Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-05-2017, 06:22 PM
mazri_2008 mazri_2008 is offline
Super Active

mazri_2008's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2008
Location: REBAT INSTAFOREX 1.3 PIPS
Posts: 7,186
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1031
Active Level
Default [VIDEO] Pengulas BBC ‘Live’ Teramas Te*t*k Dilempang



LONDON – Seorang pengulas stesen Perbadanan Penyiaran British (BBC) mendapat malu apabila secara tidak sengaja ‘teramas’ payudara seorang wanita ketika bersiaran langsung pada Selasa lalu.

Aksi bersahaja Ben Brown yang memegang tepat sebelah buah dada montok wanita tersebut disaksikan penonton ‘live‘ ketika dia sebenarnya cuba menepis pejalan kaki berkenaan yang seperti mahu mengganggu siaran ke udara.

Semasa insiden itu, Brown dalam sesi wawancara dengan penolong editor hal ehwal politik BBC, Norman Smith langsung di kawasan terbuka di bandar Bradford mengulas isu pilihan raya umum kebangsaan tidak lama lagi.


Secara tiba-tiba, wanita tidak dikenali itu muncul ketika perbualan seolah-olah cuba ‘mengacau’ siaran langsung tersebut menyebabkan Brown spontan menolak pejalan kaki berkenaan tetapi terkena pula bahagian payudaranya.



Terkejut dengan tindakan dramatik Brown itu yang halang penampilan dirinya, wanita berkaca mata warna hitam tersebut ‘melempang’ pula bahu kanan pengulas BBC berkenaan sebelum dia berlalu pergi dari kawasan terbabit.

Brown dalam reaksi menerusi akaun Twitter miliknya menjelaskan bahawa beliau cuba meminimumkan gangguan yang tidak diduga berlaku ketika siaran langsung itu dan tidak sengaja meramas buah dada wanita tersebut pula.

Status kicauan Brown itu menerima reaksi positif netizen malah ramai pengguna media sosial di Britain turut menyifatkan insiden berkenaan adalah tidak disengajakan dan lebih kepada reaksi spontan apabila diganggu.

Dalam pada itu, pihak pengurusan stesen penyiaran awam tersebut dilaporkan tidak mengambil sebarang tindakan disiplin terhadap Brown dan menganggap ia jelas satu kes kemalangan terpencil. – Agensi/Mynewshub.cc/HAA

__________________
!!! OPEN LIVE INSTAFOREX ACCOUNT NOW !!!
AUTOMATIK 1.3 PIPS REBAT @ DUIT SETIAP HARI + WELCOME BONUS 250%
BUKA AKAUN BAWAH SAYA >>> SETIAP KALI TUTUP DAGANGAN ANDA DAPAT DUIT

REBAT MASUK DALAM AKAUN| REBAT MASUK DALAM BANK CIMB/MAYBANK
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-05-2017, 06:26 PM
babyblacky babyblacky is offline
Legendary Member

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 18,212
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

tak lempang pun..macam pukul sebab suke
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
  #3  
Old 19-05-2017, 06:27 PM
susah2je susah2je is offline
Legendary Member

susah2je's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Posts: 16,580
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 235
Active Level
Default

Sebelum kejadian, penemuramah wartawan ni tangan dia dah mengapai2. Aksi spontan dan tak disengajakan.
__________________
senyum itu sedekah
Reply With Quote
  #4  
Old 19-05-2017, 06:28 PM
Niyang Niyang is online now
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 34,596
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 93
Active Level
My Mood:
Default

tuh tepis bukan lempang... lempanv yg cam mat over buat tuh kekeke
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #5  
Old 19-05-2017, 06:48 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 231,357
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 745
Blog Entries: 44
Active Level
My Mood:
Default

Dari video tu
Wartawan tu tengok dulu wanita tu
Kemudian baru tepis
Reaksi wanita tu pulak
Mula2 senyum lepas kena 'tepis'
Pastu baru 'lempang' bahu wartawan
Reply With Quote
  #6  
Old 19-05-2017, 06:50 PM
Metamorfosis Metamorfosis is offline
Active Plus

Metamorfosis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 3,327
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Mat Over dah ajar cara lempang pon...ko xfaham lagi...
__________________
♥ Smart Sejadah Travel & Sejadah Muka ♥
Lampu Berkuasa Angin‼ »Car Daylight LED«
¤Tafsir Al-Quran Menarik Untuk Yang Tersayang¤
WhatsApp|SMS: 011 3299 5161
Reply With Quote
  #7  
Old 19-05-2017, 06:50 PM
jomrebet jomrebet is offline
Regular

jomrebet's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2017
Posts: 147
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Pompuan tu duk nyibuk situ kenapa plak??? apa yang dia nak sampaikan ntah lerr
Reply With Quote
  #8  
Old 19-05-2017, 06:50 PM
pudins70 pudins70 is offline
Active Plus

pudins70's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 4,681
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 38
Active Level
Default

Perkataan RAMAS selalunya sinonim dengan payudara, kenapa yer..
Reply With Quote
  #9  
Old 19-05-2017, 06:57 PM
kiddd2 kiddd2 is online now
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 14,771
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 911
Active Level
My Mood:
Default

pompuan mmg sengaja kacau..

xluak pon kena ramas..
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #10  
Old 19-05-2017, 07:00 PM
myroadtax.com myroadtax.com is online now
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,131
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 198
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pudins70 View Post
Perkataan RAMAS selalunya sinonim dengan payudara, kenapa yer..
Jangan lupa punggung.

Kalau wanita tersepit dalam kenderaan awam yang ramai orang paling takut kena ramas punggung.

Bukan saya kata, jiran yang cakap.

Apa beza raba dengan ramas?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:39 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you