Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Debate & Mature Discussion

Debate & Mature Discussion This section is not like "Santai" style. This is the place to debate things, as well as strike up a more mature conversation. Respect other people's opinions and do not flame nor troll. Immediate suspension will be imposed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 09-02-2014, 04:49 PM
the_one the_one is online now
Active Plus

the_one's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,844
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 29
Active Level
Default

kalau nurse laki pun datang pegang bebirad, tah otak masa tu tengah sewel sikit, bebird keras walau nurse laki pegang, sudahh
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 09-02-2014, 04:54 PM
kamal_kampong kamal_kampong is offline
Legendary Member

kamal_kampong's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: Apr 2007
Location: negeri hujung dunia
Posts: 15,300
Thanks (Received): 302
Likes (Received): 84
Active Level
Default

entah le..bab perubatan tu sy pun x setuju..doktor skt puan byk yg lelaki..yg nurse rawat pesakit lelaki plak byk yg pompuan..terbalik..mgkin sbb dasar perubatan kita pun brsandarkn barat, jadi gini ler jadinya..dihalalkn atas dsr darurat, tp usaha mengatasi x nmpk sgt pun..jd darurat ler sampai bila2..
__________________
TERUSKAN BOIKOT BARANG2 ZIONIS, SELAMATKAN AL-AQSA

BERMUAMALAH SESAMA MUSLIM PASTI BARAKAH / SOKONG PRODUK MUSLIM
Reply With Quote
  #13  
Old 09-02-2014, 04:56 PM
BRAVOZULU BRAVOZULU is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 1,284
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 68
Active Level
Default

dalam bab kerahsiaan pesakit aku tak pernah dengar lagi ada jururawat atau doktor yang bercakap maupun bercerita tentang keaiban pesakit mereka. cuma yg banyak dengar pesakit mengadu tidak dilayan seperti vip selalu lah. Majoriti petugas hospital maupun klinik bertugas dengan penuh integriti, mungkin ada segelintir yang amat kecil cuai dalam tugas. itu kes terpencil dan pastinya ketirisan akan berlaku dalam mana mana institusi yang begitu besar.

Dlm bab rumahtangga, aku pernah handle beberapa kes yg menjurus kepada penceraian. Banyak faktor yang menjadi penyebab kepada konflik rumah tangga. antaranya punca terbanyak ialah masalah kewangan, tiada persefahaman, tiada tolak ansur, orang ketiga dan tiada perasaan kepada pasangan. Orang luar hanya boleh mendengar dan membantu tatapi bukan menyelesaikan, hanya orang yang terlibat sahaja yang boleh mencari jalan damai.
Reply With Quote
  #14  
Old 09-02-2014, 04:57 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 127,629
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 3gunHell View Post
itu la.
kalau aku jadi nurse pun tak ingin aku nak pegang orang lain punya bebird.
pastu terdengar dibalik tirai..

'bro, lembutkan sikit..tak bole masuk ni..'

Reply With Quote
  #15  
Old 09-02-2014, 05:03 PM
BRAVOZULU BRAVOZULU is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 1,284
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 68
Active Level
Default

tak pernah lagi aku dengar ada nurse/doktor panggil abang kepada pesakit, klu panggil encik atau pakcik tu biasa dan itu panggilan formal. tt kena panggil abang keee.
Reply With Quote
  #16  
Old 09-02-2014, 05:08 PM
buta it buta it is offline
Active Member

buta it's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,726
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

segala perbuatan berdasarkan dgn niat.. klu niat nak perubatan,tolong,simpati amat la digalakan.. tp klu niat nak mengaibkan,niat nak suke suke dgn langar etika dan hukum agama memang la salah dan dosa.. cth klu bini dah nak bersalin di hospital jam 3 pagi yg ada masa tu doktor laki, sangup ke suami tunggu doktor pompuan sampai ke hospital dari tgok bini yg mengerang ksakitan berperang dgn maut yg sedang menanti.
Reply With Quote
  #17  
Old 09-02-2014, 05:19 PM
mrfs1978 mrfs1978 is offline
Super Active

mrfs1978's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2006
Posts: 5,821
Thanks (Received): 103
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku setuju ngan TT....
Reply With Quote
  #18  
Old 09-02-2014, 05:23 PM
pecot85 pecot85 is offline
CG Top Poster Club

pecot85's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2009
Location: kuching
Posts: 27,614
Thanks (Received): 241
Likes (Received): 438
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by munirahh88 View Post
Kawan aku jaga pesakit lelaki..tolong lap kan badan sbb pakcik xlarat g toilet...kawan aku bg kain suh cuci sendri bebird dia.bleh pakcik tu ckap.jgn malas dah mmg tanggungjwab awk..kwan aku bengang trus perli..tangan pakcik xlumpuh kan..kalau pakcik lumpuh baru saya buatkan..trus diam pakcik tu..
pakcik gatal & nak ambik kesempatan...mujur kawan hang tu cerdik
__________________
Time after time
Reply With Quote
  #19  
Old 09-02-2014, 05:27 PM
danaumas danaumas is offline
Active Member

danaumas's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2007
Posts: 1,746
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Rasanya doktor ngan nurse dh imun... Bg mereka dh tak der apa2 sbb selalu berikhidmat dgn tubuh badan pesakit. Cuma aku harap perbanykkan lagi doktor pompuan untuk sambut kelahiran. Asik yg sambut doktor lelaki je yg byk. Nk2 doc bukan islam. dulu bleh lah hrpkan bidan. Skank mana ada lagi bidan. Tp bagi yg nak advance bleh try belajar beranak dlm air. Suami yg sambut. Bleh g kelas dia. member org umah dh buat, laki dia sambut.
Reply With Quote
  #20  
Old 09-02-2014, 05:35 PM
redx redx is offline
Regular

redx's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2007
Posts: 989
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
Default

time den dlu masuk wad sbb kna bomoh , den rasa berpuluh3 org duk pgang den punyo. baik lelaki baik prempuan , sbb mmbengkak cm buah betik gtu. atas sebab keperluan boss, bkn dieorg saja2 je pgang. kalau pergi private bley la request, kerajaan? try la request. kalau xbley mmg xbley buat apa2
den dlu awal2 siap ckp , doc lelaki jer bley tgk x?
msa tuh doc pakarnya prempuan. malu. tpi dah mmg kna tnjuk. bkn saja2.
mmg malu smpi skang kalau masa g hsptal jmpa mmber2 trsrmpak ngan nurse2 n doc2 yg pgang anu den. rasa nak lariiii je jauhhh2.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump