Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1391  
Old 30-11-2017, 10:22 AM
HelangPutih HelangPutih is online now
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,960
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 83
Active Level
My Mood:
Default

aku pn ada yg xsampai lg ni. dah dkt seminggu. kurier apa la yg dia pakai ni.
__________________
Aku ikut arah aliran.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1392  
Old 30-11-2017, 11:15 AM
eizzbizz eizzbizz is offline
Super Active

eizzbizz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2009
Posts: 6,705
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 39
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

lazada.com.my

abis browser aku kena adware/malware yg related dgn lazada...
buka search engine...terus kuar lazada..

dah la barang fake pun bersepah dijual
kurier lambat ..

hari tu aku usha Primada Air Fryer ..Lazada jual RM 1,800-diskaun = RM 1,600
last2 aku beli kat GoShop .. brand sama dgn harga RM 499 + free gift bernilai RM 200 percuma
ahad order..selasa sampai
sib baek x beli kat lajadahhh


jibake punya lazada

Last edited by eizzbizz; 30-11-2017 at 11:20 AM..
Reply With Quote
  #1393  
Old 30-11-2017, 11:30 AM
stuck stuck is offline
Active Member

stuck's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2007
Location: Tepen-Kuale-Putrajaya
Posts: 2,342
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 25
Active Level
My Mood:
Default

mmg dh terlampau slow servis lazada sblm ni aku selalu je order pampers dgn susu anak,
biasa 1-3 hari sampai dh skrg semgu pun blm tentu lg last aku call service centre suruh kansel nasib baik la cod kalau dh byr lg leceh,
kurier pun mslh diorg pakai ninja van susah nak trace kalau pakai kurier servis kat luar tu biasa ok je brg cpt sampai..
__________________
Anda mencari HP ori? AP set pun ada depends model..!!

Berminat boleh call/sms/whatsapp:
012-2758544
Sudi2 la singgah: http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=564986
Reply With Quote
  #1394  
Old 30-11-2017, 11:43 AM
spidertech spidertech is offline
Active Member

spidertech's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,451
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

https://www.shopback.my/referred-sig...nus?raf=ixpXq5
Jom klik dan register kat link sy diatas☝ ni.. free jer.. anda akan dpt duit RM5.. nak tak?.. jgn tunggu lama2.. klik dan isi jer utk register.. bukan kena bayau pun.. 😊.. anda akan dibayar cashback setiap kali pmbelian..

[ beli kat lazada melalui link shopback.. korang akan dpt 2 kali diskaun sebanyak 18%..
Reply With Quote
  #1395  
Old 30-11-2017, 09:39 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 35,337
Thanks (Received): 134
Likes (Received): 560
Active Level
My Mood:
Default

Elok banding harga.

Lazada ni memang lagi mahal.

Walaupun beza RM2-RM3 dengan tempat lain, aku tetap tak beli kat Lazada.

Quote:
Originally Posted by eizzbizz View Post
lazada.com.my

abis browser aku kena adware/malware yg related dgn lazada...
buka search engine...terus kuar lazada..

dah la barang fake pun bersepah dijual
kurier lambat ..

hari tu aku usha Primada Air Fryer ..Lazada jual RM 1,800-diskaun = RM 1,600
last2 aku beli kat GoShop .. brand sama dgn harga RM 499 + free gift bernilai RM 200 percuma
ahad order..selasa sampai
sib baek x beli kat lajadahhh


jibake punya lazada
__________________
Reply With Quote
  #1396  
Old 30-11-2017, 09:52 PM
ADI78 ADI78 is offline
Super Active

ADI78's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Location: celah gunung
Posts: 6,231
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

aritu aden usha router bits..kek lajadah rm68...usha kt shopee rm38 je...amjadah
__________________
JuruGambar Utara
Reply With Quote
  #1397  
Old 30-11-2017, 09:54 PM
Epal10 Epal10 is offline
Regular

Epal10's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 886
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Lama gak dapat aku hri tu, 2 kali aku contact CS bru settle
Reply With Quote
  #1398  
Old 30-11-2017, 09:54 PM
Epal10 Epal10 is offline
Regular

Epal10's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 886
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Yg refund kad kredit tu
Reply With Quote
  #1399  
Old 02-12-2017, 09:50 AM
eizzbizz eizzbizz is offline
Super Active

eizzbizz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2009
Posts: 6,705
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 39
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ADI78 View Post
aritu aden usha router bits..kek lajadah rm68...usha kt shopee rm38 je...amjadah
Lajadah nih memang hamjadah..
hahahah
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump