Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Sensual, Intimate Products

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 2,065
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 10,943
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 19,848
More...
  #471  
Old 05-02-2010, 11:22 AM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aznor59 View Post
kalo saya nak jadi dealer untuk kawasan melaka macam mana?
salam aznor..

molek sgt la tu sb kaw melaka belum ade dealer lg..

kalau berminat pm i email add u. nanti i akan emailkan cara camana nk jd dealer..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #473  
Old 05-02-2010, 11:49 AM
aznor59 aznor59 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,668
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

dah Pm email dah..emial yer..
Reply With Quote
  #475  
Old 05-02-2010, 12:52 PM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aznor59 View Post
dah Pm email dah..emial yer..
i dah email k..check email..

n kalau berminat boleh inform me back..

tqvm
Reply With Quote
  #476  
Old 05-02-2010, 03:54 PM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

S : Sejauh mana Jamu Ratu Dara boleh membantu hubungan intim suami isteri?

J : Ini adalah terbukti dan telah ramai yang berpuas hati. Para isteri

yang mempunyai masalah semasa melakukan hubungan intim pasti akan dapat menghangatkan kembali hubungan bersama suami.

**Tips – Amalkan memakan JRD 2 biji pagi dan 2 biji malam. Cuti dari bersama suami selama 3-5 hari. Selepas tempoh bercuti dan berpantang selama 3-5hari itu, cuba bersama dengan suami anda. Pasti akan rasa perbezaanya! Hangat seperti malam pertama.. Suami anda pasti tersenyum..
Reply With Quote
  #477  
Old 05-02-2010, 04:03 PM
PainKiller PainKiller is offline
Super Active

PainKiller's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2008
Location: Dok tenet dlm lokap 404
Posts: 7,913
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MaMaRiSsA View Post
S : Sejauh mana Jamu Ratu Dara boleh membantu hubungan intim suami isteri?

J : Ini adalah terbukti dan telah ramai yang berpuas hati. Para isteri

yang mempunyai masalah semasa melakukan hubungan intim pasti akan dapat menghangatkan kembali hubungan bersama suami.

**Tips – Amalkan memakan JRD 2 biji pagi dan 2 biji malam. Cuti dari bersama suami selama 3-5 hari. Selepas tempoh bercuti dan berpantang selama 3-5hari itu, cuba bersama dengan suami anda. Pasti akan rasa perbezaanya! Hangat seperti malam pertama.. Suami anda pasti tersenyum..
Hangat.....
Reply With Quote
  #478  
Old 06-02-2010, 11:22 AM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by PainKiller View Post
Hangat.....
mmg la hangat Pain Killer..meh la kapelkan dgn decoded tu..hihihi...
Reply With Quote
  #480  
Old 10-02-2010, 02:05 PM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MaMaRiSsA View Post
Salam Warga Cari Gold!!


Jamu Ratu Dara Kini Di Pasaran Online!! (Setelah lebih 30 tahun di pasaran offline..)




Berita baik untuk kaum wanita si sini!!

Special untuk wanita dan para suami yang sayangkan isteri..untuk kebahagian bersama..
Anak dara pun boleh makan jugak yer..

Nak Ketat?
Padat ?
Mantap?
Jamu Ratu Dara ada jawapanya!
Teruskan membaca..

Memperkenalkan jamu warisan nenek moyang Jamu Ratu Dara. Terbukti sejak dari tahun 1970an lagi. Diadun dengan herba khusus untuk wanita yang diamalkan sejak turun temurun. Warisan dari nenek moyang yang merupakan pengamal ubatan herba..

Sebelum ni jual secara offline sahaja, tetapi melihatkan sambutan yang sgt memberansangkan(untuk pengetahuan anda, regular customer ramai dari cina dan golongan bukan melayu yang lain..)

Adakah anda…

• Selalu rasa rendah diri dengan suami sebab prestasi anda tak
hebat cam dulu?
• Kurang keyakinan dalam tak dpt bg memberikan servis terbaik untuk suami mcm dulu2?
• Asyik rasa tak selesa sebab keputihan melampau?
• Sering lesu dan lemah urat badan?
• Kulit kusam jek tak de seri langsung?


Jika anda tergolong dalam golongan di atas, kami ada jawapannye..

Jamu ini 100% diperbuat dari herba dan rempah ratus. Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita. Untuk mendapatkan hasil yang menakjubkan, Jamu Ratu Dara perlu diamalkan secara konsisten.

Hasilnya akan terpancar pada wajah dan tubuh badan anda terasa lebih segar dan sihat sentiasa.. Insyallah…

Antara khasiat Jamu Ratu Dara :


* Sgt berkesan utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina. Kompem
ketat dan padat dan panas je kat dalam tu.. Grip akan jadik luar biasa!!..
Mcm anak dara balik tau!

* Sgt berkesan memulihkan masalah keputihan, kegatalan dan bau2 yang
kurang enak di vagina..

* Mengawal lendir dan lelehan vagina..

* Menambahkan tenaga dan melancarkan perjalanan darah.

* Merawat keletihan dan tidak bermaya. (Letih2 badan tu elok la
makan..)

* Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.

* Boleh mencegah barah payudara dan rahim.

* Memulih otot dalaman faraj. (Sgt sesuai untuk wanita lepas bersalin)

* Awet muda. Boleh menghaluskan dan mencantikkan kulit ((Muke
jadi merah2 gitu..)

Ramuan Jamu Ratu Dara :
100% herba - Manjakani, Kacip Fatimah, Akar Serapat, Habatus-Sauda & Rempah Ratus Terpilih.

Cara Makan :

• 2 biji pagi selepas sarapan
• 2 biji malam selepas makan malam
• Di ikuti dgn selawat ke atas Nabi.
• Minum dgn air suam atau air masak. Jangan minum dgn air berkarbonat!

** Seelok2nya di makan dengan konsisten untuk kesan yang lebih
superb..



= Anak dara pun boleh makan Jamu Ratu Dara ni untuk penjagaan awal..Tak rugi apa pun malah boleh menjaga kewanitaan kite ni dari anak dara lagi..


**Anak dara makan 2 biji sehari pun sudah memadai.

**Tidak di galakkan untuk ibu-ibu mengandung, menyusu bayi, wanita yg dalam period dan darah tinggi.



----------------------------------------------------------------------------
Harga Jualan :

RM 15 sahaja!! (40 kapsul)

Penghantaran :

Semenanjung Malaysia = RM 6
Sabah / Sarawak = RM 9

Penghantaran menggunakan POSLAJU.

Untuk memudahkan tracking, saya akan beri nombor “tracking” POSLAJU jika di minta oleh customer.


Pembayaran :

Boleh di buat melalui :


MAYBANK

Nurulaireen Mohd - 555171000205


Setelah bayaran dibuat, sila e-mel ke [email protected] atau SMS ke 017 8883419 dan berikan butir –butir berikut kpd saya..


Nama :
Jumlah Pembayaran :
Masa Bayaran :
Kuantiti Pesanan :
Alamat Penghantaran :
No. Hp :

PENTING : JIKA MEMBUAT BAYARAN SECARA ONLINE, SILA MASUKKAN EMAIL SAYA - [email protected] DI TEMPAT PENERIMA EMAIL KE 3..

Dan jika pembayaran dan email telah di buat, pemberitahuan melalui SMS juga amat di galakkan untuk saya lebih alert dgn order anda..

Segala Pertanyaan serta Kemusykilan bolehlah menghubungi saya di:

Email : [email protected]

YM : eryn1610

Hp : 017 8883419


Kembalikan keyakinan anda!! Jom try Jamu Ratu Dara…
Kembalikan keanggun dan keserian luaran dan dalaman anda..

Terima kasih dan selamat mencuba.. Insyallah berkesan..


================================================== ===============
PENGEDAR SAH JRD
Bagi pelanggan yang ingin mendapatkan Jamu Ratu Dara boleh rujuk pd dealer yg berdekatan kaw anda!!


SELANGOR & KUALA LUMPUR

1) ~ KLCC ~ Jalan Ipoh ~ Sentul ~ Setapak ~
Wangsa Maju ~ OUG ~

Puan Fiza
YM : shafiza79
019-2618227

2) ~ Melawati ~ Wangsa Maju ~ Setapak ~ Gombak
~ Rawang ~ Bandar Tasik Puteri ~

Puan Lynda
YM : mylinda_75
HP : 013-6337592

NEW!
3) ~ Kajang ~
Kak Leen
HP : 012-2587919


4) ~Subang~Shah Alam~Puchong~
Cik Mai
HP : 012-660 7400
YM : ciqmai

NEW!
5) ~Puchong ~ Bandar Sunway ~ Subang Jaya~
Puan CT
HP : 013- 2303075

NEW!
6)~Meru~Klang~
Kak Ida
HP : 013-2078374

NEW!
7) ~Banting ~Salak tinggi ~KLIA~
Puan Khatijah
013-7287838

-------------------------------------------

NEGERI SEMBILAN / PUTRAJAYA

1) ~Nilai ~ Sepang ~ Putrajaya (Presint 16-18 &
Alamanda)

Puan Meen
HP :012-341 7227

NEW!!
2) ~Putrajaya~
Cik Azlin
HP : 0165617279
YM: lynn4480

-------------------------------------------

PAHANG
1) ~Temerloh ~ Jengka ~ Maran ~
Cekli : 019-3415613
Wan Radziah : 013-9868544

NEW!
2) ~Kuala Lipis~
Faezah
HP :013-986 0280
YM : syukurgirl

NEW!
3) ~Kuantan ~ Gambang~
Cik Lyna
HP : 013-2067818

-------------------------------------------

JOHOR
1) ~Skudai ~ Johor Bharu (Kiosk Di Giant U Mall, Dpn Money Changer)~~
Puan Jaja
HP : 019-7104742 / 014-2756167
YM : jomjimat

2) ~Batu Pahat~

Puan Idayu : 013-7222292
En. Deen : 013-7049999


NEW!!


2) ~Senai ~ Johor Bharu~
Cik Shahlin
HP : 0137000386
www.sayajualjamu.blogspot.com

-----------------------------------
NEW!

PERAK
1) ~Taiping~Ipoh~
Cik Nurin
HP : 014-2502356
YM : nuin83
www.ratudara.blogspot.com

----------------------------
NEW!
KEDAH
1) ~Alor Setar~ Sg Petani~ Gurun~Bedong~
Kak Wati
HP : 013 412 6885

----------------------------
NEW!

PULAU PINANG / PENANG
1) Bayan Baru,~Bayan Lepas~George Town~
Seberang Jaya
Puan Mazni
HP : 019 546 6083

----------------------------

NEW!!!

SABAH

Kota-Kinabalu / Kota Belud
1) Ms Miranda
Hp: 014-3585111
www.jamuratudarasabah.blogspot.com


and more to come...

PENGEDAR DI PERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA. PRODUK BERKESAN, MODAL MINIMA, KEUNTUNGAN MAKSIMA!!

JIKA ANDA BERMINAT HUBUNGI SAYA SEGERA DI 017-8883419 / EMAIL : [email protected] untuk info selanjutnya!!





================================================== ===========

dapatkan Jamu Ratu Dara sekarang...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:04 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you