Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 1,687
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 10,413
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 19,568
More...
Reply
 
Thread Tools
  #591  
Old 16-05-2017, 10:18 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,003
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via MSN to sharemalaysia Send a message via Yahoo to sharemalaysia Send a message via Skype™ to sharemalaysia
Default

Quote:
Originally Posted by gihaz View Post
Alhamdulillah, sy baru terbca thread ni dlm 2hari lepas, dan berniat untuk membeli ebook ini tp belum masanya lg.. Bberapa hri sblm sy baca thread ni sy ada iklan brg utk dijual online, tp x dpt sambutan, seolah2 xde org yg berminat lnsung dgn brg yg sy nk jual tu, tp slpas sy terbaca thread dan berniat utk membeli ebook ini bila ada bajet nnti, smalam sy cuba iklankan lg brg yg sy nk jual tu, lps 5minit iklan trus ade yg contact tnya, lps tu bertalu2 org call/sms/whatsapp sy nk beli brg tu, ajaib sungguh... Mmg power betul ebook ni, baru niat nk beli je, dah smpai cmtu skali, klu dah amalkan nnti xtau la cmne...
Saya suka dengan testimoni ini.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #592  
Old 16-05-2017, 10:55 AM
L7E L7E is offline
Regular

L7E's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2013
Posts: 376
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Salam tuan, boleh pm detail? TQ
Reply With Quote
  #593  
Old 18-05-2017, 07:47 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,003
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via MSN to sharemalaysia Send a message via Yahoo to sharemalaysia Send a message via Skype™ to sharemalaysia
Default

Mulai sekarang ini jangan lagi anda membandingkan kehidupan anda dengan kehidupan orang lain. Semua orang setiap seorang itu Allah telah tentukan masing rezeki2 tertentu untuk mereka dan untuk anda, begitu juga dengan ujian yang telah ditentukan dan tidak pernah sama untuk setiap orang. Ini bukti Allah sayangkan hambaNya agar mereka beringat. Kaya itu bila bertukar miskin selalunya mudah kufur, miskin bertukar kaya juga mudah kufur.

Hadapilah ujian dengan sabar... Keberuntungan tetap tidak sama untuk setiap orang..

Tinggal 70 orang lagi warga carigold berpeluang mempelajari amalan ini dengan mahar yg rendah. PM saya jika percaya dan mahu amal..
Reply With Quote
  #594  
Old 18-05-2017, 08:21 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,003
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via MSN to sharemalaysia Send a message via Yahoo to sharemalaysia Send a message via Skype™ to sharemalaysia
Default

Quote:
Originally Posted by sharemalaysia View Post
Testimoni







Ini adalah testimoni daripada seorang usahawati yang dah berjaya dan dah level jutawan pun walaupun sebelum beli ebook saya.

Clue... Beliau mengusahakan ladang ternakan ayam daging sekitar Johor. Produknya ada tag nama beliau sebagai jenama. Jenama beliau agak famous dan produknya agak terkenal menjadi pilihan umat islam di pasaraya2 sekitar Johor.
Testimoni terkini
Reply With Quote
  #595  
Old 18-05-2017, 02:08 PM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,003
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via MSN to sharemalaysia Send a message via Yahoo to sharemalaysia Send a message via Skype™ to sharemalaysia
Default

Jom2, siapa yang percaya dan mahu amalkan boleh PM saya.

Update page 1.
Reply With Quote
  #596  
Old 20-05-2017, 07:07 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,003
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via MSN to sharemalaysia Send a message via Yahoo to sharemalaysia Send a message via Skype™ to sharemalaysia
Default

Mari kita mengisi dan mengamal untuk diri kita mengais rezeki harta benda dengan ilmu2 rohaniah islam.

Tinggal 70 orang lagi warga carigold berpeluang mempelajari amalan ini dengan mahar yg rendah. PM saya jika percaya dan mahu amal..
Reply With Quote
  #597  
Old 20-05-2017, 09:12 AM
tarakucha tarakucha is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

assalam tuan.mohon pm kan.tq
Reply With Quote
  #598  
Old 21-05-2017, 01:06 PM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,003
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via MSN to sharemalaysia Send a message via Yahoo to sharemalaysia Send a message via Skype™ to sharemalaysia
Default

Tinggal 69 orang saja lagi dengan mahar srrendah ini.
Reply With Quote
  #599  
Old Today, 08:37 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,003
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via MSN to sharemalaysia Send a message via Yahoo to sharemalaysia Send a message via Skype™ to sharemalaysia
Default

Sesiapa yang berminat mahu mencuba amal (test drive) boleh pm saya. 100% mahar anda dijamin pada keberkesanan pengetahuan ini. Jom amal, jom ingat Allah, jom berjaya kaya..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:02 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you