Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 09-04-2016, 03:17 PM
lindasabri lindasabri is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 490
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nasiayam View Post
pickup dengan drop tu jangan la kawasan teksi. kalau boleh kedepan sikit, customer pun faham kalau saya nampak bnyk teksi park,, pusing2 dulu kawasan tgk ada tmpt selamat nak pickup tak. kalau takda saya cancel je booking hehe bnyk lagi booking menanti
Tq kerana support...good taktik
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 10-04-2016, 09:10 AM
lindasabri lindasabri is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 490
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Camana dgn lambakan pemandu grabcar ya..baru ni di group grabcar sya terbaca diorg complain job makin susah nak dpt sbb makin bnyak driver....
Reply With Quote
  #13  
Old 10-04-2016, 09:48 PM
redz0ne redz0ne is offline
Active Plus

redz0ne's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Dec 2012
Posts: 3,317
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lindasabri View Post
Ok tq tuan kerana beri info...

Tapi kalau kena pecah dgn taxi driver pun teruk juga..tak berbaloi

Ada cara ke nak elak kena dgn driver?biasa driver akan tahan dan minta tunjuk apps je kan dulu..klau tgk ada apps baru pecah kan?

Ke diorg terus pecah cermin?
Compny cover. Jgn risau
__________________
MURAH!!!Renew Roadtax kereta & motorsikal anda tak perlu susah susah!!!RENEW TANPA GERAN WALAUPUN MOTOSIKAL!!!!Servis door 2 door. Jimat tenaga jimat masa..Agent dengan Komisen tinggi diperlukan
Rumah :http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=448049
Email :[email protected]
Reply With Quote
  #14  
Old 14-04-2016, 08:16 AM
lindasabri lindasabri is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 490
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Tak silap ada keluar knyataan..sya tgh cari

Uber n grabcar akan tutup keta persendirian..dan akan paksa guna nissan almera kena bayar teruk mcam teksi rm1600 sebulan

Pls advise
Reply With Quote
  #15  
Old 19-04-2016, 05:08 PM
nytroz nytroz is offline
Regular

nytroz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 752
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Sapa pernah buat grabcar? Requirement keta sama mcm uber ke? Keta saya persona thn 2008 boleh buat ke?
Reply With Quote
  #16  
Old 27-04-2016, 10:15 AM
nwa nwa is offline
Active Member

nwa's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2009
Posts: 1,937
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

akiu syak TT ni macam taxi driver yang nak dapatkan maklumat je dalam ni..hehe...lain macam ayat2 dia
Reply With Quote
  #17  
Old 27-04-2016, 11:28 AM
puyol puyol is online now
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 16,016
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 210
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by nwa View Post
akiu syak TT ni macam taxi driver yang nak dapatkan maklumat je dalam ni..hehe...lain macam ayat2 dia
memang taxi driver pun.
Reply With Quote
  #18  
Old 27-04-2016, 06:57 PM
sapit87 sapit87 is offline
Super Active

sapit87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 6,305
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 27
Active Level
Default

aku pelik knapela diorg nk mgamuk kat diorg tu,knape diorg sndri x ikut je cara uber cri customer.dh tau teksi ni nk mcm2 kerenah xyahla bwk teksi lg.bwk je cara uber
Reply With Quote
  #19  
Old 27-04-2016, 07:31 PM
maxpda maxpda is offline
Super Active

maxpda's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: Jan 2007
Posts: 6,444
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

kalau semua perasan..myteksi ni yang promote grabcar...dulu teksi guna myteksi..sekarang dah jadi grab..
__________________
Buat Uber Jom!! Waktu free je santai2..
https://partners.uber.com/i/djmbquqbue
Reply With Quote
  #20  
Old 27-04-2016, 07:39 PM
abdul_ir abdul_ir is offline
Super Active

abdul_ir's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2009
Posts: 6,657
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 12
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by maxpda View Post
kalau semua perasan..myteksi ni yang promote grabcar...dulu teksi guna myteksi..sekarang dah jadi grab..
myteksi masa mula launch..guna untuk teksi je..

lepas tu masuk pasaran luar rebranding pakai nama grab.
myteksi jadi grabtaxi..

lepastu perkenal plak private driver, grabcar

apps yg sama utk request grabtaxi dan grabcar
__________________
SETHER:Blockchain's first intelligent social marketing platform

Untuk dapatkan SETHER boleh whatsapp saya 0194123745 MIN: 1 SETH
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump