Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 15-12-2013, 07:01 PM
KolarBulat KolarBulat is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 316
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nashburn View Post
aku dah beli ebook ni version pertama tahun lepas. pastu penulis dia tutup jualan sbb dah cukup kuota, yg ni version kedua pulak.
harga version 2 ni sama mcm version 1 cuma ada pakej baru raja tender...
version kedua ni aku dapat free je sebab update drp version 1.. huhu

komen aku;
1. ebook ni sangat bagus dan berkualiti. penulis explain A-Z bermula dari mcm mana beliau start buat bisnes sampailah mcm mana nak maintain, marketing, etc. senarai supplier pun dia bagi. aku beli pakej yg RM197 tapi seriously mmg murah berbanding ilmu yg dia bagi. patutnya letak je rm1000

2. sesuai utk panduan org yg berbisnes. kalau korang keje makan gaji dan takde impian nak buat bisnes full time lupakan je lah. buang masa je. komitmen kena tinggi. ada jugak penulis selit amalan2 murah rezeki dari segi agama.

3. ada support group kat fb. support group ni nak kata aktif takla aktif sangat. penulis ada la jugak bagi input dan tips2... tapi selalunya diaamm je. selalunya kawan2 satu network ni yg share pengalaman. baru2 ni penulis cadang nak buat tt session sebulan sekali utk face to face discussion tapi tak start2 lagi.

kesimpulannya, ebook ni utk org yg betul2 serious shj. mmg berbaloi beli. komen ni tak dibayar ek... aku komen secara jujur sbb aku dah beli. secara keseluruhan aku berpuas hati dgn kualiti ebook beliau... dan ilmu yg dikongsi dgn ikhlas
Bos betul ke boleh update vision 1 ke vision 2..free ka..macam mana..
__________________
MAKAN
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 15-12-2013, 07:08 PM
luqalief luqalief is offline
Super Active

luqalief's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2011
Posts: 6,280
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Macam mahal je
Tak ade ke yg dah beli nk bg free copy kat sini?
Takpon kenekan cas sikit
Reply With Quote
  #13  
Old 15-12-2013, 07:10 PM
nashburn nashburn is offline
Super Active

nashburn's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Mar 2008
Location: ebay.co.uk
Posts: 6,372
Thanks (Received): 60
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by KolarBulat View Post
Bos betul ke boleh update vision 1 ke vision 2..free ka..macam mana..
ni utk pembeli lama je
sapa yg dah beli version 1 dapat la update
Reply With Quote
  #14  
Old 15-12-2013, 11:56 PM
[email protected] akram@kilangbaju is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 77
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ya betul tu...pembeli lama je dapat dapat version 2014. Ada updated terbaru. Ilmu yang kita dapat tu 100% berbaloi sebab takkan pernah lapuk.

Mungkin sekarang ni kita masih tak pasti nak guna lagi di mana, tapi esok lusa pasti ada gunanya nanti.

Last edited by [email protected]; 16-12-2013 at 12:05 AM..
Reply With Quote
  #15  
Old 16-12-2013, 10:00 PM
kinghunterz666 kinghunterz666 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 40
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Harus diingat..bukan mudah untuk anda bisnes dgn kerajaan di zaman sekarang..semuanya perlukan connection..
Reply With Quote
  #16  
Old 16-12-2013, 10:22 PM
imutm imutm is offline
Active Plus

imutm's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,604
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kinghunterz666 View Post
Harus diingat..bukan mudah untuk anda bisnes dgn kerajaan di zaman sekarang..semuanya perlukan connection..
yup yg ni kawan setuju...so kalo yg tak dak connection ni mcm mana tt?? brapa % blh berjaya ???
Reply With Quote
  #17  
Old 17-12-2013, 12:22 AM
brosky brosky is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 43
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

hm menarik idea tt. tp kalo xda kabel boleh ke berjaya biz nnti
Reply With Quote
  #18  
Old 17-12-2013, 12:38 AM
alonso alonso is offline
CG Hardcore

alonso's Avatar
 
Trader Rating: (125)
Join Date: Mar 2008
Location: stamford bridge
Posts: 61,718
Thanks (Received): 414
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

kabel kene kuat gak la ye kalo da masuk bisnes ni..yg penting kene wat full time
Reply With Quote
  #19  
Old 17-12-2013, 04:52 PM
alonso alonso is offline
CG Hardcore

alonso's Avatar
 
Trader Rating: (125)
Join Date: Mar 2008
Location: stamford bridge
Posts: 61,718
Thanks (Received): 414
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nashburn View Post
aku dah beli ebook ni version pertama tahun lepas. pastu penulis dia tutup jualan sbb dah cukup kuota, yg ni version kedua pulak.
harga version 2 ni sama mcm version 1 cuma ada pakej baru raja tender...
version kedua ni aku dapat free je sebab update drp version 1.. huhu

komen aku;
1. ebook ni sangat bagus dan berkualiti. penulis explain A-Z bermula dari mcm mana beliau start buat bisnes sampailah mcm mana nak maintain, marketing, etc. senarai supplier pun dia bagi. aku beli pakej yg RM197 tapi seriously mmg murah berbanding ilmu yg dia bagi. patutnya letak je rm1000

2. sesuai utk panduan org yg berbisnes. kalau korang keje makan gaji dan takde impian nak buat bisnes full time lupakan je lah. buang masa je. komitmen kena tinggi. ada jugak penulis selit amalan2 murah rezeki dari segi agama.

3. ada support group kat fb. support group ni nak kata aktif takla aktif sangat. penulis ada la jugak bagi input dan tips2... tapi selalunya diaamm je. selalunya kawan2 satu network ni yg share pengalaman. baru2 ni penulis cadang nak buat tt session sebulan sekali utk face to face discussion tapi tak start2 lagi.

kesimpulannya, ebook ni utk org yg betul2 serious shj. mmg berbaloi beli. komen ni tak dibayar ek... aku komen secara jujur sbb aku dah beli. secara keseluruhan aku berpuas hati dgn kualiti ebook beliau... dan ilmu yg dikongsi dgn ikhlas
dah try ke buat bisnes dgn gomen ni bro?
Reply With Quote
  #20  
Old 17-12-2013, 11:30 PM
[email protected] akram@kilangbaju is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 77
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Ok macam ni...ilmu dalam ebook tersebut juga boleh pakai bukan hanya untuk anda sertai perolehan kerajaan sahaja, malah untuk anda yang mahu mulakan bisnes. Lebih 200 m/s diterangkan panduan mulakan bisnes kerajaan secara terperinci.

Cth: Senarai PEMBEKAL TERBAIK untuk setiap NICHE.

SANGAT sesuai untuk sesiapa yang mahu mula berjinak-jinak dalam DUNIA PERNIAGAAN.
STARTUP !!

Pelbagai template grafik seperti kad bisnes, flyers, brochure yang diberi percuma untuk anda mulakan bisnes. Terdapat juga pelbagai contoh surat dan template untuk anda uruskan akaun perniagaan.

Juga, isi kandungan dalam ebook tersebut akan menjimatkan masa anda untuk sesiapa yang mahu mula bertapak dalam dunia perniagaan.

Apa yang saya dapat katakan, ebook ni memberi 100% ilmu berguna kepada saya yang mempunyai perniagaan printing tshirt.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
bisnes, perniagaan

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump