Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV, Music

Movies, TV, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,605
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 46,798
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,567
More...
View Poll Results: Jenama TV
Toshiba 19 10.67%
Samsung 63 35.39%
Sharp 28 15.73%
Sony 33 18.54%
Philips 6 3.37%
LG 25 14.04%
Panasonic 21 11.80%
Multiple Choice Poll. Voters: 178. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #121  
Old 23-05-2014, 09:31 AM
woolrich woolrich is online now
Normal Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2009
Posts: 221
Poster Rank: #9150
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Ada sesiapa ada pakai Panasonic LED Smart TV 42' TH-42AS610..
Semalam tengok kat kedai nampak macam best jer.. Colour memang cun kalu compared dengan Toshiba dan Samsung.
Kelemahan dia sound tak cantik macam toshiba.. sekarang aku guna toshiba
Movie boleh play 8 format jer.. Toshiba 28 format.
Sapa dah guna tolong review

https://direct.panasonic.com.my/Prod...x/Details/2334
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #122  
Old 28-05-2014, 04:30 PM
alphatea87 alphatea87 is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2014
Posts: 21
Poster Rank: #26693
Thanked 0 Times
Active Level
Default

model mana 40inch termurah?
Reply With Quote
  #123  
Old 31-05-2014, 08:21 PM
Almas Almas is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 152
Poster Rank: #11254
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by babe_sya View Post
Sharp Aquos Quattron 3D.
Mabeles kaler, panel made in japan.
1+2 year warranty (1 year insured by Sharp-kene curi, banjir, gempa bumi etc, natural causes)

babe_sya, ada beli Sharp Aquos Quattron 3D ( 46 IN FULL HD 3D LED TV LC46LE840X)ni ke?
Boleh share review tak?
Skg bnyk sgt smart tv, sampai tak pasti nak pilih yg mana.

Last edited by Almas; 31-05-2014 at 08:23 PM..
Reply With Quote
  #124  
Old 08-06-2014, 10:48 PM
babe_sya babe_sya is offline
Active Member

babe_sya's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Feb 2010
Posts: 738
Poster Rank: #4321
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Almas View Post
babe_sya, ada beli Sharp Aquos Quattron 3D ( 46 IN FULL HD 3D LED TV LC46LE840X)ni ke?
Boleh share review tak?
Skg bnyk sgt smart tv, sampai tak pasti nak pilih yg mana.
saya pakai model 835X,
tp sikit review semasa saya beli, kalau nk cakap skrg mungkin teknology jenama lain dah lebih baik,
pro: colour variation dan sharpness memang terbaik sbb quatron, 3D paling real, tak pening. ada internet tp kene ada wireless doggle.
yg penting panel made in japan dan sharp dah lama manufacture tv, warranty dan insurance terbaik
Reply With Quote
  #125  
Old 20-06-2014, 05:22 PM
reduan reduan is online now
Well-Known
Member

reduan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 5,838
Poster Rank: #600
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Saya mesti pilih Toshiba. Sebab gambar cantik, 28 multi format player dan ada sound bar untuk hasilkan bunyi yang cantik.

Video tentang Toshiba P2300 :



__________________
REDUAN AIA PUBLIC TAKAFUL. KL IMTIYAZ AL FATEH EMPIRE.
FAMILY MEDICAL CARD TAKAFUL TERBAIK DARI RM2762 Setahun. Insuran Kereta 55% + 15% NCD. GANDAKAN KWSP ANDA.
MORE INFO : Visit http://reduanhanif.blogspot.com /Phone : 019-3330342/ /BBM 762C01F7 / Email:reduanhanif@gmail.com
Reply With Quote
  #126  
Old 27-06-2014, 03:13 PM
kekez kekez is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,227
Poster Rank: #2949
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

minat dgn skrin lenkung .... feel dia len mcm
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:59 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE