Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #221  
Old 18-03-2012, 09:48 PM
Wak Sakawi Wak Sakawi is offline
Regular

Wak Sakawi's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2011
Posts: 243
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by idiaz_131 View Post
Wak! Tlg check jap, dah 2 mggu register tapi tkde pasang pn lg ni.
Tlg bg pencerahan....
Status masih dlm process (pending technical)... Hari ISNIN ni wk cnfirmkan apa status order 2..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #222  
Old 27-03-2012, 09:22 AM
areatv areatv is offline
Regular

areatv's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2010
Posts: 351
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

As salam Wak,
1) Nak tanya pasal I/C x jelas dah settle kan, sbb owner beritahu dh sent yg baru.
2) Owner tanya kenapa terima 2 bill iatu TMNET dan Telekom, nak byr yg mana satu tu..total RM 200++

Quote:
Originally Posted by areatv View Post
Wak, streamyx yg order hari tu dah pasang semalam..
Reply With Quote
  #223  
Old 24-05-2012, 02:08 PM
idiaz_131 idiaz_131 is offline
Regular

idiaz_131's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2009
Posts: 853
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Salam Wak,

Streamyx yg apply hari tu dah siap pasang 2 hari lepas. Betul cakap Wak, lambat sebab ada masalah kabel. Apa2 hal pun terima kasih Wak...mmg TERBAIK dari Wak....sekali lagi Wak..TERIMA KASIH..
__________________
Hidup Kita Hak Kita
Pedulikan Orang Lain
Reply With Quote
  #224  
Old 24-05-2012, 03:12 PM
zulrsk zulrsk is offline
Regular

zulrsk's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Location: kuching sarawak
Posts: 173
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bro klo nk upgre speed dpt x? 1mb ke 4 mb.pm bro.
__________________
Kita sentiasa muda untuk melakukan dosa tetapi tidak pernah tua untuk bertaubat.
Reply With Quote
  #225  
Old 24-05-2012, 09:16 PM
boyt boyt is offline
Newbie

boyt's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 44
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nak tanya sikit saya guna streamyx evdo cdma..klu tukar kepada streamyx biasa kena apa2 bayaran x??
Reply With Quote
  #226  
Old 08-01-2013, 05:36 PM
idiaz_131 idiaz_131 is offline
Regular

idiaz_131's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2009
Posts: 853
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Wak, pakej pendaftaran ni ada lg tak....
__________________
Hidup Kita Hak Kita
Pedulikan Orang Lain
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
streamyx

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump