Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Debate & Mature Discussion

Debate & Mature Discussion This section is not like "Santai" style. This is the place to debate things, as well as strike up a more mature conversation. Respect other people's opinions and do not flame nor troll. Immediate suspension will be imposed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 21-04-2015, 09:47 AM
azam74 azam74 is offline
Legendary Member

azam74's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 10,379
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 83
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sapit87 View Post
malaysia lg ganaih kot...x tgk vid yg kene raging sepak kt perot tu,tu bru sket je tu..pastu history channel pun pernahview jgk psl training komando kita
yang tunjuk kt history channel aritu bukan training bang, tu baru sessi pemilihan..org awam tak tahu perit training sebenar komando utk jadik full operative..
__________________
TTR 901
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 21-04-2015, 10:02 AM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,493
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 249
Active Level
My Mood:
Default

Dekat Malaysia terkeluar video askar kena tampar2 sayang sikit dah ramai sentap.
Reply With Quote
  #23  
Old 21-04-2015, 04:04 PM
sapit87 sapit87 is offline
Super Active

sapit87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 6,305
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 27
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azam74 View Post
yang tunjuk kt history channel aritu bukan training bang, tu baru sessi pemilihan..org awam tak tahu perit training sebenar komando utk jadik full operative..
ye ke,aku tgk yg last skali diorg mcm gumbira je dah lepas training tu.mcm dah lepas je...tp kot mana pun dlm history channel tu sikit je tu dia tunjuk,ade lg tu
Reply With Quote
  #24  
Old 21-04-2015, 04:24 PM
azam74 azam74 is offline
Legendary Member

azam74's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 10,379
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 83
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sapit87 View Post
ye ke,aku tgk yg last skali diorg mcm gumbira je dah lepas training tu.mcm dah lepas je...tp kot mana pun dlm history channel tu sikit je tu dia tunjuk,ade lg tu
depa gumbira pasal lepas selection..bukan senang nak lepas selection GGK
__________________
TTR 901
Reply With Quote
  #25  
Old 21-04-2015, 04:38 PM
xnet xnet is offline
Regular

xnet's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2013
Posts: 348
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
Default

"Dieeee waaaaffen, legt! an!"

http://www.youtube.com/watch?v=OHZIUdHm6b4
__________________
Apa ada dengan DUNIA?
Reply With Quote
  #26  
Old 11-12-2017, 04:09 PM
percumaforex percumaforex is offline
Super Active

percumaforex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 7,210
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

info menarik
Reply With Quote
  #27  
Old 16-12-2017, 07:44 PM
lambda123 lambda123 is online now
Super Active

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2008
Posts: 6,754
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 205
Active Level
My Mood:
Default

Not proven commando.

At least Malaysia dah proven. Komando aset berguna.
Reply With Quote
  #28  
Old 17-12-2017, 11:58 AM
a b c d e f a b c d e f is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 6,172
Thanks (Received): 183
Likes (Received): 104
Active Level
Default

hairan jugak boleh tetapkan ketinggian minima.

sepatutnya ada unit untuk saiz yang agak kecil untuk tugas2 tertentu
Reply With Quote
  #29  
Old 18-12-2017, 03:52 PM
Deenz Work Deenz Work is offline
Active Plus

Deenz Work's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2013
Location: Puchong
Posts: 2,550
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 15
Active Level
My Mood:
Default

Bukan nak kata la kan... tapi pelik juga tang solitary confinement tu dia siap bekalkan dgn bottled water dan megi.. tak payah susah2 cari makan.. malaysia punya dia bagi pisau rambo jer, suruh masuk hutan pandai2 ko la nak hidup... macam malaysia pula lagi ganas jer..
__________________
JOM TEMPAH KABINET DAPUR IKUT BAJET ANDA!
PINTU BI-FOLD SERENDAH RM430, SIAP PASANG!
Encik Deen
016 244 5287
Reply With Quote
  #30  
Old 29-12-2017, 12:36 PM
g_kan g_kan is offline
Active Member

g_kan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: Bangi
Posts: 2,268
Thanks (Received): 173
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by proincm View Post
nasik 100gram jer sehari.. xde lauk.
rehat 3.5jam sehari fuhhh.. katak pun xnk mati camni
itu yg dia bagi,kalau nak hidup pandai2 la tangkap tikus ke,lipas katak buat topup....kata commando
__________________
" TEKAD KU PENGABDIAN TERBAIK "
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump