Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #71  
Old 22-09-2017, 11:34 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 116,131
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9173
Active Level
My Mood:
Default

Gadis dipuji jaga batas seorang Muslimah



PETALING JAYA: Berjumpa dengan legenda bola sepak Manchester United, David Beckham mungkin peluang sekali seumur hidup.


Walaupun berusia 42 tahun dan bapa kepada empat anak, suami kepada Victoria, ahli kumpulan Spice Girls itu masih tampan dan segak bergaya.

Bekas pemain Real Madrid itu sentiasa menjadi buruan paparazi dan kehadirannya di khalayak pastinya didengari jeritan ‘histeria’ peminat fanatik terutama dalam kalangan gadis.

Beckham datang ke Malaysia sempena program eksklusif AIA Vitality Wellness Festival, susulan pelantikannya sebagai Duta Global AIA pada Mac lalu.

Dalam satu majlis di pusat membeli-belah Pavilion di Bukit Bintang, Kuala Lumpur pada Jumaat, Beckham dilihat bersalaman dengan beberapa individu di atas pentas.

Namun seorang wanita tempatan mencuri tumpuan apabila dia tidak berjabat tangan yang dihulurkan Beckham.

Bertudung hijau dan berbaju hitam lengan panjang, wanita tersebut menolaknya secara baik demi menjaga batasnya sebagai wanita Muslimah.

Berdasarkan reaksi wajah Beckham, bintang pujaan ramai berkenaan juga bersikap profesional apabila masih tersenyum sambil mengangguk tanda faham.

Tindakan wanita itu mendapat pujian netizen yang menyifatkan ia wajar dicontohi.

Seorang netizen berkata: “Walaupun dapat salam percuma dengan Beckham, dia tetap ingat batasannya sebagai perempuan."

“Tak ada benda yang nak dimalukan pun sebenarnya kalau orang tak sambut salam kita atas sebab bukan mahram,” kata seorang lagi netizen.

“Berkat ajaran orang tuanya, hebat ibu bapanya mendidik adik tersebut,” kata netizen, malah dikatakan sebagai sesuai dijadikan calon isteri kerana menjaga tatatertib.

Syabas buat wanita berkenaan, walaupun tegas dengan pendiriannya, dia tetap bertuah kerana berpeluang bertemu dan bergambar dengan Beckham.

Quote:

http://www.mstar.com.my/berita/berit...angan-beckham/
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #72  
Old 23-09-2017, 09:10 AM
a b c d e f a b c d e f is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 6,020
Thanks (Received): 183
Likes (Received): 80
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
sama lah... kemarin victoria nak salam aku pun aku senyum je sambil buat tangan gaya thailand sawadikap... dia pun paham
Reply With Quote
Likes pecot85 liked this post
  #73  
Old 23-09-2017, 09:21 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 33,751
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 517
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Sempoi la david bekham nie jutawan kaya raya wow
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Likes pecot85 liked this post
  #74  
Old 23-09-2017, 09:26 AM
CyberMachine CyberMachine is offline
Legendary Member

CyberMachine's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2009
Posts: 19,717
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 18
Active Level
My Mood:
Default

jeng..baca thread dari 2014
Reply With Quote
  #75  
Old 24-09-2017, 08:57 AM
woeijing83 woeijing83 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 100
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

I nak ambil gambar dgn dvb
Reply With Quote
  #76  
Old 27-09-2017, 02:59 PM
stuck stuck is online now
Active Member

stuck's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2007
Location: Tepen-Kuale-Putrajaya
Posts: 2,329
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 25
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by woeijing83 View Post
I nak ambil gambar dgn dvb
aku ingatkan dvd td mujur double check,
kalau stkt dvd mai rmh aku pun blh ambik gambo sampai lebam
__________________
Anda mencari HP ori? AP set pun ada depends model..!!

Berminat boleh call/sms/whatsapp:
012-2758544
Sudi2 la singgah: http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=564986
Reply With Quote
  #77  
Old 27-09-2017, 03:26 PM
aim02Aug aim02Aug is online now
Active Member

aim02Aug's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Location: Bangi, Jebat, Jolobu
Posts: 2,372
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 60
Active Level
Default

korek kew??
Reply With Quote
  #78  
Old 27-09-2017, 03:44 PM
azanney azanney is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (135)
Join Date: Oct 2008
Location: WASAP O19-6OO8O8O
Posts: 49,722
Thanks (Received): 339
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by a b c d e f View Post
sama lah... kemarin victoria nak salam aku pun aku senyum je sambil buat tangan gaya thailand sawadikap... dia pun paham
adoooii...wakakaka
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump