Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #191  
Old 18-01-2018, 10:39 AM
shadowz shadowz is online now
Regular

shadowz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2010
Posts: 895
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 100
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
la kangaroo man ka

bleh la tu..
cuma aq poket tepi.. kangaroo poket depan..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #192  
Old 18-01-2018, 10:55 AM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 27,012
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 34
Blog Entries: 62
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Deenz Work View Post
Ada seseorang ni.. saya suspek dia ada kuasa psikik (tapi dia sendiri tak pernah mengaku, cuma dia pernah bercerita jer).. masa kat sekolah dulu, dia selalu tau BILA cikgu dia akan tanya soalan kat dia (biasa cikgu2 kan selalu pilih murid2 utk jawab soalan secara rambang, tapi dia sentiasa tau bila giliran dia akan tiba).

Kadang2 bila bercakap dlm telefon dgn kawan, dia dah tau apa yg kawan dia akan cakap beberapa saat sebelum kawan dia sebut sesuatu perkataan tu. Contoh, kawan dia nak sebut pasal Hitler (Nazi Jerman), perkataan Hitler tu dah melintas dlm otak dia 2-3 saat jer sebelum kawan dia sebut perkataan tu..

Kadang2 bila dia tgh fokus buat keja, contohnya.. dia sedang buat assignment dan dalam masa yg sama, kipas berbunyi bising.. lepas tu dia wish dlm hati dia macam ni, 'alangkah baiknya kalau kipas tu hilang bunyi bising'.. dgn tak semena2, nanti kipas tu betul2 akan hilang bunyi bising tu.. semua yg dia wish dlm hati, betul2 akan terjadi, dgn syarat, masa dia wish tu, dia hanya wish sekali imbas jer dan tak fikir apa2 pasal benda tu sgt.. dlm ertikata lain, dia kena wish dlm keadaan dia tak sedar yg dia sdg wish...

Dia juga boleh tau apa yg sedang dihadapi oleh seseorang, walaupun cuma chatting dlm komputer dan dia baru pertama kali chatting dgn orang tu, tak pernah jumpa pun, tak kenal pun..

Kalau kita bagi satu nama orang kat dia (walaupun orang tu dia langsung tak kenal), dia boleh bagitau kita orang tu macamana.. apa yg orang tu suka, apa yg orang tu tak suka.. tapi yg ni dia dah lama stop buat sebab memenatkan dia kata.. banyak pakai tenaga..

Yg ni pelik sikit.. ada sekali tu dia cerita, dia nak tukar nombor hp lama yg register kat Maybank2u.. tapi sebelum tukar tu, dia ada nak buat last transaction.. maksudnya dia baru nak pegi atm maybank esok hari utk tukar nombor hp, so malam ni dia buat la last transaction.. dia tekan la TAC.. tunggu punya tunggu punya tunggu, tak datang2 TACnya.. dia pun bengang, malas nak tunggu, dia tukar jer la simkad baru masuk ke hp.. kira transaction yg dia nak buat tu, tak jadilah.. kalau ikut logik akal dan ikut hukum TAC bank, TAC tu sepatutnya akan sampai ke nombor hp yg lama la kan? Sebab belum register nombor hp yg baru kat atm.. tapi apa yg pelik ialah, sebaik jer dia on hp guna simkad baru, dia terus dpt msg dari maybank.. keluar TAC yg dia minta tadi.. padahal, dia belum pegi bank, belum register pun lagi nombor hp yg baru tu kat atm maybank.. jadi macamana maybank boleh tau nombor hp dia yg baru? Sampai skg dia kata dia masih tak boleh explain macamana benda tu boleh berlaku..

Dia selalu dpt mimpi2 yg ada masanya jadi kenyataan.. contoh dia mimpi mak dia meninggal, seminggu lepas tu betul2 meninggal.. dia juga mcm boleh tau apa yg akan terjadi.. dan boleh baca emosi orang walaupun dia tak kenal orang tu.. pernah juga dia cerita yg dia boleh kawal mimpi, pernah mengalami OOBE..

Skg ni dia cerita, yg sejak beberapa tahun kebelakangan ni, dia selalu sgt mimpi banjir besar akan berlaku, air laut naik.. pernah juga dia mimpi nampak tsunami setinggi langit.. dan mimpi batu2 besar jatuh ke bumi(mungkin meteor?)... (banyak lagi mimpi dia yg lain pasal semenanjung malaysia pun ada, tapi biarlah saya tak cerita sebab ramai orang sensitif nanti)

P.S banyak lagi cerita dia ni, tapi saya dah tak ingat.. saya cerita yg mana saya ingat jer.. saya agak concern bab mimpi tu jer, sebab dia ni jenis yg selalu juga dpt petanda dlm mimpi.. kat barat pun dah ramai sgt orang dpt mimpi banjir besar dan tsunami ni, dan meteor...
Ni ada saka ni huhu
Klau pakai lama sgt nnt sakit plak
Ada kwn dah tak pakai dah khidmat saka dia sbb sakit teruk
__________________
[ 7stones | Bust Cream | Whitening Cream | Ora Matte | alturl.com/vmnoh ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education
Reply With Quote
  #193  
Old 18-01-2018, 10:56 AM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 27,012
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 34
Blog Entries: 62
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
Haha ada orang habis tak sampai 3 minit
Itu pki khidmat ahlong mmg la
__________________
[ 7stones | Bust Cream | Whitening Cream | Ora Matte | alturl.com/vmnoh ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education
Reply With Quote
  #194  
Old 18-01-2018, 02:12 PM
damaiG damaiG is offline
Active Plus

damaiG's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,781
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mr.dede View Post
aku blh tahan suhu sejuk ..pling sejuk pernah aku try -110...
suhu beku 0, -110 ni ntah mm mana la gayanya. mana lokasi tu tuan?
Reply With Quote
  #195  
Old 18-01-2018, 02:54 PM
epi_san epi_san is offline
Super Active

epi_san's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Aug 2007
Posts: 5,293
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

aku main dota boleh Nampak map musuh
__________________
JOIN UBER DAN DAPAT RM100.00 |
Reply With Quote
  #196  
Old 18-01-2018, 03:01 PM
tr4falgar tr4falgar is offline
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,068
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 71
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by epi_san View Post
aku main dota boleh Nampak map musuh
oit maphack bole guna lagi ke tu
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump