Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14-12-2013, 10:16 PM
[email protected] akram@kilangbaju is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 77
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Cara Buat Duit Melalui Bisnes Kerajaan

Bagaimana memecah tembok pasaran kerajaan sekaligus menawan projek-projek dari agensi yang dimasuki ?



Pelajarinya disini >>> http://goo.gl/Q8pE10
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 15-12-2013, 11:37 AM
[email protected] akram@kilangbaju is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 77
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Ini BUKAN skim cepat kaya atau pelaburan haram...

Ini adalah perniagaan yang sebenar!
Reply With Quote
  #3  
Old 15-12-2013, 11:39 AM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 71,621
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 191
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
Ini BUKAN skim cepat kaya atau pelaburan haram...

Ini adalah perniagaan yang sebenar!
cuba hang bongkaq kat sini tgk...cerita secara ditil
kalo takat gambar gif tu....letak kat siggy je..tak lah serabut sgt
Reply With Quote
  #4  
Old 15-12-2013, 11:47 AM
[email protected] akram@kilangbaju is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 77
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

RBK ni mengandungi 13 bahagian 59 bab dan lebih dari 200 halaman.

Dari segi perancangan, memulakan perniagaan, memecah tembok pasaran kerajaan, memenangi kerja pembekalan yang pertama dan mencari supplier.

Kesemuanya lengkap!
Reply With Quote
  #5  
Old 15-12-2013, 11:54 AM
TheLucky TheLucky is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 2,519
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
RBK ni mengandungi 13 bahagian 59 bab dan lebih dari 200 halaman.

Dari segi perancangan, memulakan perniagaan, memecah tembok pasaran kerajaan, memenangi kerja pembekalan yang pertama dan mencari supplier.

Kesemuanya lengkap!
macam ni den pun bole karang... lebih dari ni pun den bole karang
Reply With Quote
  #6  
Old 15-12-2013, 12:07 PM
khairul385 khairul385 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (75)
Join Date: Jul 2008
Location: di dalam hati si gadis berbaju purple
Posts: 14,069
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tomie View Post
cuba hang bongkaq kat sini tgk...cerita secara ditil
kalo takat gambar gif tu....letak kat siggy je..tak lah serabut sgt
kena upgrade acc dulu masta..baru bleh letak blink1 tu
__________________

SETEL SAMAN BERDISKAUN T*R*F*K !!!
Reply With Quote
  #7  
Old 15-12-2013, 05:54 PM
[email protected] akram@kilangbaju is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 77
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TheLucky View Post
macam ni den pun bole karang... lebih dari ni pun den bole karang
Sedapnya tuan berbahasa. Tujuan saya bukan nak jual atau apa pun. Saya cuma nak kongsi apa yang sy dah rasa.
Kalau dalam hati tu ada sedikit rasa meninggi diri, rasa diri tuan adalah bagus dari saya, dipersilakan leave dari thread ini.
Reply With Quote
  #8  
Old 15-12-2013, 05:57 PM
PainKiller PainKiller is offline
Super Active

PainKiller's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2008
Location: Dok tenet dlm lokap 404
Posts: 7,911
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

juai ebook ni kan??
Reply With Quote
  #9  
Old 15-12-2013, 06:15 PM
Money D Luffy Money D Luffy is offline
Regular

Money D Luffy's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2010
Posts: 493
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Blog Entries: 1
Active Level
Default

kan jual ebook tu. -.-
__________________
Doorgift Box by Boxinice.
Sesuai untuk majlis istimewa anda.
Facebook : boxinice
Reply With Quote
  #10  
Old 15-12-2013, 06:37 PM
nashburn nashburn is offline
Super Active

nashburn's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Mar 2008
Location: ebay.co.uk
Posts: 6,372
Thanks (Received): 60
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

aku dah beli ebook ni version pertama tahun lepas. pastu penulis dia tutup jualan sbb dah cukup kuota, yg ni version kedua pulak.
harga version 2 ni sama mcm version 1 cuma ada pakej baru raja tender...
version kedua ni aku dapat free je sebab update drp version 1.. huhu

komen aku;
1. ebook ni sangat bagus dan berkualiti. penulis explain A-Z bermula dari mcm mana beliau start buat bisnes sampailah mcm mana nak maintain, marketing, etc. senarai supplier pun dia bagi. aku beli pakej yg RM197 tapi seriously mmg murah berbanding ilmu yg dia bagi. patutnya letak je rm1000

2. sesuai utk panduan org yg berbisnes. kalau korang keje makan gaji dan takde impian nak buat bisnes full time lupakan je lah. buang masa je. komitmen kena tinggi. ada jugak penulis selit amalan2 murah rezeki dari segi agama.

3. ada support group kat fb. support group ni nak kata aktif takla aktif sangat. penulis ada la jugak bagi input dan tips2... tapi selalunya diaamm je. selalunya kawan2 satu network ni yg share pengalaman. baru2 ni penulis cadang nak buat tt session sebulan sekali utk face to face discussion tapi tak start2 lagi.

kesimpulannya, ebook ni utk org yg betul2 serious shj. mmg berbaloi beli. komen ni tak dibayar ek... aku komen secara jujur sbb aku dah beli. secara keseluruhan aku berpuas hati dgn kualiti ebook beliau... dan ilmu yg dikongsi dgn ikhlas
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
bisnes, perniagaan

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump