Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #371  
Old 27-12-2013, 11:33 AM
perokoktegar perokoktegar is offline
Active Plus

perokoktegar's Avatar
 
Trader Rating: (68)
Join Date: Nov 2012
Posts: 3,181
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ilhamic View Post


Assalamualaikum wbt..

Inginkah anda menjadi usahawan
yang berjaya seperti contoh produk jenama
kak ton, Tok Guru, Susu Bayi Ilham
dan lain-lain.

Pasti hebat kalau dapat jadi seperti mereka,
mempunyai empayar yang gah ke seluruh Malaysia,
Indonesia dll. Serta mempunyai rumah besar,
kereta mewah dan sebagainya.



Dengan bermodalkan rendah, anda juga
mampu menjadi seperti mereka.



Disini disertakan laman web untuk dapatkan
ilmu + pengalaman berharga ini berkenaan
hasilkan produk dengan jenama sendiri.

Niat utama saya adalah untuk membantu
memudahkan para usahawan dan bakal usahawan.

http://youtu.be/7KwiYcajtMA [Video]


Apa yang anda bakal perolehi dari pembacaan ini?

-10 Cara step by step bina produk sendiri dibongkarkan. consultant
-1 Jalan shortcut saya tunjukkan dalam ebook ini. consultant
-Contoh-contoh idea produk juga saya sediakan. general
-Siapa yang melakukan kajian terhadap produk. consultant akan contact kilang
-Siapa pembekal botol dengan rekaan menarik. ada gambor n tempat kat damansara,mintak alamat tak nak reply pm puih
-Bagaimanakah R&D terhadap produk dilakukan. consultant akan contact kilang
-Cara-cara pengeluaran produk. melalui consultant
-Case study produk dibongkarkan. simple sgt
-Kajian pasaran produk. simple sangat
-Kaedah memasarkan produk. tak banyak info
-Dan banyak lagi… free ebook daftar ssm n wat akaun bank g ssm n bank pun dapat info dah

Testimoni





Lagi testimoni dalam web...


p/s: Cepat bertindak !! promosi pengenalan
pra pelancaran ini bakal ditutup, khas untuk warga CG..



detail -> www.produkjenamasendiri.com
(klik sini)
detail -> www.produkjenamasendiri.com
(klik sini)
detail -> www.produkjenamasendiri.com
(klik sini)

Klik pada link diatas, untuk dapatkan detail,
isikan NAMA dan EMEL untuk subscribe dan dapatkan
review percuma ebook rahsia bina produk jenama sendiri.


>> Jom LIKE Fanpage Kami, kami akan update jika ada
apa berkenaan ini dan motivasi, tips perniagaan setiap
hari. Sila LIKE - KLIK SINI


>> SERTAI AFFILIATE-> KLIK SINI


Terima kasih.
salam tt
aku dah beli dah ebook ni
aku bagi 2/10 je
e buku ni just promote jenamasendiri.com tu pun consultant
pastu ada lagi no kontek 2 consultant
setakat bagi no consultant baik tak payah kat google bersepah
kot2 ada contact 10-20 kilang direct
1 pun takde hampeh
pastu aku tanye tt alamat pembekal botol kat damansara dia tak reply lepas beberapa hari n aku tgk dia selalu online lepas aku pm
dalam ebook just tunjuk gambar kedai jual botol je wtf?
bukan nak tutup periuk nasi tt tapi ko tak sepatutnya buat periuk nasi cara camni
kepada yg nak beli ebook ni batalkan je la
kat cg ni pn ada thread pasal produk sendiri
n aku nampak tt pun ade komen kat sane
so bile dapat maklumat n pk singkat dia pun buat la ebook ni
fast money
__________________
VAPOR eLiquid @ eJUICE @ PERASA ROKOK ELEKTRONIK @ FLAVOUR VAPE @ VAPE FLAVA 40ML @ RM20
sedap lazat manis & sejuk TRUSTED SELLER SINCE 2012
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #372  
Old 27-12-2013, 11:47 AM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,357
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by perokoktegar View Post
[COLOR="black"][SIZE="2"]salam tt
aku dah beli dah ebook ni......
Alhamdulillah, terima kasih tuan,
mmg sy online spjg masa, sbb online melalui fon.
bulan ini sy amat bzi.

sepertimana sy janjikan dlm ebook, akan
ada versi kemaskini, insyaAllah akan disegerakan
detail yg dipohon oleh tuan dan perkara yg terlepas
pandang tersebut.
Reply With Quote
  #373  
Old 27-12-2013, 11:57 AM
perokoktegar perokoktegar is offline
Active Plus

perokoktegar's Avatar
 
Trader Rating: (68)
Join Date: Nov 2012
Posts: 3,181
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ilhamic View Post
Alhamdulillah, terima kasih tuan,
mmg sy online spjg masa, sbb online melalui fon.
bulan ini sy amat bzi.

sepertimana sy janjikan dlm ebook, akan
ada versi kemaskini, insyaAllah akan disegerakan
detail yg dipohon oleh tuan dan perkara yg terlepas
pandang tersebut.
ok aku tunggu ko update
tapi takkan nak reply pm mintak contact nama pembekal botol pun tak bole?
kat depan ada dah org komplen tapi mcm samo yo
aku tunggu berapa puluh contact kilang oem yg ko akan bagi selain dari kat google ko boleh bagi
ataupun ubah tajuk ebook
BINA PRODUK SENDIRI DENGAN BANTUAN KONSULTAN
lebih tepat dan takde orang akan komplen
__________________
VAPOR eLiquid @ eJUICE @ PERASA ROKOK ELEKTRONIK @ FLAVOUR VAPE @ VAPE FLAVA 40ML @ RM20
sedap lazat manis & sejuk TRUSTED SELLER SINCE 2012
Reply With Quote
  #374  
Old 27-12-2013, 01:16 PM
perokoktegar perokoktegar is offline
Active Plus

perokoktegar's Avatar
 
Trader Rating: (68)
Join Date: Nov 2012
Posts: 3,181
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by silentkiller View Post
bro xde support dari fb group ke?
kalau ad ap2 soalan nak tanya bro ke nak tanya si penulis ebook ni?
sbb ebook ni mcm x lengkap pulak..
dy xde cerita pun step utk dptkan status halal utk produk sendiri.
setahu sy kena hantar sample utk dptkan kelulusan halal sesuatu produk.dan makan masa y lama.
cara si penulis terangkan mcm lps produk keluar terus boleh pasarkan..
setahu sy juga x bole guna kelulusan halal dari syarikat kilang walaupun kita amik dari syarikat tersebut..
sy pun x bape pasti hal ni sb sy sblm2 ni ad baca dalam cg..bnyak juga thread psl nak buat prosuk sendiri..
tq bro..
up untuk soalan pembunuh senyap
adakah jawapannyavupah pihak consultant
__________________
VAPOR eLiquid @ eJUICE @ PERASA ROKOK ELEKTRONIK @ FLAVOUR VAPE @ VAPE FLAVA 40ML @ RM20
sedap lazat manis & sejuk TRUSTED SELLER SINCE 2012
Reply With Quote
  #375  
Old 06-02-2014, 11:17 AM
al_falah al_falah is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 46
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

PM tt yer....tq
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
ebook, ebook percuma, perniagaan, produk lelaki, produk wanita

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump