Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Sensual, Intimate Products

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,566
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 16,340
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,994
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-11-2009, 03:51 PM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Jamu Ratu Dara - Testi Superb! RM 30 sahaja. Kelulusan KKM ((MAL 09032148T)

Salam Warga Cari Gold!!


Wajah Baru Jamu Ratu Dara! Terkini!



Berita baik untuk kaum wanita si sini!!

Special untuk wanita dan para suami yang sayangkan isteri..untuk kebahagian bersama..Anak dara pun boleh makan jugak yer..

Nak Ketat?
Padat ?
Mantap?
Jamu Ratu Dara ada jawapanya!
Teruskan membaca..

Memperkenalkan jamu warisan nenek moyang Jamu Ratu Dara. Terbukti sejak dari tahun 1970an lagi. Diadun dengan herba khusus untuk wanita yang diamalkan sejak turun temurun. Warisan dari nenek moyang yang merupakan pengamal ubatan herba..

Sebelum ni jual secara offline sahaja, tetapi melihatkan sambutan yang sgt memberansangkan(untuk pengetahuan anda, regular customer ramai dari cina dan golongan bukan melayu yang lain..)

Adakah anda…

• Selalu rasa rendah diri dengan suami sebab prestasi anda tak
hebat cam dulu?
• Kurang keyakinan dalam tak dpt bg memberikan servis terbaik untuk suami mcm dulu2?
• Asyik rasa tak selesa sebab keputihan melampau?
• Sering lesu dan lemah urat badan?
• Kulit kusam jek tak de seri langsung?


Jika anda tergolong dalam golongan di atas, kami ada jawapannye..

Jamu ini 100% diperbuat dari herba dan rempah ratus. Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita. Untuk mendapatkan hasil yang menakjubkan, Jamu Ratu Dara perlu diamalkan secara konsisten.

Hasilnya akan terpancar pada wajah dan tubuh badan anda terasa lebih segar dan sihat sentiasa.. Insyallah…

Antara khasiat Jamu Ratu Dara :


* Sgt berkesan utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina. Kompem
ketat dan padat dan panas je kat dalam tu.. Grip akan jadik luar biasa!!..
Mcm anak dara balik tau!

* Sgt berkesan memulihkan masalah keputihan, kegatalan dan bau2 yang kurang enak di vagina..
* Mengawal lendir dan lelehan vagina..
* Menambahkan tenaga dan melancarkan perjalanan darah.
* Merawat keletihan dan tidak bermaya. (Letih2 badan tu elok la
makan..)
* Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.
* Boleh mencegah barah payudara dan rahim.
* Memulih otot dalaman faraj. (Sgt sesuai untuk wanita lepas bersalin)
* Awet muda. Boleh menghaluskan dan mencantikkan kulit ((Muke
jadi merah2 gitu..)


Cara Makan :

Cadangan pemakanan JRD baru:

1. Makan 2 kapsul pagi (selepas sarapan) & 2 kapsul sebelah malam utk 1 mggu yg pertama. (2 kapsul x 2 kali sehari x 7 hari = 28 kapsul)

2. Minggu ke-2 dan seterusnya, makan 2 kapsul sekali mkn setiap hari sehingga datang bulan. (2 kapsul x 14 hari (kitaran biasa) = 28 kapsul

3. Datang bulan (Haid) perlu hentikan pengambilan JRD.4. Selepas habis Haid, ulangi langkah2 diatas.Jumlah kapsul = 56 kapsul.

Sebotol JRD ada 60 kapsul.

*Pada bila-bila masa sahaja, anda boleh menambah dos kepada maksima 4 kapsul sehari sekiranya anda perlukan ekstra tenaga, ekstra rapat, alami keputihan yg ekstra & perlukan ekstra khasiat-khasiat lain di dalam JRD. Badan anda, hanya anda yg tahu.


** Seelok2nya di makan dengan konsisten untuk kesan yang lebih superb..


= Anak dara pun boleh makan Jamu Ratu Dara ni untuk penjagaan awal..Tak rugi apa pun malah boleh menjaga kewanitaan kite ni dari anak dara lagi..



-----------------------------------------------------------------
Harga Jualan :

RM 30(SM)dan RM35(S/S) sahaja!! (60 kapsul)


JIKA ANDA BERMINAT MENJADI SUB-STOKIS ATAU PENGEDAR HUBUNGI SEGERA : 017-8883419 / EMAIL : [email protected] untuk info selanjutnya!! [/B][/COLOR]



================================================== ===========

ATAU BOLEH HUBUNGI STOKIS NEGERI JIKA BERMINAT UNTUK MENJADI PENGEDAR / SUB STOKIS JAMU RATU DARA. Untuk lihat senarai stokis negeri dan senarai pengedar, sila ke : http://www.beautygarden.com.my/stokis.html


** Sila hubungi (017 888 3419) untuk sebarang pertanyaan.


MODAL MINIMA, UNTUNG MAKSIMA!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++[COLOR="Purple"][SIZE="5"]

Jika anda ingin membeli utk personal use sahaja, sila klik SINI utk senarai penuh nama pengedar dan sub stokis. Tq.


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++

Last edited by MaMaRiSsA; 30-08-2012 at 04:22 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 06-11-2009, 03:51 PM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

PENGEDAR SAH Jamu Ratu Dara boleh rujuk di SINI ye.

Pastikan beli dengan pengedar yg sah sahaja.


Last edited by MaMaRiSsA; 12-08-2011 at 02:51 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 06-11-2009, 03:52 PM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Antara testimoni tentang JAMU RATU DARA yg telah di terima..

Testimoni 1
Ayu (Kota Bharu )
Salam kak. Tak sia-sia saya cuba jamu akak ni. Badan makin ringan time nk bangun pagi. Membuang pun lawas je..hihi.. Lagi satu kak, yg paling power time ehem ehem, mmg berbeza sekali la kak.. senyum le asben saya sampai pg esoknye..hik hik..Tq kak.. Saya akan try menten makan jamu akak ni.


Testimoni 2
Izanni ( Kota Damansara )
Keputihan saya dah ilang kak!! Best sgt. Sebelum ni asyik rasa tak selesa je..Ni baru makan 2 botol..nanti saya up date lagi..tq kak eryn..


Testimoni 3
Kak Leen ( Seremban)
Mmg best la erin..sgt ketat dan grip mmg luar biasa. Lama dah kak leen tak makan jamu. Badan pun rasa tak best. Dingin jek selalu dgn abang. Tapi lepas try test yg erin bagi test free aritu..mmg lain sgt… confident baik je rasa..Macam anak dara lorrr… Pasni kene beli la pulak yer… 


Testimoni 4
Nazlia ( Dengkil)
Saya ni memang susah nak buang air tapi sejak JRD ni Alhamdulillah tiap2 pagi buang air. Badan pun makin bertenaga. Pasal ketat padat tu taktau la saya kak..sb saya lom kawen lagi. Tapi keputihan pun dah takda ni... time kasih JRD and kak eryn.. Nanti saya pomot dkt kwn2 ye kak..hihi..


Testimoni 5
Kak Ju (Kajang)
Ramai org tegur nama muke kak ju cam berseri2 je..kak ju pun tak perasan..tp bile igt2 balik..mesti sb makan jamu ratu dara ni.. Badan pun best je rasa, sakit2 urat ilang.. Tang grip grip tu..mmg rasa lain sgt.. Bahagia je..hehe..


Testimoni 6
Mummy Haiqal ( Cheras)
Hi Mama Rissa..Ni haa u mintak testimony kan..ni yg jadi kat I lepas makan Jamu ratu dara u tu ..ni baru makan 1 stengah botol je ni dah rasa cam ni..
1. Keputihan dah takda lgsg u..
2. Kulit muke i semakin makin berseri2 n nampak merah2 je..cam fresh je rasa..hehe..
3. Badan rasa ringan je..lenguh2 badan tak rasa dah..urat dah tak berangin kot..hehe..nk bgn pagi pun senang..
4. Bab 18sx tu memang super duper superb..sengihhhh jek cik abang i..

Tu je la..sape2 nk try mmg di rekemenkan la.. Tak rugi punye..
p/s : nanti I try pomot kat bdk2 opis ye..kalau laku leh la I jd dealer..hihi..



Testimoni 7
Dila (Johor)
memang best la kak JRD ni. memang time “tuttt” tu, jgn ckp la... Dila dh mkn byk dah termasuk yg glemer2 tu... tapi kesan JRD ni macam lagi best pulak..serasi kot dgn dila.
Dila mkn dlm seminggu senyap2..pastu test dgn hubby..dia tegur rasa lain..dia kata ketat len macam je..hihi..malu la kak..tp la kesannye..tq kak erin.. 


Testimoni 8
Najuha (Kajang)
Salam kak..sorry lambat bg testi yg akak mintak..huhu. Saya makan dah nk masuk 2 botol. Walaupun ada tinggal2 sb terlupa tp saya dapat rasa kesannye jugak kak. Pembuangan sgt lawas, selera makan pun berkurangan..sb rasa cam cepat kenyang. Ketat2 tak tau la kak, tak kawin lg..hehe. Tp keputihan dan keliatan sb sakit2 urat nk bgn pg takde dah.. Tq kak erin. Semoga jamu ratu dara suksess!!


Testimoni 9
Puan [email protected]
Kak, jgn letak nama n email saya kak..malu..hehe. Hubby suruh saya menten makan jamu akak, sedap katenye..hihi. Sebelum ni makan jamu yg agak mahal, bile cuba jamu akak..sama je kesannye..so mestilah saya nk yg murah tp berkualiti superb kan..Pengguna yg belum cuba, cuba lah..berbaloi2...


Testimoni 10

PuanAnnina, Kajang.
Puan Eryn, tq sb bg saya test jamu ratu dara ni..sebotol je saya makan dah hilang keputihan. Letih2 badan pun tak rasa. Balik keje boleh lagi merayap pegi shopping...kalau tak, mesti saya rasa cepat penat. Yang pasal dalam kelambu, mmg menjadik la..hari2 mau kata suami saye.. hehe..Tq puan..


==LAGI LATEST TESTIMONI DARI PENGGUNA JAMU RATU DARA!!==


Antara Testimoni ter latest lagi... (Updated – 8 Jan 2010)


SueXX@ yahoo.com

Kelantan

SueXX: salam eryn.....

Sue XX: lama x chat ngan eryn.... bz ke?

Eryn: bz jugak. ni pun nk kuar.. sue sihat? cmana mkn JRD?

Eryn: bile nk bagi testimoni? ok ke makan JRD? keputihan dah hilang?

Sue XX: kene bagi ke?

Eryn: kene laa kalau boleh.. boleh kongsi dgn cust lain

Sue XX: eryn JDR tu blh pejalkan payudara x?apasal sue rasa payudara sue pejal lah....

Eryn: boleh membantu secara tak lansung sue..ye ke? baguslah..

Sue XX: memang rasa lain....hubby senyum je.....

Eryn: time bersama dgn suami camana sue?

Eryn: hehe..kan eryn dah ckp.. sue pun rasa best kan? hehehe

Sue XX: memang power lah.... hehehe....

Eryn: hehehe..alhamdulillah.. kan eryn dah ckp..mesti lai.. keputihan dah hilang sue?

Sue XX: keputihan tu adalah jgak skit2...tapi su rasa biasa la tu...sbab time su nk dtang bulan ni.....

Sue XX: membuang pun lawas la eryn....

Eryn: nampaknye JRD ni serasi dgn sue..

Sue XX: memang nk makan la JRD ni..harga pun murah tp berkesan..

-------------------------------------------------------------------------

Puan Insyi (Cheras)

Quote:

Originally Posted by insyi© View Post

saya dah abis guna 1 botol....

ni nak masuk botol kedua lak....

jamu ni elok utk yg ada mslh keputihan....bg yg dah kawen.....elok la amalkan....sbb yg dalaman tu kita x nmpk....kena la jaga..nak2 kalau dh ada anak 2,3 org ni.....hehehhe

lg satu....so far sy rasa, JRD ni lah yg plg cepat berikan kesan...

tak caya...cubalah....

-------------------------------------------------------------------------

Puan Meen (Putrajaya)

Meen: Mak akak mkn jrd tu, sebijik pg n sebijik mlm

Meen: Dia puas hati sgt2

Meen: Bdn dia cergas

Meen: Tak terasa letih

Meen: Tp yg lomah nye dia kata

Meen: Dkt 3 hr dia t'paksa ulang alik masuk bilik air sbb kene ambik air semayang

Meen: Asik t'kentut je

Meen: Skrg dah kurang sket kentut2nya

Meen: Agaknye angin dah byk kuar

Meen: Bibik akak pun mkn byk tu jgk

Meen: N dia buat keje mmg cergas

Meen: Tak rasa penat mcm selalu

Meen: Cuma dia kata..perut dia panas

Eryn: ok la tu kak

Meen: Kalo nak tau, dia pun de mslh mcm akak

Meen: Haa lagi satu!! Akak yg dah lama tak dtg period ni sejak lahirkan yg kecik tu..dtg period ari ni!! Macm paip pecah.. Best sgt sb dah dekat setahun lebih tak period. Terkejut akak.. Akak rasa mmg sebab JRD.

Eryn: wahhhh...ye kak? Alhamdulillah.. Bagus la kak..keluar semua yang tersangkut kat dalam tu. JRD ni mmg boleh betulkan period balik..insyaAllah..

Meen: Igt tak akak kata perut akak panas, kat ari2 tu rasa berdenyut2 je aritu..sb nk period balik rupanya..

Meen: Sebelum ni, akak pernah makan jamu lain yg terkenal tu..tp tak pulak sampai mcm ni. Tq eryn sb kenalkan akak dgn JRD...

Eryn: ok la tu kak, yang baik tu dtg dari-NYA kak.. saya berkongsi apa yg ada utk kebaikkan bersama.. J

Meen: Lagi satu..time period, bibik akak kata darah period tak berbau hamis la.. bagus betul JRD ni kan..puas hati, harga murah kualiti superb..

p/s: kini Puan Meen telah menjadi seorang pengedar Jamu Ratu Dara yg aktif di:

* ~Nilai ~ Sepang ~ Putrajaya (Presint 16-18 & Alamanda).

Hubungi Puan Meen (HP :012-341 7227) utk maklumat lanjut.

Last edited by MaMaRiSsA; 02-03-2010 at 07:53 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 06-11-2009, 04:01 PM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

-------------------------------------------------------------------------

Nurin (Masih anak dara – 26tahun)
Taiping, Perak

nurin: sy ni br je habis period pastu keputihan cam melampau lak..sll camtula..hbs period je xselesa

Eryn: try nurin makan

Eryn: mesti keluo byk sb nanti dia flush

Eryn: ade akak tu..dia kata asik salin panties je..dia ngadu kat akak sb cm takut..last2 akak suruh pakai panties linier jek

nurin:: kak, sy da telan 1 kapsul..awal2 td terasa je kapsul tu cam tersekat kat dada..huhu..minum air byk2 pon still rs..tapi xpela xdela teruk sgt..okayla..pastu kan asyik buang angin aje dr td..wahaha..ringan skit perut ni..byk angin kot..alhamdulillah xde simptom2 cam pening ke, ngantuk ke..ok je ni..

Eryn: time nk telan tu..make sure la kapsul tu jgn melintang..kompem la rasa tersekat kat tekak..hehe.. ok la tu..buang angin

Eryn: kesan tak sama..tgk dulu nuin camne..elok boleh buang angin lam badan..nanti ringan je bdn mkan 2 biji sehari pun dah cukup..sb anak dara lg..

Eryn: Boleh jd testi ni..


Next YM dgn Nurin.

nurin: eh akak

nurin: br sy perasan

nurin: sy skang tgh period

nurin : tp sikit pon xrs senggugut

nurin : pelik

nurin : sll sbelum period da rs

p/s: kini Cik Nurin telah menjadi seorang pengedar Jamu Ratu Dara yg aktif di:

* PERAK ~Taiping~Ipoh~

Hubungi Cik Nurin utk maklumat lanjut.

HP : 014 250 2356 -YM : nuin83


-------------------------------------------------------------------------

Kak Mai (Seremban)
013665XXXX

Kak mai dah mengamalkan JRD ni baru je..sebotol pun tak habis lagi...alhamdulilah period saya yang dah lama tertanguh dulu dtg balik..Suami pun suka dan memuji bila time bersama.. Saya puas hati sgt dgn JRD. Harga murah. Kesan bagus..

-------------------------------------------------------------------------

Hazi (Semenyih)

017-340XXXX

Kak Erin nk bg testi la.. dulu buang air besar payah sungguh. Kadang2 sampai 2-3 hari tak membuang. Keras je perut ni n tak selesa. Tapi lepas makan JRD jadi lain. Hari-hari nk membuang kak..puas hati...Lega sangat kata nya...Ringan rasa kepala!!

-------------------------------------------------------------------------

[email protected] (Kajang)

Walaupun mula2 rasa pening sikit n keputihan keluar dgn banyakknya..lepas 3-4 hari semua ok balik. Tindak balas agaknya ye? Sekarang ni terasa segar badan dan paling terasa bahagian payudara semakin naik la kak.Terasa makin ketat plak bila pakai bra. Yang dkt bwh tu mmg dah comfirm ketat la kan..hehe.. Besttt!

-------------------------------------------------------------------------

Mira Muar, Johor

012-781XXXX

Walaupun saya anak dara lg..saya nk jugak makan JRD ni sb keputihan melampau saya ni mmg buat saya sgt tak selesa. Mula2 makan, byk betul keputihan keluar. Sampai kene pakai panty liner. Tapi saya puas hati sebab lepas 4-5 hari keputihan saya kering terus.

-------------------------------------------------------------------------

From email : Kak Nita (Kuala Lumpur)

from [email protected]
to [email protected]
date Thu, Dec 1, 2009 at 12:07 PM
subject : JRD

Slm

Memang best makan jamu ratu dara ni.. Saya ni pertengahan 30an. .Letih kerja, anak2 lagi, uruskan rumah lagi. Bila malam tu nk tido je..kalau suami mintak pun saya tolak kdg2..tak pun layan sekadar layan je..

Nak habis cepat dan nk tido balik je. Tapi sejak makan JRD ni badan cergas n time malam2 tu kalau suami tak ajak..saya pulak beria2 nak..hehe.. Mmg lain la..suami pun perasan..mcm malam pertama dulu2 je.. tq JRD..

Rgds;

Kak Nita, KL.

-------------------------------------------------------------------------

From +012692XXXX


Salam.. kak eryn sy baru je mgambil JRD ni. Dah tinggal ½ botol dah. Dasat2..mmg bkesan betol. Sekejap je prob keputihan saya dah nk lega. Gi klinik swasta, habis byk duit tp tak baik jugak. Kalau sy tahu awl2 lagi sy ambik JRD ni.

Next sms (From +012692XXXX)

Lagi satu hal kan kak, dulu saya ni kalau berjalan2 mudah lenguh betis tp baru ni bukan main ligat lg berjalan tak rasa ape2 pun.

Next sms (From +012692XXXX)

Tq kak. Alhamdulillah kak, prob sy dah lega. Tapi saya bujang lagi. Masa 1st time makan xda pun pening2, panas badan..ok je..

-------------------------------------------------------------------------

Kak Azieja
Cheras (o16-399XXXX)

Hi darling, saje nk msg testi sikit..akak rasa kembali dara la..hihi.. keputihan pun hilang, keluar habis time mula2 mkn dulu.. Penat2 bdn hilang jugak, if tak mesti asik lenguh2 je sb cepat letih., sekarang cergas jek buat kije. 1 more thing, akak ni jenis senggugut teruk, mkan JRD hilang sakit pinggang n senggugut tu. Bestla eryn..

-------------------------------------------------------------------------


Puan Jaja, Johor Bharu

from Puan Jaja
to [email protected]
date Wed, Jan 13, 2010 at 1:12 PM
subject Testi diriku sendri.. hehe

Salam Kak Eryn,

Igt lagi tak diriku pernah ym akak citer ttg keputihan tu.. dasattt kak.. sebelum makan JRD punya lah confident diriku ini xde masalah keputihan.. rupa2nya keputihan tersimpan dan tersembunyi kat dalam ... Lepas consume JRD hampir seminggu, mmg terperanjat gile... keluar keputihan banyak,, dah lah banyak.. busuk plak tu... huhuhu..pastu yang paling xleh tahan.. miang2 plak kat kawasan tu... aduhhh... tapi diriku teruskan juga consume JRD beserta dgn minum air masak byk (ikut nasihat kak eryn).. dua 3 hari pastu, fuhhh lega... keputihan kembali normal.. x lembab2 lagi.. tak miang n paling penting langsung xde bau yg kurang menyenangkan tu... hehehe.. terasa puas hati dan bangga dgn JRD nih sbb di samping mengamalkannya..diriku juga kini dealer JRD... diharap dapat berkongsi pengalaman nih dgn wanita2 lain yg ada masalah keputihan..

Tentang hubungan intim tu,, mmg ok sgt2.. smpai takut pon ada.. bukan ape, diriku nih baru je melahirkan anak kembar.. kang kalau terlajak... dapat kembar 3 plak lepas nih.. hahahha..

Nanti kalau ada testi dr pelanggan2 ku.. ku akan update kat kak Eryn ye..
Anyway, thanx pd Kak Eryn dan JRD..

p/s: kini Puan Jaja telah menjadi seorang pengedar Jamu Ratu Dara yg aktif di:
JOHOR
~Skudai ~ Johor Bharu (Giant U Mall, Dpn Money Changer)~
Puan Jaja
HP : 019-7104742 / 014-2756167
YM : jomjimat


**byk lagi testimoni akan di update..tungguuu...

Last edited by MaMaRiSsA; 14-01-2010 at 06:37 AM..
Reply With Quote
  #5  
Old 06-11-2009, 04:22 PM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

So tunggu ape lg? Tu adelah sebahagian testimoni online dan offline..

Jadikan Jamu Ratu Dara "Bestfriend" anda!!

Harga lebih murah tetapi kualiti sgt superb!!

Kompem terasa perbezaanye..
Reply With Quote
  #6  
Old 06-11-2009, 04:23 PM
aes aes is offline
Super Active

aes's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2008
Location: CG
Posts: 9,562
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to aes
Default

mana gambaunya ..... jamu ni dlm kapsul kan?
..
Reply With Quote
  #7  
Old 06-11-2009, 04:24 PM
adamma adamma is offline
CG Top Poster Club

adamma's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2007
Location: SMS 0192278312
Posts: 23,234
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to adamma Send a message via Skype™ to adamma
Default

ubat lain ada x? sy ada mslh ni...
__________________
Quote:
| VIMAX ORI / PL Super Spray PLUS / Hydromax X30 EXTREME|
Minyak Belacak + Lintah Gunung - Kuat|Garang|Besar|Tahan Lama

| ONEXOX RM10 jer pun - FREE 28 Months Validity |
PM / TPM / Whatsapp / SMS 0192278312
Reply With Quote
  #8  
Old 06-11-2009, 04:36 PM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aes View Post
mana gambaunya ..... jamu ni dlm kapsul kan?
..
yep dalam kapsul..gambar odw nk update..
Reply With Quote
  #9  
Old 06-11-2009, 04:37 PM
MaMaRiSsA MaMaRiSsA is offline
Active Member

MaMaRiSsA's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2009
Posts: 1,953
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by adamma View Post
ubat lain ada x? sy ada mslh ni...
masalah ape tu incek adamma..huhu..
Reply With Quote
  #10  
Old 06-11-2009, 04:40 PM
adamma adamma is offline
CG Top Poster Club

adamma's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2007
Location: SMS 0192278312
Posts: 23,234
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to adamma Send a message via Skype™ to adamma
Default

Quote:
Originally Posted by MaMaRiSsA View Post
masalah ape tu incek adamma..huhu..
nk tnya, ada x ubat merawat xxxxxx

check PM plz
__________________
Quote:
| VIMAX ORI / PL Super Spray PLUS / Hydromax X30 EXTREME|
Minyak Belacak + Lintah Gunung - Kuat|Garang|Besar|Tahan Lama

| ONEXOX RM10 jer pun - FREE 28 Months Validity |
PM / TPM / Whatsapp / SMS 0192278312
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:33 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you