Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Forex PAMM Investment > PAMM Unsuccessful, Inactive

PAMM Unsuccessful, Inactive Lists of PAMM trader account that are not available anymore in the system which has been taken out by the trader, normally because of current losses. These accounts has officially announced as unsuccessful or loss.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 20-06-2013, 03:25 PM
demolationz demolationz is offline
Active Member

demolationz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,718
Thanks (Received): 81
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by khairul385 View Post
hahaha..
tu la..gile signal sangat..
hambik kau..dalam elektrik pun dapat signal
Abam kerol senyap je skang. Ade lubang baru ke ?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 20-06-2013, 03:32 PM
khairul385 khairul385 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (75)
Join Date: Jul 2008
Location: di dalam hati si gadis berbaju purple
Posts: 14,126
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by demolationz View Post
Abam kerol senyap je skang. Ade lubang baru ke ?
ada la kot..
tengah bergerak secara perlahan2
__________________

SETEL SAMAN BERDISKAUN T*R*F*K !!!
Reply With Quote
  #23  
Old 20-06-2013, 03:38 PM
demolationz demolationz is offline
Active Member

demolationz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,718
Thanks (Received): 81
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by khairul385 View Post
ada la kot..
tengah bergerak secara perlahan2
tudia makan sorang
Reply With Quote
  #24  
Old 20-06-2013, 03:42 PM
khairul385 khairul385 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (75)
Join Date: Jul 2008
Location: di dalam hati si gadis berbaju purple
Posts: 14,126
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by demolationz View Post
tudia makan sorang
bukan2..
den pun tengah try ni..
kalau ok baru den cerita kat group..

kalau kantoi, bio den sorang je yang kantoi..
taknak libatkan kawan2
__________________

SETEL SAMAN BERDISKAUN T*R*F*K !!!
Reply With Quote
  #25  
Old 20-06-2013, 04:53 PM
demolationz demolationz is offline
Active Member

demolationz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,718
Thanks (Received): 81
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by khairul385 View Post
bukan2..
den pun tengah try ni..
kalau ok baru den cerita kat group..

kalau kantoi, bio den sorang je yang kantoi..
taknak libatkan kawan2
terbaik abam kerol. takde konco konco nak join copy trade ke abam kerol ? mai rekomen sini
Reply With Quote
  #26  
Old 21-06-2013, 01:58 AM
demolationz demolationz is offline
Active Member

demolationz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,718
Thanks (Received): 81
Likes (Received): 0
Active Level
Default

SS untuk malam ni . Tak salah mencuba !


Last edited by demolationz; 21-06-2013 at 02:09 AM..
Reply With Quote
  #27  
Old 21-06-2013, 02:24 AM
demolationz demolationz is offline
Active Member

demolationz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,718
Thanks (Received): 81
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Untuk yang malas , kami juga boleh manage akaun. Tinggalkan id dan password insta anda. Kami setupkan
Reply With Quote
  #28  
Old 21-06-2013, 06:43 AM
pe_jal pe_jal is offline
Active Plus

pe_jal's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2012
Location: carigold
Posts: 4,280
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

start modal berapa tuan...
__________________
Di waktu lapang jika saya tak buat apa-apa... saya akan tak buat apa-apa kerana takda apa saya nak buat
Ya tuhan kami, janganlah Engkau jadikan hati kami condong kepada kesesatan sesudah Engkau beri petunjuk kepada kami, dan kurniakanlah kepada kami rahmat dari sisi Engkau; kerana sesungguhnya Engkau-lah Maha Pemberi
Reply With Quote
  #29  
Old 21-06-2013, 09:55 AM
Kak Jue Kak Jue is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 566
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

start modal brepa us?saya ade lock accnt insta tarikh depo oktober 2011,depo 17k us,float-v 5535k,accnt tu setahun lebih dh lock,dalam accnt skrng ade 121us,macamne nk settel accnt ni...saya ingt nk follow copytrade...so sekarang saya kena cut ke accnt tu atau biarkan lock begitu saja...harap jawapan dari tt
Reply With Quote
  #30  
Old 21-06-2013, 01:13 PM
demolationz demolationz is offline
Active Member

demolationz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,718
Thanks (Received): 81
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by oreo85 View Post
start modal berapa tuan...
berapa yang tuan sanggup $70 pun beres sahaja.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump