Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 06-05-2014, 01:03 AM
pazil pazil is offline
Active Plus

pazil's Avatar
 
Trader Rating: (34)
Join Date: Mar 2006
Location: Perak
Posts: 4,973
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Komisen Banyak & Tinggi 2014

dah pernah pakai tt
walaupun datang sekali dengan antenna (macam antena tv) tapi perfomance boleh kasi 3/10 bintang
haha
kekadang macam rasa baik takde terus dari ada
kerap disconnect
memang orang TM sendiri pun tak ramai yang tahu pasal ni
diaorang pun kalau ada prob pasal EVDO memang akan rujuk geng installer je
khas untuk luar bandar kononnya
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 06-05-2014, 04:59 PM
haizrul haizrul is offline
Newbie

haizrul's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 26
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pazil View Post
dah pernah pakai tt
walaupun datang sekali dengan antenna (macam antena tv) tapi perfomance boleh kasi 3/10 bintang
haha
kekadang macam rasa baik takde terus dari ada
kerap disconnect
memang orang TM sendiri pun tak ramai yang tahu pasal ni
diaorang pun kalau ada prob pasal EVDO memang akan rujuk geng installer je
khas untuk luar bandar kononnya
oh macam gitu..serba salah plak nk angkat rasa..
__________________
Reply With Quote
  #13  
Old 06-05-2014, 05:10 PM
BuJanGs BuJanGs is offline
Regular

BuJanGs's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2010
Posts: 413
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tengok penggunaan...kalau untuk connectivity mgkn boleh angkat. tapi kalau prefer high speed, better jgn. saya pun staff TM. memang kita akan offer EVDO sebagai alternatif utk kawasan yg kerap berlaku kecurian cable. utk customer bisness, kita offer VSAT. guna satelit terus tapi kos agak tinggi
Reply With Quote
  #14  
Old 07-05-2014, 12:21 AM
haizrul haizrul is offline
Newbie

haizrul's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 26
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BuJanGs View Post
tengok penggunaan...kalau untuk connectivity mgkn boleh angkat. tapi kalau prefer high speed, better jgn. saya pun staff TM. memang kita akan offer EVDO sebagai alternatif utk kawasan yg kerap berlaku kecurian cable. utk customer bisness, kita offer VSAT. guna satelit terus tapi kos agak tinggi
bole test drive dlu x utk kawasan rumah yg nk pakai evdo ni? tp kalau dh staff tm xtau psal evdo cmne sy nk daftar? ke ade agent lain plak yg uruskan evdo?
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
streamyx

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump