705
Thanks (Received): 672
Likes (Received): 3
Blog Entries: 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by haiihh View Post
SIFU...ada mslh dgn autoloader..bila run program yg sy paste dlm CG keluar error

"undefined subroutine &autoloade::autoload at C:/...../GUI.pm line 979"

sbb tak install outoload ke sifu?
nampak gaya macam tu la
Reply With Quote
  #173  
Old 27-06-2013, 03:24 AM
xircjustice xircjustice is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 33
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

da lama da xmain op nie.. hehe
Reply With Quote
  #174  
Old 27-06-2013, 02:12 PM
haiihh haiihh is offline
Regular

haiihh's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 318
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Sifu...belajar buat kapal tu mcm mn yer?? ada sapa2 nk pair ngn saya
kalau nk belajar sorang tak mampu lg ni..
Reply With Quote
  #175  
Old 29-06-2013, 03:12 AM
azlanhussain azlanhussain is offline
CG Top Poster Club

azlanhussain's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Sep 2008
Location: KLCC, MY
Posts: 20,705
Thanks (Received): 672
Likes (Received): 3
Blog Entries: 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by haiihh View Post
Sifu...belajar buat kapal tu mcm mn yer?? ada sapa2 nk pair ngn saya
kalau nk belajar sorang tak mampu lg ni..
Kalau betul minat. PM saya. Saya boleh beri harga special
Reply With Quote
  #176  
Old 19-10-2013, 05:17 PM
SangGuna SangGuna is offline
Regular

SangGuna's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Nov 2010
Posts: 672
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azlanhussain View Post
Kalau betul minat. PM saya. Saya boleh beri harga special
There's more than one way to do it (TMTOWTDI)

In future bro Azlan..In Shaa Allah~~
__________________
INNA SOLATI WANUSUKI WA MAHYATI WA MAMATI,LILLAHI RABBIL ALAMIN~~
Reply With Quote
  #177  
Old 13-11-2013, 10:00 AM
dainesesyah dainesesyah is offline
Junior

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2012
Posts: 57
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azlanhussain View Post
OK now seperti yang saya beritahu dalam post yang lepas, cara terbaik untuk kita mulakan pembelajaran dalam thread ini ialah, dengan menggunakan sample coding then kita explore more detail.

OK hari ni saya akan tunjukkan satu simple script dimana anda boleh gunakan untuk pergi kesesuatu website dan lihat apa isikandungan website tersebut dalam bentuk text. Kemudian di lain post kita explore lagi apa boleh kita buat dengan script ni.

Now buka notepad dan taipkan ini:

Save sebagai test.pl

Then pergi ke command prompt dan pergi ke folder dimana anda simpan file test.pl dan taipkan ini:


Ia akan memaparkan keseluruhan content page http://articledirectory.com/

Selamat mencuba...
salam tt...tt bleh tunjuk x display yg akn kuar nnt...then utk step 'pergi ke command prompt dan pergi ke folder dimana anda simpan file test.pl dan taipkan ini',mcm mana nk bt ek...kena pakai cmd tu ke...output dia akan kuar kat command prompt jgk ke...?maaf bnyk bertnya...newbie...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump