Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-07-2012, 11:51 PM
emoney emoney is offline
Super Active

emoney's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2007
Location: ~OneXox..deKaT dihAti Mu...~
Posts: 8,487
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Thumbs up Bandar Tasik Puteri, Rawang - "Semakin dekat diHati...."

Salam Buat semua pemerhati section properties discussions yang budiman.

Pokcik buka thread nih adalah bertujuan nak bincang pasal Bandar Tasik Puteri(BTP)Rawang.

-Rasanya ramai pembeli-pembeli awal BTP ini yg terkena dgn gula-gula pemaju yg memancing dgn lebuhraya LATAR....untill now masih takder exit kat BTP nih...
-Masih ada rumah-rumah lelong kat BTP nih...(harga agak berpatutan)
-Masih banyak rumah-rumah yg tidak berpenghuni...owner ada..cuma tak duduk, maybee sebab jauh kot.
- Jalan yg agak sesak @ jem setiap kali nak pi & balik keja.

Tapi sejak dua menjak nih byk pulak projek kat area nih..sbg contoh projek oleh Mah Sing kat jalan masuk ke BTP nih..


-Alhammdulllah, Pokcik dah pum sambar 1 rumah lelong kat BTP nih. Sajo nak cari ketenangan...sebelah club golf & lari dari kesibukan KL.

So pokcik mengharapkan komen-komen yg membina dari Warga CG yg mantop.

p/s: mod..sorry kalau thread pasai BTP nih dah ado...

Last edited by emoney; 09-10-2012 at 02:50 PM.. Reason: add icon
Reply With Quote
Thanks eday84, emir, wokyoh fx, eunos, kopirait thanked for this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 14-07-2012, 12:00 AM
emoney emoney is offline
Super Active

emoney's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2007
Location: ~OneXox..deKaT dihAti Mu...~
Posts: 8,487
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Tadi pi Low Yat..ada promotion Garden Heights kat BTP nih...harga dari RM290K

dia punya promotion graw..graw bau dia..

- katanya masa yg diambil BTP to KL 25 minit jer...

update 9/10/12

sejak ada jln pintas BTP-KUNDANG-LATAR-KL....

pokcik buat 30 minit...

Last edited by emoney; 09-10-2012 at 02:42 PM..
Reply With Quote
Thanks adar, zanaa, eday84 thanked for this post
  #3  
Old 14-07-2012, 12:49 AM
wbn9238 wbn9238 is offline
Regular

wbn9238's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 264
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by emoney View Post
Tadi pi Low Yat..ada promotion Garden Heights kat BTP nih...harga dari RM290K

dia punya promotion graw..graw bau dia..

- katanya masa yg diambil BTP to KL 25 minit jer...
pergh mana dpt 25min aku dulu pernah duduk sethn kat country homes rawang pergh hari 2 jam.tension last2 aku jual je rumah tu cari rumh area lain peace....
Reply With Quote
  #4  
Old 14-07-2012, 12:58 AM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 12,948
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 126
Active Level
My Mood:
Default

ade 4-5 org membe bli umah area sane... tp berulang-alik keje diorang naik motor je...
Reply With Quote
  #5  
Old 14-07-2012, 01:11 AM
HakuLar HakuLar is offline
Active Member

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2011
Posts: 1,032
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 13
Active Level
Default

kalau harga bwh market value apa salahnya mencuba
Reply With Quote
  #6  
Old 14-07-2012, 11:39 PM
emoney emoney is offline
Super Active

emoney's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2007
Location: ~OneXox..deKaT dihAti Mu...~
Posts: 8,487
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by HakuLar View Post
kalau harga bwh market value apa salahnya mencuba
Yup...value nya still under market price...
corner lot masih dapat rega RM180K..mana nak dapek kat tompek lain..
Reply With Quote
  #7  
Old 14-07-2012, 11:40 PM
emoney emoney is offline
Super Active

emoney's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2007
Location: ~OneXox..deKaT dihAti Mu...~
Posts: 8,487
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wbn9238 View Post
pergh mana dpt 25min aku dulu pernah duduk sethn kat country homes rawang pergh hari 2 jam.tension last2 aku jual je rumah tu cari rumh area lain peace....
tu ler pasai....maybe depa kira bila dah enter tol Rawang kot...
Reply With Quote
  #8  
Old 16-07-2012, 12:18 AM
msazmer msazmer is offline
Super Active

msazmer's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2008
Location: Gombak, Kuala Lumpur
Posts: 5,836
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

berbaloi ke kalo beli kalo keje kat KL.....naik kete dh berjam....tp ramai yg sanggup...tp kalo tanya aku....owh tak sanggup meredah jem hari2...stress
__________________
Quote:
Mencari Guru Tuisyen KIMIA D'Gombak?(TAHUN 2015).Cikgu Amer 0194548606
Reply With Quote
  #9  
Old 16-07-2012, 12:26 AM
versa versa is offline
Active Plus

versa's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Posts: 3,293
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ada rumah baru buat ker?
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 16-07-2012, 12:31 AM
susah2je susah2je is offline
Legendary Member

susah2je's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Posts: 16,813
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 281
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by msazmer View Post
berbaloi ke kalo beli kalo keje kat KL.....naik kete dh berjam....tp ramai yg sanggup...tp kalo tanya aku....owh tak sanggup meredah jem hari2...stress
Aku tengok ramai gila pakai superbike duduk Bandar Tasik Puteri ni..Sorang group member konvoi aku cakap, BTP ke toll jalan duta 5 minit jer. 240km/j lah..
__________________
senyum itu sedekah
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump