Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Debate & Mature Discussion

Debate & Mature Discussion This section is not like "Santai" style. This is the place to debate things, as well as strike up a more mature conversation. Respect other people's opinions and do not flame nor troll. Immediate suspension will be imposed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 09-02-2014, 05:36 PM
mrd mrd is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,801
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 62
Active Level
Default

tgh sakit...ddk dalam hospital...
ajal boleh datang bila2...
tapi masih ade lg masa utk fikir tentang mende2 lucah begini?...
xfaham betul ak...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 09-02-2014, 05:36 PM
redx redx is offline
Regular

redx's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2007
Posts: 989
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by danaumas View Post
Rasanya doktor ngan nurse dh imun... Bg mereka dh tak der apa2 sbb selalu berikhidmat dgn tubuh badan pesakit. Cuma aku harap perbanykkan lagi doktor pompuan untuk sambut kelahiran. Asik yg sambut doktor lelaki je yg byk. Nk2 doc bukan islam. dulu bleh lah hrpkan bidan. Skank mana ada lagi bidan. Tp bagi yg nak advance bleh try belajar beranak dlm air. Suami yg sambut. Bleh g kelas dia. member org umah dh buat, laki dia sambut.
fpp putrajaya ada doc pmpuan islam.
Reply With Quote
  #23  
Old 09-02-2014, 05:37 PM
roslanab roslanab is offline
Active Member

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,472
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Masa aku strok dulu, lumpuh separuh badan, nurse lelaki nak pasang tiub kencing kat bebird aku,
Tapi aku tak mau, aku suruh wife yg pasang. Jadi wife aku la yg pasangkan benda tu.
Reply With Quote
  #24  
Old 09-02-2014, 05:38 PM
mrd mrd is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,801
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 62
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by redx View Post
time den dlu masuk wad sbb kna bomoh , den rasa berpuluh3 org duk pgang den punyo. baik lelaki baik prempuan , sbb mmbengkak cm buah betik gtu. atas sebab keperluan boss, bkn dieorg saja2 je pgang. kalau pergi private bley la request, kerajaan? try la request. kalau xbley mmg xbley buat apa2
den dlu awal2 siap ckp , doc lelaki jer bley tgk x?
msa tuh doc pakarnya prempuan. malu. tpi dah mmg kna tnjuk. bkn saja2.
mmg malu smpi skang kalau masa g hsptal jmpa mmber2 trsrmpak ngan nurse2 n doc2 yg pgang anu den. rasa nak lariiii je jauhhh2.
ko ptt demand...
smpai ade doktor pakar lelaki br tunjuk...
selagi xde doktor pakar lelaki maka tahanje sakit tu...
itula yg sepatutnya...demi maruah bro...
hahaha...
Reply With Quote
  #25  
Old 09-02-2014, 05:38 PM
redx redx is offline
Regular

redx's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2007
Posts: 989
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mrd View Post
tgh sakit...ddk dalam hospital...
ajal boleh datang bila2...
tapi masih ade lg masa utk fikir tentang mende2 lucah begini?...
xfaham betul ak...
tuh yg lucah. tpi den raso kbnykan time tuh pkir malu je.
Reply With Quote
  #26  
Old 09-02-2014, 05:42 PM
Kronologi015 Kronologi015 is offline
Active Member

Kronologi015's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,599
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

malu akan Allah angkat sedikit demi sedikit akhir zaman ni...
__________________
Saya menang moto!
Reply With Quote
  #27  
Old 09-02-2014, 05:44 PM
Sugar2daddy Sugar2daddy is offline
Legendary Member

Sugar2daddy's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2013
Location: tepi almari
Posts: 15,682
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 2
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mrd View Post
tgh sakit...ddk dalam hospital...
ajal boleh datang bila2...
tapi masih ade lg masa utk fikir tentang mende2 lucah begini?...
xfaham betul ak...
tuelah.. aku dah sakit xpikir menda2 dah

Doktor pun jawatan yg mulia

Bukan nak bernafsu pun

Tajuk tt dah blh nilai tt menjurus org berbincang perkara yg bukan2

Reply With Quote
  #28  
Old 09-02-2014, 05:50 PM
exboy exboy is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Posts: 5,018
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 57
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by danaumas View Post
Rasanya doktor ngan nurse dh imun... Bg mereka dh tak der apa2 sbb selalu berikhidmat dgn tubuh badan pesakit. Cuma aku harap perbanykkan lagi doktor pompuan untuk sambut kelahiran. Asik yg sambut doktor lelaki je yg byk. Nk2 doc bukan islam. dulu bleh lah hrpkan bidan. Skank mana ada lagi bidan. Tp bagi yg nak advance bleh try belajar beranak dlm air. Suami yg sambut. Bleh g kelas dia. member org umah dh buat, laki dia sambut.
Kalu normal delivery bole la.kat newspaper pun tulis ade bersalin kat umah suami sambut.yg kite takut mane tau kuasa tuhan, scan normal, bile nak lahir songsang, bayi lemas, darah x henti ngalir..better la gi hosp kalu takut jd pape..

P/s: pasal isu nurse pompuan pasang CBD pd pt lelaki ni aku pun da penah sebut kat thread sebelah yg pasal org ramai x setuju pasal dr laki sambut baby tu dulu..hihi x sangke ade gak org up kan isu ni akhirnye..
Reply With Quote
  #29  
Old 09-02-2014, 05:50 PM
sureheboh.com sureheboh.com is offline
Legendary Member

sureheboh.com's Avatar

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Fun Time Trader - Trading For A Living
Posts: 18,917
Thanks (Received): 306
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Aku pernah duduk spital dan pernah nurse perempuan duduk sekali dlm bilik tandas dgn aku sampai mak aku pun naik pelik. Aku pulak tak rasa apa2 sebab mmg terlalu sakit lepas pembedahan dlm perut.
__________________

AutoRebate INSTAFOREX 86.67% - dibayar ke acc trading!
CALL/WHATSAPP 019-9366547
Reply With Quote
  #30  
Old 09-02-2014, 06:06 PM
muhammadfaizal muhammadfaizal is offline
Regular

muhammadfaizal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 458
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by rizalstudio View Post
Assalamualaikum...

Mula aku minta maaf kepada yang tak suka atau tak berpuas hati..

Mula aku harap perbincangan yang lebih membina bukan menghentam aku atau satu kaum sahaja.

seperti tajuk yang aku maksud kan.. itu cuma satu contoh diskrimikasi yang berlaku dari dulu tapi tak der sapa ambik kisah atau memang x kisah. Malah kes2 pergolakan jantina juga selalu diusulkan oleh kaum wanita. Bila orang pompuan komplen baru nak buat. Baru nk tegah sampai menyentuh isu agama.

1. Dulu aku pernah dengar isu doktor lelaki yang menjadi doktor pesakit wanita. Lagi2 bila bab dalam menyentuh alat kelamin/kemaluan dan lain2. Tapi doktor sakit puan masih lagi banyak lelaki. Bulan lepas aku masuk ward aku tgk byk doktor baru perempuan tapi kenapa doktor pakar banyak lelaki?
Ok tak pelah aku sambung cerita lain pula.

2. Sepanjang aku kat ward, aku nampak ada la nurse lelaki tetapi bila dalam bab nak sambungkan paip air kencing banyak nurse perempuan yang buatkan.
Pakcik sebelah katil aku naik malu bila nurse perempuan (comel + umur muda2 dalam 20lebih + org kata anak dara sunti) nak pasang kat angrybird pakcik tu. Sampai pakcik tu kata saya nak buat sendiri tapi nurse tu paksa jugak nak dia pasang.
Ada member aku cerita dengar dari katil sebelah (dah tutup tirai) nurse tu cakap "pak cik.. pak cik.. lembutkan sedikit lembutkan sedikit.. saya x dapat nk masuk ni".. huh? ni cerita betul bukan mengaibkan sebab mungkin akan berlaku kat aku, adik, abg, suami korang akan datang. Hospital swasta lagi la ramai nurse cute2 lagi la kalau hospital swasta lagi la jarang ada nurse lelaki.
Jika kat situ memang xde nurse lelaki aku boleh terima lagi alasan xde nurse lelaki.

3. Isu Tandas, kebanyakkan yang aku selalu jumpa.. kalau tandas perempuan. Pencuci lelaki terpaksa tunggu orang xde baru boleh masuk cuci. kekadang buka pintu pun takut2. Takut kena jerit atau komplen.
Tapi yang aku selalu jumpa pulak, tandas lelaki ni, biasa makcik2 cleaner ni main redah je masuk kekadang org lelaki tgh kencing kat tempat kencing berdiri tu, makcik tu selamba je mop lantai belakang dia.
kalau nak ikutkan, perempuan 'membuang' lebih tertutup sebab semua masuk dalam bilik tandas berbanding lelaki yang 'memancut' di tempat terbuka. Kekadang ada pakcik2 ni selamba je basuh 'angry bird' diorang kat tempat basuh tangan.

4. Isu agama, ingat tak isu seorang model yang mengaku minum arak dan meminta mahkamah menjatuhkan hukuman sebat kepadanya. (aku x nk bgtau siapa). Tiba2 isu tu jadi panas sangat. Sampai ahli politik (x nk bgtau siapa) masuk akbar, pertubuhan cam SIS dan lain2 membantah dan anggap sangat hukuman tu kejam untuk wanita. Akhirnya hukuman sebat tu bertukar jadi membuat kerja2 amal. Aku rasa kalau lelaki nk kena sebat lagi ke kutuk ada la..

dan pelbagai lagi cerita cuma aku da lupa.

Jadi aku kesalkan perkara2 ini seolah2 wanita boleh buat apa sahaja dan x jadi kesalahan. Malah dalam rumah-tangga atau sosial pun. 100% masyarakat akan percayakan cakap perempuan tu. Walaupun banyak kes yang isteri tu yg salah. Ada satu kes, perempuan tu curang (kes curang yang dasyat) dengan lelaki lain, lepas tu suami dapat tahu & kantoi. Bergaduh2. Isteri minta cerai. Kalau x ceraikan akan sambung curang. Bila dah cerai, duk canang semua orang yang suami dia ni tak bagi nafkah dan ada perempuan lain. Dan semua orang percaya..

Wallahualam..
Jangan terus menghentam saya. Berbincang lah sebaiknya sebab ini yang berlaku hari ini bukan saja nak reka benda yg tak da.

Bab lelaki memang betul lelaki pun ada banyak silap tapi sebaiknya hukumlah seadilnya. Dari segi peribadi, rumah tangga dan kerjaya.

TT aku setuju same ko.. Aku penah tgh "melepas" dan kakak cleaner tu dengan selambe je masuk dan mop toilet tu sambil sembang ngan kawan dia..dan mop tu cuba masuk ke tandas yg aku tgh "projek" tu
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump