Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor

JV / Partnership / Investor WARNING : In this forum section, MOST of investment opportunities are offered by one-man-show plus does not running under company name/institution. YOU SHOULD CONSULT WITH YOUR LAWYER BEFORE PROCEEDING INTO ANY INVESTMENT AS ALL KIND OF OFFERS HERE ARE EXTREMELY RISKY & POSSIBLE SCAM!

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #261  
Old 07-10-2016, 03:37 PM
cencorot cencorot is offline
Regular

cencorot's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 664
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
Default

scammer sentiasa ada disekeliling kita
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #262  
Old 20-12-2016, 11:16 AM
rissa rissa is offline
Super Active

rissa's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2007
Location: Klang Valley
Posts: 7,128
Thanks (Received): 53
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Masha Allah... tak sangka ya... ish ish ish
__________________
Prophet Muhammad peace be upon him, mention that:
"The best of you is the one who benefits others..."
Reply With Quote
  #263  
Old 02-01-2017, 10:02 PM
laharjaya laharjaya is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 3,294
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

dh tak ada perkembangan terkini ke ?
Reply With Quote
  #264  
Old 02-01-2017, 10:09 PM
Yuha Yuha is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 184
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by laharjaya View Post
dh tak ada perkembangan terkini ke ?
facebook last update tahun 2015...
dah setahun jagung TT tak update perkembangan.
Reply With Quote
  #265  
Old 22-04-2017, 06:46 PM
LEMANtheMAN LEMANtheMAN is offline
Super Active

LEMANtheMAN's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2010
Posts: 7,461
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ada yang kena scam ke? aku rasa cm kenal tt ni huhu
Reply With Quote
  #266  
Old 08-05-2017, 01:37 PM
shiby shiby is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 352
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 0
Active Level
Default

jasmin bagitau nak start sikit2 bayar bulan ni utk pelabur.ada siapa yg dah dapat?...

dia setuju bagi saya traktor kecik & mesin pam air kat ladang tu kalau tak boleh start bayar bulan..
Reply With Quote
  #267  
Old 08-05-2017, 01:43 PM
abah5851 abah5851 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2014
Posts: 1,780
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 32
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shiby View Post
jasmin bagitau nak start sikit2 bayar bulan ni utk pelabur.ada siapa yg dah dapat?...

dia setuju bagi saya traktor kecik & mesin pam air kat ladang tu kalau tak boleh start bayar bulan..
Kena double scam...udah2 lah tu percaya...
Reply With Quote
  #268  
Old 08-05-2017, 02:02 PM
shiby shiby is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 352
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by abah5851 View Post
Kena double scam...udah2 lah tu percaya...
hang salah faham ni.dia bukan minta tambah duit utk invest.jasmin dok report kat saya setiap 2 minggu aktiviti dia & kebun thru whatapps sejak dec 2016 sampai minggu lepas.

saya tak risau pun sebab ada colateral & agmnt.lagipun tau rumah dia di johor & mentua dia kat seberang perai. Boleh pi minta @ suruh driver lori saya singgah kebun dia ambil cili/bendi jual utk ganti balik duit yg dipinjam(sikit saja).lagipun dah dapat balik 30%

Saya memang suruh dia bayar balik kat pelabur2 lain dulu..dan ajar dia sedekah/cara buat sale tanpa org tengah..
Reply With Quote
  #269  
Old 08-05-2017, 02:18 PM
abah5851 abah5851 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2014
Posts: 1,780
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 32
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shiby View Post
hang salah faham ni.dia bukan minta tambah duit utk invest.jasmin dok report kat saya setiap 2 minggu aktiviti dia & kebun thru whatapps sejak dec 2016 sampai minggu lepas.

saya tak risau pun sebab ada colateral & agmnt.lagipun tau rumah dia di johor & mentua dia kat seberang perai. Boleh pi minta @ suruh driver lori saya singgah kebun dia ambil cili/bendi jual utk ganti balik duit yg dipinjam(sikit saja).lagipun dah dapat balik 30%

Saya memang suruh dia bayar balik kat pelabur2 lain dulu..dan ajar dia sedekah/cara buat sale tanpa org tengah..
hurmm..aku bukan pelabur. tp sendiri mau igt lah yg pelabur lain...
Reply With Quote
  #270  
Old 08-05-2017, 02:20 PM
citymall citymall is offline
Active Plus

citymall's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2013
Location: Dungun Terengganu
Posts: 3,981
Thanks (Received): 331
Likes (Received): 104
Active Level
My Mood:
Default

Apa sudah jadi dengan JV kebun sayur nie...berjaya. Bagus
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold