Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Debate & Mature Discussion

Debate & Mature Discussion This section is not like "Santai" style. This is the place to debate things, as well as strike up a more mature conversation. Respect other people's opinions and do not flame nor troll. Immediate suspension will be imposed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 01-05-2015, 02:10 PM
Aiman Nordin Aiman Nordin is offline
Active Plus

Aiman Nordin's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2014
Posts: 3,036
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ExAvantz View Post
ade kenalan 'otai' dlm army kata kita dlm no belasan
perghh terbaiklah Malaysia
__________________
Jangan terlalu sibuk mencari yang SEMPURNA

Jika yangSEDERHANA sudah mampu membuatmu BAHAGIA
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 01-05-2015, 02:39 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 121,767
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 11889
Active Level
My Mood:
Default

setiap negara ada kelebihan masing2. tp kt tv mmg merika die jela yg best
Reply With Quote
  #13  
Old 01-05-2015, 02:49 PM
abah5851 abah5851 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2014
Posts: 2,046
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 45
Active Level
Default

Immortal force..persian special guard.
Reply With Quote
  #14  
Old 01-05-2015, 03:02 PM
Abdul wahob Abdul wahob is offline
Super Active

Abdul wahob's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2011
Location: -Menumpang dibumi Allah-
Posts: 7,709
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

al-qassam palestin bole masuk top list ke
Reply With Quote
  #15  
Old 11-12-2017, 04:01 PM
percumaforex percumaforex is offline
Super Active

percumaforex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 7,210
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

info menarik..tapi bnyk lgi kurang..britian ada satu unit khas tapi x nampak kat public
Reply With Quote
  #16  
Old 12-12-2017, 10:17 AM
azam74 azam74 is offline
Legendary Member

azam74's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 10,388
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 83
Active Level
Default

ada beza pasukan elit dgn pasukan khas atau Special Operations (SpecOp). Kalau mcm kt Malaysia, SpecOps yg ada termasuklah GGK, Paskal, Paskau, VAt69, pasukan elit lak BRIGED 10 PARA...kalau mcm amirika, SpecOps depa mcm Green Beret, Navy SEALS, USMC Marine Recon, Delta Force, pasukan elit mcm USMC, 82nd & 101st Airborne, US Army Rangers..

nak kata SpecOps mana yg terbaik, kena la tgk jugak yg mana slalu terlibat dlm misi khas dan yg berjaya capai objektif misi..diakui yg terbaik di dunia la ni adalah SEAL Team Six..
__________________
TTR 901

Last edited by azam74; 12-12-2017 at 10:20 AM..
Reply With Quote
  #17  
Old 12-12-2017, 10:27 AM
waddy waddy is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 659
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

tapi kita punya special forces lagi power..

iaitu cybertrooper amno...

kita pun x kenal sape..hatta menteri amno pun tak kenal mereka..

kalau dalam cg ni dia akan munculkan diri dalam thread tertentu..

pastu zuppp hilang..digantikan identiti lain..tapi MO tetap sama

Reply With Quote
  #18  
Old 13-12-2017, 09:19 AM
krusader krusader is offline
Active Plus

krusader's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Sep 2010
Posts: 4,472
Thanks (Received): 98
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

minat tgk pakaian dan aksesori diaorg dgn senjata, tp nk sertai bukan mudah, ketahanan mental dan fizikal tu penting, tgk aksesori kt badan dgn senjata lg, bukan ringan.
__________________
TERLALU KURUS? INGIN MENAMBAH BERAT BADAN? KLIK LINK DIBAWAH...
http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=301935
Reply With Quote
  #19  
Old 13-12-2017, 09:22 AM
Niyang Niyang is offline
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 36,250
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 272
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by krusader View Post
minat tgk pakaian dan aksesori diaorg dgn senjata, tp nk sertai bukan mudah, ketahanan mental dan fizikal tu penting, tgk aksesori kt badan dgn senjata lg, bukan ringan.
nk bawa baju dorang tuh pun belum tentu larat....
bp KG berat baju dorang yg penuh mcm2 gajet...
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #20  
Old 13-12-2017, 09:59 AM
Archangel17 Archangel17 is offline
Active Member

Archangel17's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 1,524
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 172
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Aiman Nordin View Post
perghh terbaiklah Malaysia
teringat masa sekolah menengah dulu, member bapak dia askar cite, Us antar askar join exercise.. masa berkawad tgh hari dalam join exercise tu geng askar us lari berterabur g cari spot xkena cahaya matahari dek "cacing kepanasan"..

xsilap den bukan askar us biasa tapi marin unit.. pastu gah cakap askar diorang terbaik dunia..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump