Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #591  
Old 16-05-2017, 10:18 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,483
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gihaz View Post
Alhamdulillah, sy baru terbca thread ni dlm 2hari lepas, dan berniat untuk membeli ebook ini tp belum masanya lg.. Bberapa hri sblm sy baca thread ni sy ada iklan brg utk dijual online, tp x dpt sambutan, seolah2 xde org yg berminat lnsung dgn brg yg sy nk jual tu, tp slpas sy terbaca thread dan berniat utk membeli ebook ini bila ada bajet nnti, smalam sy cuba iklankan lg brg yg sy nk jual tu, lps 5minit iklan trus ade yg contact tnya, lps tu bertalu2 org call/sms/whatsapp sy nk beli brg tu, ajaib sungguh... Mmg power betul ebook ni, baru niat nk beli je, dah smpai cmtu skali, klu dah amalkan nnti xtau la cmne...
Saya suka dengan testimoni ini.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #592  
Old 16-05-2017, 10:55 AM
L7E L7E is offline
Regular

L7E's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2013
Posts: 400
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Salam tuan, boleh pm detail? TQ
Reply With Quote
  #593  
Old 18-05-2017, 07:47 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,483
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Mulai sekarang ini jangan lagi anda membandingkan kehidupan anda dengan kehidupan orang lain. Semua orang setiap seorang itu Allah telah tentukan masing rezeki2 tertentu untuk mereka dan untuk anda, begitu juga dengan ujian yang telah ditentukan dan tidak pernah sama untuk setiap orang. Ini bukti Allah sayangkan hambaNya agar mereka beringat. Kaya itu bila bertukar miskin selalunya mudah kufur, miskin bertukar kaya juga mudah kufur.

Hadapilah ujian dengan sabar... Keberuntungan tetap tidak sama untuk setiap orang..

Tinggal 70 orang lagi warga carigold berpeluang mempelajari amalan ini dengan mahar yg rendah. PM saya jika percaya dan mahu amal..
Reply With Quote
  #594  
Old 18-05-2017, 08:21 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,483
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sharemalaysia View Post
Testimoni







Ini adalah testimoni daripada seorang usahawati yang dah berjaya dan dah level jutawan pun walaupun sebelum beli ebook saya.

Clue... Beliau mengusahakan ladang ternakan ayam daging sekitar Johor. Produknya ada tag nama beliau sebagai jenama. Jenama beliau agak famous dan produknya agak terkenal menjadi pilihan umat islam di pasaraya2 sekitar Johor.
Testimoni terkini
Reply With Quote
  #595  
Old 18-05-2017, 02:08 PM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,483
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Jom2, siapa yang percaya dan mahu amalkan boleh PM saya.

Update page 1.
Reply With Quote
  #596  
Old 20-05-2017, 07:07 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,483
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Mari kita mengisi dan mengamal untuk diri kita mengais rezeki harta benda dengan ilmu2 rohaniah islam.

Tinggal 70 orang lagi warga carigold berpeluang mempelajari amalan ini dengan mahar yg rendah. PM saya jika percaya dan mahu amal..
Reply With Quote
  #597  
Old 20-05-2017, 09:12 AM
tarakucha tarakucha is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

assalam tuan.mohon pm kan.tq
Reply With Quote
  #598  
Old 21-05-2017, 01:06 PM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,483
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Tinggal 69 orang saja lagi dengan mahar srrendah ini.
Reply With Quote
  #599  
Old 24-05-2017, 08:37 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,483
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Sesiapa yang berminat mahu mencuba amal (test drive) boleh pm saya. 100% mahar anda dijamin pada keberkesanan pengetahuan ini. Jom amal, jom ingat Allah, jom berjaya kaya..
Reply With Quote
  #600  
Old 25-05-2017, 05:59 PM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,483
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Jom layan sepetang...


Just sharing....


Saya ada rahsia ILMU PELARIS untuk bisness

Free jer nak bagi ni. Rasa berdosa simpan sorang sorang.
.
.
.
.
.
Beberapa hari sebelum Nasi Ayam sy viral melampau dan followers saya naik kepada 20 000 dalam masa seminggu.

Saya study pasal surah AL WAQIAH.

Selepas saya ditegur Allah melalui seorang Pak Cik Jaga klinik yang selalu saya bawa anak follow up.

Semasa pak cik itu tegur saya sebelum balik,

"Nak.. Amalkan Surah Al Mulk dan Surah Al Waqiah sebelum tidur ye".

[Eh pak cik ni.. Dalam ramai ramai orang, dia tegur aku!]

Skeptikal juga dalam hati sikit. Tetapi fikir balik, Eh! Allah tegur ni melalui pak cik ni!

Jadi, saya pun bukalah tafsir Al Quran dan selak halaman surah Al Waqiah.

Oh... Surah tentang Hari Kiamat rupanya.

Kemudian saya tanya kawan kawan di facebook, ada tak di antara mereka yang tahu tentang kelebihan surah Al Waqiah sebab kalau tentang Hari Kiamat rasanya saya memang ambil tahu. Kot kot ada benda lain yang saya belum tahu.

Kemudian ada yang beritahu surah tersebut adalah surat pembuka pintu rezeki.

Saya pun baca balik... Tak ada pun macam ada unsur unsur rezeki di situ. Jadi, macamana yang ada kaitan dengan rezeki.

Kemudian saya tenangkan fikiran. Tarik nafas... Hembus.

Kemudian rasa semacam dapat azimat.

Cerita tentang Hari Kiamat!

Agaknya Allah mahu kita berpesan pesan dengan orang lain tentang TUJUAN KITA BUAT APA SAHAJA DI DUNIA ADALAH UNTUK AKHIRAT. Pesan kepada diri sendiri dan pesan kepada orang lain juga!

Yes! Kita kena berpesan pesan antara satu sama lain! Kalau dah tau, jangan simpan seorang seorang.

Jika mahu buat baik, jangan buat seorang seorang! Ajak orang lain sekali.

Nak masuk syurga juga.. Jangan selfish! Ajak kawan kawan lain!

Yes! Mesejnya adalah BERPESAN PESAN!

Kiamat adalah benar! Petanda berakhirnya dunia adalah hari Kiamat! Jangan kejar dunia. Kejar akhirat!

Allahuakbar! Itu yang Kau mahu ingatkan semula. Jangan cari kemasyuran dan nikmat dunia semata mata!

Beberapa hari selepas itu, Nasi Umi viral dan followers saya menginjak berpuluh puluh ribu.

Benarlah Al Waqiah adalah PEMBUKA PINTU REZEKI.

Selepas pintu terbuka, bermacam macam rezeki datang.

Jual apa sahaja laku! Dapat peluang terbitkan buku sendiri. Sudah ada website sendiri. Ada e-commerce sendiri. Orang datang hulurkan bantuan tentang online marketing.

Allah... Rasa bersyukur sangat dengan bantuan yang diberikan. Allah yang gerakkan hati hati mereka untuk membantu.

Allahuakbar.

Nota : Saya doakan mereka yang SHARE juga dibukakan pintu rezeki sebab kita berpesan pesan tentang tujuan kita diutuskan ke dunia. Besar pesanan ini sebenarnya

#amazingAlwaqiah
#EMihellboy
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump