Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 19-05-2017, 07:02 PM
abang gendut abang gendut is offline
Active Member

abang gendut's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Location: Dhaka-Bangladesh
Posts: 1,670
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 101
Active Level
Default

Tak sengaja ?? memang dia pandang ke arah pompuan tu, bukan tak nampak, nampak macam dia picit tak pun cubit, pompuan tu plak nampak tampar gaya gedik, macam pompuan2 luar sana selalu buat.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 19-05-2017, 07:02 PM
irsaffy irsaffy is offline
CG Top Poster Club

irsaffy's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2007
Posts: 42,975
Thanks (Received): 252
Likes (Received): 15
Active Level
Default

tu bkn teramas ler... tu touch n go.
Reply With Quote
  #13  
Old 19-05-2017, 07:03 PM
Rizal Rizal is offline
Legendary Member

Rizal's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2008
Posts: 11,349
Thanks (Received): 588
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

dapat ramas free
Reply With Quote
  #14  
Old 19-05-2017, 07:04 PM
antarakasih antarakasih is offline
Super Active

antarakasih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2014
Posts: 6,171
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 41
Active Level
Default

tu bukan ramas la,,,adoi beriya iya betul tajuk tu ,,scam2
__________________
KONSISTEN PIP VIP.SIGNAL FOREX 50-300%.REFERRAL PROMO CODE : KASIH.PROMO45%
http://konsistenpipvip.blogspot.com/

testis signal thorbaik
Reply With Quote
  #15  
Old 19-05-2017, 07:04 PM
abang gendut abang gendut is offline
Active Member

abang gendut's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Location: Dhaka-Bangladesh
Posts: 1,670
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 101
Active Level
Default

Macam2 ragam BBC ni, dulu kena patuk dengan ostrich secara berjemaah.
Reply With Quote
  #16  
Old 19-05-2017, 07:06 PM
Sasser Sasser is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Posts: 368
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by myroadtax.com View Post
Jangan lupa punggung.

Kalau wanita tersepit dalam kenderaan awam yang ramai orang paling takut kena ramas punggung.

Bukan saya kata, jiran yang cakap.

Apa beza raba dengan ramas?
Raba untuk banyak tempat bro. Ramas ni setempat je. Kalau ramas-ramas banyak kali perbuatan tu.
Reply With Quote
  #17  
Old 19-05-2017, 07:11 PM
hj_maikel hj_maikel is online now
CG Top Poster Club

hj_maikel's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2010
Location: semenanjung emas
Posts: 24,008
Thanks (Received): 378
Likes (Received): 516
Active Level
My Mood:
Default

Muka cool giler wpun dah tak tersengaja memegang spot tu..
Reply With Quote
  #18  
Old 19-05-2017, 07:17 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 24,439
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 955
Active Level
My Mood:
Default

terkejut tengok haha


biasa kalau kita nak shoo away org yg datang menempel tu, tangan kita just tolak dia,

mungkin Brown berniat sama, cuma gaya tangan Brown buat tu, nampak mcm memegang right on 'tempat tu'...
Reply With Quote
  #19  
Old 19-05-2017, 07:31 PM
pudins70 pudins70 is offline
Active Plus

pudins70's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 4,898
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 69
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Sasser View Post
Raba untuk banyak tempat bro. Ramas ni setempat je. Kalau ramas-ramas banyak kali perbuatan tu.
Ha..ha..logik jugak ni.
Boleh lah disimpulkan ramas cuma untuk payudara dengan tangan saja kan.
BM ko masa SPM mesti dapat skor tinggi bro..
Reply With Quote
  #20  
Old 19-05-2017, 08:38 PM
m_radd m_radd is offline
Active Member

m_radd's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 2,390
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 32
Active Level
Default

Pompuan tu nk menyampuk org tgh sibuk live...laki tu asalnya nk tolak dia kan...pastu eh2 terpegang cumi2 pulak...dia gentel hepi2 je...pompuan tu pun pukul manje cam suka gak tu...tade la lempang...lempang cam mat over sampai nk tanggal spek david teo tuu baru lempang
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump