Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #181  
Old 26-12-2016, 05:18 PM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 14,532
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 92
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
Kalau makeup cun
Kena tunggu bang Daus buka kedai make-up kereta.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #182  
Old 26-12-2016, 10:05 PM
puyol puyol is online now
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 15,365
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 140
Active Level
Default

Focus Ecoboost dengan Civic VTEC Turbo mana lagi best?
Reply With Quote
  #183  
Old 26-12-2016, 10:26 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 116,241
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9192
Active Level
My Mood:
Default

skang ni minat betol dgn Camry baru tu. leleh

Reply With Quote
  #184  
Old 26-12-2016, 10:51 PM
puyol puyol is online now
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 15,365
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 140
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
skang ni minat betol dgn Camry baru tu. leleh

Ni camry hybrid engine 2.5
Reply With Quote
  #185  
Old 26-12-2016, 11:25 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,486
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 129
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tm1 View Post
Yg pendek tu hatchback.
bukan hatchback
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #186  
Old 30-12-2016, 08:31 AM
kodek kodek is offline
Active Member

kodek's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2008
Location: Sydney
Posts: 1,646
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ada geng2 civic ketam pasang spoiler ke? berapa duit kena?

mmg kena tebuk ke utk pasang spoiler ni
Reply With Quote
  #187  
Old 09-01-2017, 11:38 AM
adifarulez adifarulez is offline
Regular

adifarulez's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 863
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Ada ke yang dah modified kereta civic ni?
Reply With Quote
  #188  
Old 09-01-2017, 11:02 PM
highfidelity highfidelity is offline
Regular

highfidelity's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 985
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Saya guna standard tak modi apa2...civic ni pickup tiptop,penah naik ramai,sumbat 5org blkg yg bsr,berat2,sorg sj ringan sikit,penumpang depan berat sgt,tambah saya sebagai pemandu,memang macam sardin...tapi sebab turbo,tak terkesan dengan berat semua tu,stop,jalan balik masih tiptop dia tarik sebab turbo,minyak pun mainten macam naik tak ramai
Reply With Quote
  #189  
Old 12-01-2017, 10:12 AM
bot bot is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 130
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by highfidelity View Post
Saya guna standard tak modi apa2...civic ni pickup tiptop,penah naik ramai,sumbat 5org blkg yg bsr,berat2,sorg sj ringan sikit,penumpang depan berat sgt,tambah saya sebagai pemandu,memang macam sardin...tapi sebab turbo,tak terkesan dengan berat semua tu,stop,jalan balik masih tiptop dia tarik sebab turbo,minyak pun mainten macam naik tak ramai
Dapat brape km/l bro.....?
Reply With Quote
  #190  
Old 12-01-2017, 05:52 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 116,241
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9192
Active Level
My Mood:
Default

city 2017. dpn mcm ketam

Quote:

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump