Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #201  
Old 01-08-2017, 12:00 PM
shamputra shamputra is offline
Active Member

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Terengganu...
Posts: 1,884
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by redtea View Post
Contact MR Danny, semua arrangement diaorg setelkan dengan agen di Malaysia, tunggu depan pintu je..

charge shipping samada bayar sebelum barang jln dr sana atau reverse charge bayar ketika barang dah ada di Malaysia.

+84.90.394.32.49 Danny wasap je..

Danny akak arrange staff dia pick-up barang2 kita samada di Hotel atau di kedai kita borong pakaian/kain/tudung.
akak masih aktif ke vietnam? kain mahal kan skrg...huhuh
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #202  
Old 06-11-2017, 11:42 PM
wokies wokies is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Posts: 111
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

teringin pulak nak pergi..dua thun lepas dah pergi vietnam..barang butik branded lebih kurang jaa..baik pi mitsui outlet atau jpo..haha..hmpeh..tudung baju murah laa..tapi x sempat pi port2 dia.skdar pusing2 bandar sahaja..


berkenaan barang..yg fowarding agent tu ada contact dgn website tak? detail..nanti nk compare dgn yg sedia tahu..mana murah..

teringin jugak nk ikut pekerja asing dekat kilang aku kerja ikut balik tempat mereka jalan2..pekerja asing tmpt aku ada yg balik kmpung 2 tahun skali..bangla laa..yangon la..hujung2 kampung mnyammar pun ada..vietnam..terpikir..baik aku follow diorang ja..senang..ade translator..bahasa melayu pun paham..makanan halal pun paham...haha..diorang balik sebulan...aku stay la seminggu..iye tak
Reply With Quote
  #203  
Old 15-01-2018, 07:24 PM
redtea redtea is offline
Active Member

redtea's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,265
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Salam,

Sekadar bertanya jika ada yang nak join shipping from vietnam...boleh roger akak..

dekat nak raya ni kut otai2 nak ambik barang drp sana..

akak nak bawak skit je barang...boleh la nak chip in
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump