Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 13-09-2017, 05:36 PM
tomi tomi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2015
Posts: 901
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 191
Active Level
Default

aku pakai remax cs-03 dapat free, harga dalam 200 kot. kamera depan dan belakang. depan ok la cukup2 makan. kamera belakang macam dia setup untuk malam sebab terlalu sensitif dengan cahaya. waktu senja gambar masih clear tapi kalo kete belakang pasang lampu terus jadi silau. kira ok la sebab dapat free, oh kamera belakang kalo masuk gear reverse dia auto tukar jadi reverse camera yang ada guide line parking tu (tapi tak membantu sangat pun)
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 13-09-2017, 05:59 PM
momoque momoque is offline
Super Active

momoque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 7,540
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 31
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tomi View Post
aku pakai remax cs-03 dapat free, harga dalam 200 kot. kamera depan dan belakang. depan ok la cukup2 makan. kamera belakang macam dia setup untuk malam sebab terlalu sensitif dengan cahaya. waktu senja gambar masih clear tapi kalo kete belakang pasang lampu terus jadi silau. kira ok la sebab dapat free, oh kamera belakang kalo masuk gear reverse dia auto tukar jadi reverse camera yang ada guide line parking tu (tapi tak membantu sangat pun)
Wiring cam belakang tu cane bro...

bro pakai h.u brand ape?

Tgh survey2 jgk ni..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold