Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Internet Business Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #151  
Old Today, 12:35 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,477
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 128
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ramos View Post
bkn x masuk tp lambat la kalo buyer x tekan release payment hehe yg tu aku nampak kurang shopee bgus utk buyer tp kesian kat seller nak buat rolling modal.
sekarang kalau tracking poslaju dah ada nama penerima barang shopee akan notify buyer untuk confirm..kalau tak confirm dalam masa 24jam akan autoconfirm..macam aku jual barang guna pos express,memang slow dan sangat tidak express penghantarannya..haha.. bila dah cukup hari dan ada perkataan DELIVERED pada tracking, shopee dah autoconfirmed dan transfer duit ke wallet aku..sedangkan delivered to tak semestinya posmen dah masukkan dalam peti surat penerima..jadi ramai komplen tak dapat barang,,aku bernasib baik kebanyakan buyer pandai chat dulu sebelum rate.. ada sorang dua tak semena mena bagi rating buruk barang tak smpai,,sedangkan masih dalam proses penghantaran..
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #152  
Old Today, 12:37 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,477
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 128
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by shahril_hyundai View Post
aku suka beli barang vape dalam shopee...murah......
yep..barang vape online memang shopee 1st choice..
pastu barang kecik2,aku compare dengan lazada+code kalau shopee lagi murah aku beli la..lagi2 barang yang shopee chop lowest price guarantee
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump