Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 27-09-2013, 11:36 PM
TM Dealer TM Dealer is offline
Regular

TM Dealer's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2013
Posts: 381
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by amien View Post
pakej 4mbps bukan ke ada ad-on HyppTV?

n then pakej stimix 8mb ada HyppTV dgn basic channelkan?

apsal kt atas ni xgtau?
Ops sory.. Gambar lama ni.. Sory baru perasan. TQ bos.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 27-09-2013, 11:36 PM
Hairan Hairan is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2011
Posts: 2,450
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Tempat aku ada 1m je 2m pun tak support. Black list jugak ni. Aku tak nak bayar pasal tak puas hati tm caj jugak tapi tak kasi servis.. he he he
__________________
'ADA BANYAK BEZA ANTARA MEMBACA, MEMAHAMI, MENGKAJI, DAN MENGUJI'./ Seandainya dunia ini ada nilai disisi Allah. Nescaya tidak akan ada sedikit pun bahagian untuk orang Kafir.
Reply With Quote
  #23  
Old 28-09-2013, 12:17 AM
amien amien is offline
Regular

amien's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Posts: 646
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TM Dealer View Post
Ops sory.. Gambar lama ni.. Sory baru perasan. TQ bos.
itu yang aku pelik, sebab banyak kali aku usha laman web TM Streamyx ni. memang bercadang nk amek pakej 8mbps, tapi tunggu aku setelkn hal dgn astro ni.

parking duluuu

p/s : basic HyppTV channel tu, channel ape ek?
__________________
Quote:
Originally Posted by C_Kenek View Post
menatang hanjing nasib baik tak keluar balik buasir aku kalau tak aku claim bil spital kat ko
Reply With Quote
  #24  
Old 28-09-2013, 07:19 AM
TM Dealer TM Dealer is offline
Regular

TM Dealer's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2013
Posts: 381
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by amien View Post
itu yang aku pelik, sebab banyak kali aku usha laman web TM Streamyx ni. memang bercadang nk amek pakej 8mbps, tapi tunggu aku setelkn hal dgn astro ni.

parking duluuu

p/s : basic HyppTV channel tu, channel ape ek?
Itula... Nanti aku upload gambar baru. Tak perasan plak aku.. Nasib ko tegur bro...

Ok, channel basic tu bro boleh rujuk sini BASIC CHANNEL HYPPTV
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply With Quote
  #25  
Old 28-09-2013, 07:20 AM
TM Dealer TM Dealer is offline
Regular

TM Dealer's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2013
Posts: 381
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Hairan View Post
Tempat aku ada 1m je 2m pun tak support. Black list jugak ni. Aku tak nak bayar pasal tak puas hati tm caj jugak tapi tak kasi servis.. he he he
Tula, tak semua tempat support 2mbps ke atas. Kalau bro blacklist aku boleh tolong, no problem.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply With Quote
  #26  
Old 28-09-2013, 06:16 PM
TM Dealer TM Dealer is offline
Regular

TM Dealer's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2013
Posts: 381
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Up ckit petang nie...
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply With Quote
  #27  
Old 29-09-2013, 05:08 AM
Hairan Hairan is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2011
Posts: 2,450
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TM Dealer View Post
Tula, tak semua tempat support 2mbps ke atas. Kalau bro blacklist aku boleh tolong, no problem.
Takpa KIV dulu. Kalau dah ada 2 mb aku roger..
__________________
'ADA BANYAK BEZA ANTARA MEMBACA, MEMAHAMI, MENGKAJI, DAN MENGUJI'./ Seandainya dunia ini ada nilai disisi Allah. Nescaya tidak akan ada sedikit pun bahagian untuk orang Kafir.
Reply With Quote
  #28  
Old 29-09-2013, 09:46 AM
TM Dealer TM Dealer is offline
Regular

TM Dealer's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2013
Posts: 381
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Hairan View Post
Takpa KIV dulu. Kalau dah ada 2 mb aku roger..
Alrigt bos..
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply With Quote
  #29  
Old 29-09-2013, 11:58 AM
TM Dealer TM Dealer is offline
Regular

TM Dealer's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2013
Posts: 381
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Up ckit untuk tgh hari nie....
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply With Quote
  #30  
Old 29-09-2013, 03:29 PM
yusry2007 yusry2007 is offline
Super Active

yusry2007's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2007
Location: Disitu Ada Rezeki, Disitu Ada Saya :)
Posts: 5,816
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Terima kasih TT.

Service terbaik

Hari jumaat daftar, hari nie dah datang pasang siap dah boleh guna. Dengan nama blacklist tapi lepas.. Terima kasih daun keladi. Datang kelantan saya belanja makan..

5star servis saya bagi..
__________________
JANA PENDAPATAN DENGAN SPShops.com KLIK SINI

YUSRI JAFFAR
012 648 6886
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
broadband modem, internet laju, internet tips, streamyx

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump