Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-11-2014, 08:36 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 117,343
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9750
Active Level
My Mood:
Default David Beckham bikin gempar di Pavilion sebentar tadi



KUALA LUMPUR: Pemain bola sepak terkenal dunia, David Beckham berada di pusat membeli belah terkenal Pavilion Kuala Lumpur hari ini.

Astro AWANI difahamkan suami kepada Victoria Beckham itu berada di sini untuk menghadiri pelancaran Haig Club Whisky di gedung jam mewah terkenal dunia, Breitling bersama pereka kasut terkenal dunia kelahiran Malaysia, Datuk Jimmy Choo.

Saksikan video pendek ini yang memaparkan Beckham bersama Jimmy menyiapkan bungkusan jenama terkenal dunia itu untuk dihantar ke Malaysia.


http://www.youtube.com/watch?v=ysew4hBL484



http://www.astroawani.com/news/show/...a-lumpur-48364
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 13-11-2014, 09:00 PM
302 302 is offline
Legendary Member

302's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2009
Location: silent hill
Posts: 10,736
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 25
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

oh yg lalutepi aku td bekam ke
__________________
Sometimes in our lives, we all have pain
We all have sorrow
But, if we are wise
We know that there's always tomorrow
Reply With Quote
  #3  
Old 13-11-2014, 09:10 PM
paparo paparo is offline
Active Plus

paparo's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Apr 2010
Location: Flat Tingkat 4..
Posts: 4,451
Thanks (Received): 53
Likes (Received): 9
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

promot whisky rupanya.
Reply With Quote
  #4  
Old 13-11-2014, 09:17 PM
pijoe pijoe is offline
Legendary Member

pijoe's Avatar

 
Trader Rating: (19)
Join Date: Jun 2008
Location: Office IKOFXM
Posts: 12,229
Thanks (Received): 665
Likes (Received): 37
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 302 View Post
oh yg lalutepi aku td bekam ke
kau ke yang dok tepi masa aku tadi tu???
__________________
REGISTER AKAUN DI SINI & DAPATKAN 70% @ 0.7 PIPS REBET MINGGUAN
http://www.carigold.com/portal/forums/image.php?type=sigpic&userid=30130&dateline=126015  5484
REBET IKOFX DIBERI SEJAK 2010

(YM: alexender_pijoe) (SKYPE: pijoe.ikofx) (Phone & WhatsAPP: +60176567531)
Reply With Quote
  #5  
Old 13-11-2014, 10:00 PM
ipsian ipsian is offline
Active Plus

ipsian's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2006
Posts: 3,753
Thanks (Received): 192
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 302 View Post
oh yg lalutepi aku td bekam ke
loh yang berlaga bahu dgn aku tu tadi bekam rupernyer...
Reply With Quote
  #6  
Old 13-11-2014, 10:03 PM
ezxury ezxury is offline
Active Member

 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jul 2011
Posts: 1,368
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

owh die rupenye yg kne maki ngn aku tadi, xpasal2 je
__________________
alhamdullilah dah ade yang fast grab pokok buluh perindu saya..kepada sesiapa lagi yang berkenan nak memiliki pokok nie.. boleh direct call saya di: 0194448254
Nak jadi pengedar baja berkualiti tinggi jimat dan menguntungkan disamping bonus jualan yang lumayan?? call saya di :0194448254 untuk keterangan lanjut..
Reply With Quote
  #7  
Old 13-11-2014, 10:07 PM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 6,016
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Default



lor tgan aku pun ada skali
Reply With Quote
  #8  
Old 13-11-2014, 10:07 PM
mattoyol91 mattoyol91 is offline
Regular

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2012
Posts: 366
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default



Eh eh, ada pulak tangkap gambar aku...yg dalam kotak kuning tu aku la
Reply With Quote
  #9  
Old 13-11-2014, 10:09 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 117,343
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9750
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mattoyol91 View Post


Eh eh, ada pulak tangkap gambar aku...yg dalam kotak kuning tu aku la
biar betol. klo tak tadi dah bertegur kita

ni gmbr ori ak amik. mmg gegar sikit sape entah laggar bahu tadi. hj
Reply With Quote
  #10  
Old 13-11-2014, 10:13 PM
TheLucky TheLucky is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 2,519
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ler beckham ghupanya mintak nak bergambar dgn aku tadi...
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump