Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #381  
Old 30-03-2013, 01:43 AM
jawe jawe is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aritu ada apply kt website tm untuk pasang TM STREAMYX, pastu kontraktor tu datang cakap kena cas RM200 untuk tarik kabel, padahal baru beberapa bulan lpas abg saya pasang , xpayah bayar macam tu pon, RM80 da masuk dalam caj tu smua, tros cancel nak pasang, macam tipu je, sbb nk pasang kt alamat yang same, dalam uma tu pon ada lagi kabel tu, dia kata da xleh pakai ape ntah, padahal awal2 dia da try cucuk alat utk test tu dia kata ok2, tiba2 dia kuar g mane cek ape tah konon nye, pastu citer kene bayar RM200 , haiz, agak2 apply sini kene cas camtu gak ke?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #382  
Old 02-07-2014, 09:35 AM
dimmurbogir dimmurbogir is offline
Regular

dimmurbogir's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2011
Posts: 345
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sepatutnya kalau cabel tu berdekatan dgn kabel telefon tak perlu bayar.. member aku dah kena dah tapi dia bertegas taknak bayar.. dia pulak ada cabel extra jadi dia pasang sendiri kat rumah.. kontraktor tm hanya buat perkara yang wajib sahaja
Reply With Quote
  #383  
Old 19-08-2014, 12:30 PM
zamlara zamlara is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 195
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bro,sya blacklist ngan streamyx, kalau sya nak mohon semula boleh lepas tak?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
streamyx

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump